Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyű elég sok winyo van itt....
Lenne a gépedben fizikailag 4 DB 160as
egy 400as egy terrás és egy USB terrás van rákötve.Hát ha raidben lenne akkor a windows nem látná... / Mármint a 0as lemezt /
Tényleg mikor a wint isntalláltad látta a RAIDet vagy kellett telepitolemezt vagy USB-n drivert rátolni ? -
Hát alaplapi lemez alapból kuka vagy emlékbe meg lehet tartani. Inkább a netről kell szedni a drivereket. Mondjuk win installnál jól jöhet de ott is inkább egy USBre ki kell rakni a legfrissebb drivert és onnan találja meg.
Ezt a programot keresed szerintem.
Előfordulhat hogy aktiváltad az Intel Matrix Storage System-et. Ez valami olyasmi, hogy két winyón van egyszerre RAID 0 és RAID 1 . Szóval az egyik partíció gyors
a másik meg biztonságos
. ELVILEG.............
AMD-s lapom van így nem sokat konyítok az Intel belső barkácsolt cuccaihoz.... -
Esetleg feltelepíted a RAID vezérlőhöz való programot
Nekem ATI alaplapi RAIDem van az megmondja mit mikor csináltam és hogy osztottam be a helyet. Javaslom próbáld ugyanígy. Esetleg nézz körül a raid vezérlő menüjében.
Ha be tudod kamuzni magadnak hogy mennyivel gyorsabb a windows úgy hogy raid 1et állítottál akkor esetleg kicsit be lehetsz lőve, hogy érzed a különbséget a pár másodpercben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged