Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szerintem olvasgass egy kicsit programozás / programtervezés alapokról, ha a return utasítást, vagy a függvények működését (sem) érted.
Nem fogsz tudni új elkezdeni értelmesen prograomozni, úgy, hogy nem is érted, hogy egy program hogy működik, milyen vezérlési szerkezetek vannak és mire valók az alapvező vezérlési utasítások, vagy pl. mi a különbség egy változó és egy konstans között.
Ahogy kérdeztem, azt meg tudod mondani, hogy egyáltalán mire szeretnéd használni a return utasítást? Biztos vagyok benne, hogy nem azt csinálja, amit te elképzelsz hogy csinálnia kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs