Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnginaP
aktív tag
Haz, mi volt az a nudge-os parancs, ami magas pingnél hasznos? Beírva maradt, és ki szeretném szedni...

-
AnginaP
aktív tag
Pár perc és esünk be CA-zni, aki esetleg pörögne kicsit.

-
törölt tag
Ezen a pályán milyen lehet tolni hahahah

-
törölt tag
Sto, ennek a pályának melyik az elérhetősége (link)
-
sto1911
veterán
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Igen, en vagyok az :-)
-
-
válasz
Lord Dragon
üzenetére
ffa: jmk.hu:27961
ezen...
-
-
törölt tag
Köszönjük

Egyébként megnéztem ezt a "Killing Floor" nevű játékot is. Tisztára olyan, mintha egy shadow warrior-t összegyúrtak volna egy painkiller-el és egy LMS játékmenettel, csak duma nélkül

-
-
-
rt06
veterán
válasz
Lord Dragon
üzenetére
duel: jmk.hu:27960
ffa: jmk.hu:27961
ca: jmk.hu:27962 -
Basszus, hogy pont akkor nézek föl mindig amikor épp senki más nincs...
-
A Duel-es résznél miket kell beírni?
jmk.hu 27962-n voltam eddig csak
-
törölt tag
válasz
Lord Dragon
üzenetére
basszus, ha előbb látom..
(#72) rt06: akkor beleélem magam

Amúgy, most felmentem a dueles részre: 14-es ping

-
Valaki nem jön pörögni egy kört?
Csak gyakorolni meg ilyesmi ... 
-
rt06
veterán
a szerok maradnak (ha nem mennenek, irjon ram valaki privatban), ping problemak foleg azert lehetnek, mert nem teremben van a gep, hanem egy szegedi 80/25-os digi neten log, es csinal mellette millio mas dolgot is
amire figyeljetek meg, hogy a digi miatt dinamikus az ip (kb hetente valtozik), igy ne az alapjan mentsetek a szervert, hanem a jmk.hu domain nevvel
-
törölt tag
Egyébként ezek a szerverek maradnak? Csak hogy mennyire éljem bele magamat

-
törölt tag
Nah az tök jó. STO szerverén is az 50-es puing 10-nek érződik (Rocket mondta; nekem 12-14 körül szokott lenni) De vajon ezt a ping ugrálást mi okozhatja? Valami beállítás, vagy a vas, vagy mitől függ
Álltam egy helyben és 40-65-42-53 stb. Nem lehet, hogy valami beállítással kapcsolatos? -
-
törölt tag
Na milyen volt? A pingek hogy alakulnak? Előbb belépkedtem a szerverekre (már nem volt ott senki, viszont) nézegettem a pinget: enyém ugrál. Milyen volt játékban és milyen a hatás/mennyire nincs hatás? Meg amúgyis. Meséljetek

-
rt06
veterán
akkor mar csak egy kerdes maradt: tudja valaki fejbol, hogy 16 fos szervernek (Az ffa es a ca ekkora a cfg szerint) mennyi memoria kellhet? a duel kapott 128MB-ot, a masik ketto egyelore 256-ot, mert lovesem sincs, mi lehet a megfelelo ertek (de erosen ketlem, hogy gigak kellenenek)
p.s.: a ca szerver kesz, es kinyitottam az ffa portjat is, mert azt az elobb elcsesztem
-
törölt tag
Persze, hogy lenne. Meg az sem lenne előnytelen, ha meg lehetne hívni pár megbízható embert (úgy értem, nem csak PH-sokat) "kívülről" mert nem mindenki ér rá ugyanakkor közűlünk (meg aztán az sem lenne jó, ha esetleg STO szívna miattunk, mert hogy saját netjéről/IP-ről megy a cucc és a fene se tudja mennyire "tiltott" ID/Zeni részéről) Remélem nem voltam félreérthető, vagyis valamenynire érthető volt

Egyébként ezt "port valtozik majd, hogy elferjenek mind" nem értettem egészen.
Ja még valami az "igényről": román, ukrán szerver van (itt a környékbeliekre utalok csak) magyar viszont még mindig nincs, pedig QL már van 2008 körül óta. Sokan hiányolják/hiányolták aztán valahogy mindenki beletörődött és toljuk német, brit, meg újyabban svéd szervereken. De azért azokon néha igen nagy a késleltetés és a lag. Szóval szerintem sokan örülnének neki és van rá igény.
-
sto1911
veterán
Ha ugy inditod, ahogy az elso hszben le van irva, akkor latsz ott egy cfg fajlt. Ha abba belenezel, akkor egy csomo minden be van allitva, ugye ezeket inditaskor felszipkazza. Konzolbol nem igazan kell allitani mar utana semmit igazabol.
Itt egy console guide link, ahol ra tudsz keresni a nem tiszta dolgokra.
-
rt06
veterán
-
Sotho
őstag
Ez neméér még volt 3 perc 11-ig!

Pont mikor szopóágon vannak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
Valaki??

-
sto1911
veterán
Megy a szerver!
-
sto1911
veterán
Jon valaki loni?
-
Sotho
őstag
Nem gyün senki ?

