- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
>>>> Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek <<<<
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
törölt tag
válasz csiperke82 #60797 üzenetére
Lehet azt még gépen is használni akár, nem feltétlenül haszontalan az ajándék De ha neten vetted, akkor 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted (persze így elég sokáig tart, mire visszafizetik az árát), egyébként meg az ünnepek alatt a jobb helyeken amúgy is hajlandóak visszavenni, ha levásárlod, vagy ilyesmi.
-
crue
őstag
Beköszöntött a tél a GTA V-ben
-
válasz szőröscica #60804 üzenetére
Igen Online.
-
törölt tag
Én is összedobtam egy képet a nyereményjátékra, ha szavaztok páran megköszönöm!
Mellesleg Boldog Karácsonyt Mindenkinek! San Andreasban találkozunk
-
Matr x
aktív tag
válasz james001 #60777 üzenetére
Majd megsúghatnád, hogy kaptad szét azt a (három) bizonyos hajócskát. Végső kétségbeesésemben kontrollertörés előtt más megoldáshoz folyamodtam....
---
Karácsonyi program: Beyond: Two Souls. Egyelőre még készülődés, hogy hangulatba jöjjek
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Sirandrish
legenda
Ez a WD k*rva jó gyerekek !
Amikor 6 rendőrautó van a seggedben..összegyűjtöd őket hogy nagyon közel legyenek majd magad előtt "felhackeled" az úttorlaszt aztán az összes rendőr felkenődik rá, viszont te az utolsó pillanatban lefékezel...az felbecsülhetetlenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Matr x #60808 üzenetére
Hogy őszinte legyek,csak "szerencsén" múlik az egész. Persze a legfontosabb hogy tartsd magad távol tőle,mozsárágyúval bombázd folyamatosan,meg ha elér odáig akkor normál ágyúkkal természetesen. Csak ahogy észrevettem a 20-ik halál után,hogy miután levitted a negyedét az életének kb,akkor elkezd mozsárágyúval meg minden szarral bombázni... Nekem itt volt egy olyan mázlim,hogy pont egy nagy hullám eltakart,így csak a mozsár sebzett meg valamennyire. A két másik hajót amúgy nem nehéz kinyírni,de előbb mindenképp a nagyot nyírd ki mert az veszélyesebb.
Néztem YT videókat is,nincs nagyon stratégia rájuk. Amúgy köcsög ez a Ubisoft,a másik 3 normál legendás hajót 5 perc alatt lezúztam,aztán bedobnak egy ilyet... Sunyikhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Matr x
aktív tag
válasz james001 #60810 üzenetére
No akkor fogok még egy párszor próbálkozni. Inkább kitartó vagyok, mint szerencsés ilyesmi helyzetekben. Amikor először sikerült alig sérülve lesebezni a dögöt annyira, hogy.. megjelent másik két hajó.. akkor pislogtam. Már csak ez hiányzik a 100%-hoz, nem fogom ennyiben hagyni
De tuti nem mostanában, majd egy kicsivel nyugodtabb pillanatomban.Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Bogyi007
veterán
válasz Sirandrish #60809 üzenetére
SPOILER!!!!
Nekem hasonló érzésem volt amikor A Beyondban lehetett vadulni szintén a rendőrök ellen.
Csapattam ellenük minden létező eszközt bevetve. Lehet hogy elő is keresem a játékot most. Így kari este magyar felirattal jó is lesz éppen.SPOILER END
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
fausto
addikt
Tudtok ajánlani olyan helyet, ahol tudok venni USA feltöltést korrekt áron?
Köszi és boldog karácsonyt mindenkinek! -
Bogyi007
veterán
KIakartam lépni a játékból erre csippantott egy duplást a gép és újraindította magát.....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz dilipok #60819 üzenetére
Ezt már harmadszorra játszottuk el.....
Leszedem a telepítését és az update fájlt a gépről...
-
Bogyi007
veterán
Végre megy...
-
evooo
aktív tag
Udv! Hogyan kell ps store-bol ps1-es jatekokat venni? Nem talalom :S
-
A`rpi
addikt
Jobb felső sarokban próbáld beírni a keresőbe a játék nevét.
-
Elims
veterán
válasz Tdizsolt #60783 üzenetére
Vedd meg SirAndrish gyári head-set-ét.Arra Tökéletesen megfelel!!! Ebben a nagy fejhallgatóban ha hozzád szólnak semmit nem hallasz.Így én nagyon ritkán tudom használni.
LDave: Ha jó áron vette,tökéletes darab!!Nagyon-nagyon komoly dolgokra úgysem használjuk.
Neo-geo: Erről rhatnál bővebben. :-)
A ps3 media server-rel küldöd át a filmet??Erahurka: Tőlem ment egy szavazat. :-) Nekem már megvan a 20. :-)
Apropó!!!! LDave,James,Dilipok,FpsTunker,SirAndrish,Fausto,Perge és mki!!!!
Rakjatok fel ti is egy fotót azért a ps4-ért!!!