-
Findzs
addikt
jó hogy csináltál egy ilyen topikot sto
a másikat nem is fogom olvasni mert nincs értelme off nélkülkülön kösz az első hsz -ért szépen össze szetted
-
Sotho
őstag
A vomiting pályára egy teleport item kéne mondhatni nélkülözhetetlen.

-
Sotho
őstag
Kegyetlen jók ezek a pályák, azért az a quad damage duellnél elég jól ellensúlyozta a műugró gyakorlatokat.

-
sto1911
veterán
Haz, vagyok!
-
sto1911
veterán
Lehet jonni!
Kozben frissult az elso hsz is.
-
törölt tag

-
Sotho
őstag
Instagib célkereszt nélkül. [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
Jó kis összefoglaló köszi!

Stat készítésére van valami lehetőség? -
sto1911
veterán
Amennyiben a quakelive.com nem elérhető, ill. a kapcsolat miatt játszhatatlan, úgy van lehetőség egy "offline" szerver indítására.
A kliens szerver nélkül is használható botok elleni gyakorlásra.
Aktuális verzió: 668, 2012. dec. 17.
Pályalista: QLPP19Fontos: ezzel a klienssel SOHA ne csatlakozzon senki a quakelive.com hivatalos szervereire, az accountja letiltását kockáztatja ezzel.
Kliens telepítése
- kliens letöltése innen
- pályák és egyéb szükséges fájlok letöltése innen
- a két zip kicsomagolása egy mappába. A könyvtárstruktúra a következőképpen nézzen ki:---- QLOP668
---------- home
---------- baseq3\*.pk3A kliens indítása a home\baseq3\quakeliveoffline.exe indításával történik.
Szerver telepítése
Csak és kizárólag Linuxon futtatható a szerver.
- szerver letöltése innen
- pályák és egyéb szükséges fájlok letöltése innen
- a két zip kicsomagolása egy mappába. A könyvtár struktúra a következőképpen nézzen ki:---- QLOP668
---------- home
---------- baseq3\*.pk3- hozzunk létre egy usert, ne rootként futtassuk a szervert
useradd -d /home/qlserver -m -s /bin/bash qlserver- adjuk át a szerver mappájának tulajdonjogát az futtató felhasználónak
chown -R qlserver:qlserver QLOP668- adjunk futtatási jogokat a fájlokra
chmod +x qll*- szerver futtatása 64-bites Linuxon (32 biten értelemszerűen a qll32-vel kell indítani a szervert):
./qll64 +set dedicated 2 +set net_port 27960 +set com_hunkmegs 96 +set sv_advertising 0 +set sv_premium 1 +set g_advertdelay 0 +set g_compmode 1 +exec duel.cfgFontosabb kapcsolók:
- net_port x: ezen a porton lehet kapcsolódni. A rotueren be kell állítani erre a portra átiránytást (port forwardingot)
- com_hunkmegs: ennyi memóriát kap a szerver, 96-128 általában elég néhány főre
- exec *.cfg: megmondja, hogy milyen játékmóddal induljon a szerverA Screen parancs használata
A screen parancs segítségével egy gépen több szervert is futtathatunk és könnyedén váltogathatunk közöttük.
A parancs nem található meg minde disztibúción, így lehet külön telepíteni szükséges.
- screen indítása
screen -S <screen neve> <parancs>- háttérben futó screen-ek listázása
screen -ls- kapcsolódás egy screen-hez
screen -r <screen neve>- lekapcsolódás az aktív screen-ről
CTRL+A, majd D- háttérben futó screen bezárása
screen -X -S <screen neve> killQuake 3 függőségek telepítése
Erre akkor lehet szükség, ha Quake 3 alól konvertált pályákat futtatunk, ugyanis erre is van lehetőségünk. A két fájlban megtalálható minden textúra és hang, ami eredetileg a Quake 3-ban volt.
Letöltés: textúrák/hangok
A két fájlt be kell másolni a baseq3 mappába a többi pk3 fájl mellé, a szerveren (ha van) és a kliensen is.Quake 3 pályák konvertálása
Ezzel a programmal történik. A zipet ki kell csomagolni egy tetszőleges helyre, nyitni egy command line-t, majd konvertálni. Quake 3 pályák kimeríthetetlen forrása a lvlworld.
Konvertálás:
- a letoltott zip-ekből ki kell csomagolni a pk3 fájlokat,
- a pk3-akat a quakelivedec.exe mellé tenni
- a pk3-akat átnevezni zipre. Innen fogja tudni a program, hogy ezek Quake 3 alá íródtak.
- kiadni a következő parancsot:
quakelivedec.exe map.zip map.pk3- ekkor a program készít egy pk3 fájlt, amit a baseq3 mappába kell másolni, szerveren (ha van) és kliensen egyaránt
- amennyiben a szerveren is megtalálható a pálya, úgy a map konzolparancs listázni fogjaPályák listázása, amennyiben nem jelenik meg a menüben
Legegyszerűbb, ha egy billentyűre bindeljük:
bind o "fdir *.bsp; toggleconsole"Majd lehet vote-olni:
callvote map map_neve[ Módosította: BomiBoogie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Bestbuy játékok
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Áldassék a neved!

...

Álltam egy helyben és 40-65-42-53 stb. Nem lehet, hogy valami beállítással kapcsolatos?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)