Gyűjtsétek össze a 20-at. ;-)
Linkeljétek ide és rányomunk.Akinek megvan a 20-as nem lesz kapzsi harácsoló..és segít a másiknak.
Sose lehet tudni! :-))
Erahurka,most te vagy a porondon! :-))Fausto: Talán Karcsesz a neve az eladónak itt a hardveraprón.
Beszélj vele.Nagyon korrekt ember. -
assemble
addikt
Sziasztok!
Eloszor is boldog karacsonytMasodszor: a fo account-om angol, es most gondolkozok par PSN jatek megvasarlasan. Ha ezeket az angol store-ban veszem meg, abbol szarmazhat valami hatranyom ahhoz kepest, ha a magyar store-t hasznalnam? Szerintetek melyik regios accountra erdemes venni a dolgokat?
-
fausto
addikt
Köszi a felajánlást, tettem ki képet, de nekem moderálták. De így is lassan megvan a 20, utána már én is nyomom a többieknek a szavazatot
Ő árul kártyákat? Igazából egy olyan oldalt keresnék, ahol 10$-os töltést egyszerűen tudok kártyával fizetni.Két ünnep között ki tervez GTA online-t? Szabin leszek, jó volna kicsit csapatni!
#60826 assemble szerintem teljesen jó az angol, évek óta azt használom.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
en nyomok szivesen mindenkiere, nem problema, viszont nem szoktam ilyen nyeremenyjatekokban reszt venni, de azert koszi, hogy szolsz Abban a pillanatban fogok venni ps4-et, amikor megjelenik az uncharted 4
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
fausto
addikt
Nehogy valaki lemaradjon
Év végi leárazás az EU Store-ba:
PS4
12.24-12.31-ig:
Call of Duty Advanced Warfare
€69.99 helyett €49.9912.24-01-07-ig:
Assassin’s Creed IV Black Flag
€49.99 helyett €24.99Battlefield 4 Premium Edition
€69.99 helyett €29.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselDragon Age Inquisition
€69.99 helyett €44.99Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition
€79.99 helyett €49.99FIFA 15 Deluxe Edition
€69.99 helyett €44.99Geometry Wars 3: Dimensions
€14.99 helyett €9.99The Legend of Korra
€14.99 helyett €9.99Metro Redux
€39.99 helyett €24.99Murdered Soul Suspect
€39.99 helyett €17.99Octodad: Dadliest Catch
€13.99 helyett €6.99Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
€54.99 helyett €26.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselSleeping Dogs: Definitive Edition
€54.99 helyett €24.99Thief
€39.99. now €17.99Trials Fusion
€19.99 helyett €9.99Watch_Dogs
€69.99 helyett €34.9912.24-01.21-ig:
Awesomenauts Assemble!
€9.99 helyett €4.99Chariot
€14.99 helyett €8.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselNatural Doctrine
€54.99 helyett €24.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselNeed for Speed Rivals: Complete Edition
€69.99 helyett €29.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselPeggle 2
€9.99 helyett €4.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselPES 2015 Pro Evolution Soccer
€59.99 helyett €29.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselShadow Warrior
€34.99 helyett €19.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselTomb Raider Definitive Edition
€39.99 helyett €19.99Valiant Hearts: The Great War
€14.99 helyett €4.99PS3
12.24-01.07-ig:
Alien Isolation
€49.99 helyett €29.99Assassin’s Creed IV Black Flag
€29.99 helyett €14.99Battlefield 4 Premium Edition
€49.99 helyett €24.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselCastle of Illusion
€12.99 helyett €3.99Dark Souls II
€39.99 helyett €14.99Dragon Age Inquisition
€69.99 helyett €44.99FIFA 15 Deluxe Edition
€69.99 helyett €29.99Hitman Absolution
€19.99 helyett €4.99Ratchet & Clank: A Crack in Time
€14.99 helyett €6.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselRatchet & Clank: QForce
€14.99 helyett €6.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselTales of Symphonia Chronicles
€34.99 helyett €14.99Ultra Street Fighter IV
€29.99 helyett 17.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselWatch_Dogs
€69.99 helyett €24.9912.24-01.24-ig:
F1 2014
€54.99 helyett €19.99Fairy Fencer F
€49.99 helyett €19.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselNeed for Speed Rivals: Complete Edition
€49.99 helyett €19.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselPES 2015 Pro Evolution Soccer
€49.99 helyett €24.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselResonance of Fate
€19.99 helyett €9,99Risen 3: Titan Lords
€49.99 helyett €24.99Tokyo Jungle
€12.99 helyett €4.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselPS Vita
12.24-01.07-ig:
Danganronpa 2: Goodbye Despair
€39.99 helyett €19.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselFIFA 15
€39.99 helyett €19.99Murasaki Baby
€9.99 helyett €5.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselRatchet & Clank QForce
€14.99 helyett €6.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselRayman Legends
€29.99 helyett €14.99Sonic & SEGA All Stars Racing Transformed
€39.99 helyett €9.99Ys Memories of Celceta
€39.99 helyett €14.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetéssel12.24-01.21-ig:
Akiba’s Trip: Undead & Undressed
€39.99 helyett €19.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselConception II: Children of the Seven Stars
€29.99 helyett €14.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselDeception IV: Blood Ties
€39.99 helyett €14.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselDisgaea 4: A Promise Revisited
€39.99 helyett €19.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselFootball Manager Classic 2014
€39.99 helyett €7.49Frozen Synapse Prime
€16.99 helyett €6.99Hyperdimension Neptunia Rebirth
€39.99 helyett €14.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetésselMonster Monpiece
€29.99 helyett €9.99Terraria
€14.99 helyett €4.49Warriors Orochi 3 Ultimate
€39.99 helyett €19.99
10% extra kedvezmény PS Plus előfizetéssel(sajnos most csak euróban adták meg az árakat)
Ezen kívül:
- Karácsonyi leárazás az USA Store-ban
- USA Flash Sale a hét végéig
- USA Store update és akciók -
z123456789
addikt
Az normális szenteste hogy a 46 MB-os PS Store alkalmazást 150 perc alatt akarja letölteni a PS? :S
Máshogy ez nem megy? -
A`rpi
addikt
válasz z123456789 #60830 üzenetére
Biztos most átlagon felüli a PSN használata, ezért gondolom leterheltek a szerverek.
-
-
istvansebok
tag
válasz Sirandrish #60809 üzenetére
Na mi a helyzet a Jézuska meghozta a GTA 5-öt, vagy lekésett róla?
-
Sirandrish
legenda
válasz istvansebok #60836 üzenetére
Ma fogja hozni de nem pont hozzám...át kellesz majd érte mennem.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
istvansebok
tag
Na én is csináltam képet.
Szeretnék megkérni minden itt jelen lévőt hogy szavazzon rá.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz istvansebok #60838 üzenetére
Szerintem te nem a saját képedet linkelted.
Legalábbis nekem rémlik hogy ezt már valaki linkelte.Szerk: nah most a tuti
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
istvansebok
tag
-
istvansebok
tag
válasz Sirandrish #60839 üzenetére
Ezért nem szeretem a Facebookot használni.
De jó lenne a PS4-et megnyerni.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz istvansebok #60840 üzenetére
Aszongya nekem hogy ma már szavaztam..
-
Elims
veterán
válasz fausto #60827 üzenetére
Akkor küld el nekem légyszives üzenetben a linket.
A baràtnőm is nyom egy szavazatot.Ő nem hiszem,hogy kàrtyàkat àrul,de vmi feltöltest igen.Megtalàlod itt a hardverapròn.Karcsesz a neve. Màr üzleteltem vele,tényleg korrekt ember.
Én tudnék gta 5 online-t jàtszani,de fogalmam sincs,hogy mit kell benne csinàlni.A sztorival jàtszottam màr egy-két òràt,abban elmegyek x helyre majd onnan megcsinàlok vmit és kész,megyek a következő helyre.
Dilipok: De szerintem nem lenne mindegy neked sem,hogy egy sima ps4-et tudhatsz magadénak vagy egy 20.(!) születésnapos nagyon szép darabot..nem? :-))
Persze te tudod. :-)Fausto: Köszi a listàt!!
Ebből talàn a black flag-et megnézem.Meg az a castle of illusion-t.Nem tudom,hogy mi az,ha fps akkor persze kizàrt.
Vita-ra meg nem adnék pénzt.Amiòta megvettem talàn 8x volt bekapcsolva. :-((LDave: Köszi! Vàrjuk a véleményt.
Tegyél fel fotòt a 20.születésnapra!!Töröld a régi képed és csinàld meg a paint-tel.
Én azt hittem meghaladja majd a képességeimet,de nem. :-) Összejött.Supercow: Te is rakhatnàl fel!!!
IstvanSebok: Mindenképpen megy a szavazatom,de megkérnélek,hogy előbb te is nyomj egyet Erahurkànak,utàna te jönnél,ha Fausto-nak is megvan a 20.
Mindenképp feltornàszunk 20-ra. ;-) -
Sirandrish
legenda
Uh micsoda fényképezések vannak errefele kérem
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #60844 üzenetére
Ezért kattints te is egyet akàr csak a joy-odròl!!!!! :-)
Dilipok: Én teljesen ugyanígy vagyok! :-) De most olyan dolog van feldobva amire meg kell alkudnom és bekurvulok arra a mocskos fészbukra.
Ha meggondolnàd magad mindenképp közöld itt vagy az off topikban légyszives. :-) -
Elims
veterán
válasz Sirandrish #60847 üzenetére
Nem ùgy értettem.. :-)
Fotòzz te is vmit és tedd fel. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nah itten is van.
Nem tudom mennyire látszik de a játékok a "PS"-t hivatottak kirakni, míg a két controller a "3"astA WD nem az enyém ugyan de kellett a "P" szárához
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest