- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz Sirandrish #60424 üzenetére
en is ott nottem fel, csak mar Pesten elek jo ideje
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
törölt tag
Eddig csak Trevorral repültem. Szóval a többiekkel ennél is rosszabb? Repülni még hagyján, de leszállni alig tudtam a kijelölt helyre.
(#60443) Francis89: Nekem tetszenek a főszereplők. Egyedül talán Trevor nem annyira. Szerintem nem tudták eldönteni mit akarnak vele és nem lett se ez a Riggs féle őrült, se a teljesen beszámíthatatlan őrült. Így meg olyan fura.
Még a lövöldözés lett egy kicsit nehezítve ami nem igazán jön be. Alig merek mozdulni mert ha kijövök a fedezékből egyből szétszednek. Max Payne 3 is ilyen volt, attól is már God of War rohamaim voltak néha. Nem tudom mire volt ez jó.
-
dilipok
veterán
válasz #42308056 #60452 üzenetére
az elejen rosszabb, de folyamatosan fejlodnek. Mondjuk nem a legkonnyebb pontosan landolni, de azert nem is veszes. Kis gyakorlassal menni fog (Trevor meg a legkomolyabb beteg csavo. Leginkabb azok tetszettek, hogy mivel is foglalatoskodik eppen, mikor atvaltasz ra. Eppen kidobja a taccsot, vagy valakit majdnem agyonver, stb. Tudom, beteg vagyok ) A lovoldozes meg... hat ez ilyen. Ha kvazi halhatatlanul akarsz rohangalni, tudom ajanlani a saints row sorozatot
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Brian_GT
őstag
válasz bbkmachine #60436 üzenetére
Nem...pont azt a játékot szemelted ki amelyik az egyik legnagyobb helyet kéri. Itt nem feltepeítésről van szó, mint tulaj te is tudod, nem xbox jellegű a telepítés csak másol fel a futtatáshoz kellő adatokat. Gt6 adatbázisa stb túl nagy, hogy mindig lemezről olvassa be, ezért telepít ennyire sokat. Enélkül nem tudsz játszani rendesen.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
A`rpi
addikt
Ha már GTA V és multi, egyik kedves barátomnak "van" egy klánja szoktak játszani online.
Itt tudotuk regisztrálni:
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #60439 üzenetére
Értem....de nem hiszek neked. Szerintem csak rohadt jól keresel és mindent megveszel
Tdizsolt Hát akkor biza multizni kell ha bankot akar rabolni az ember.
Egyébként a hóesés az singlebe is jelen lesz vagy az is csak multi?perge666 Az mert amit én néztem ott meg dicsérték...de majd jövőhéten megmondom hogy tuti-e vagy nem
Tdizsolt Inkább olyan mint a voice chat a játékokban.
Játék közben halljátok egymást. Egyébként nem kell ilyen bt cucc...bármilyen bt headset megfelel. Nekem azért kellett ez mert nálam fontos volt a némíthatóság.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
válasz Sirandrish #60456 üzenetére
Oké várom az élmény beszámolót.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60459 üzenetére
Néztem pár magyar gameplayt meg videótesztet, és minél többet nézek annál jobban várom hogy megjöjjön.
Szerintem marha jó leszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
istvansebok
tag
válasz Synthwave #60431 üzenetére
Persze itt nálunk is volt a 90-es években ilyen bolt.
Kölcsönözni lehetett a ps-re, sega-ra a játékokat.
Sőt volt még régebben olyan is hogy comodore-ra is volt ilyen bolt és egy öreg bácsikánál lehetett lemezeket venni és ott folyt nagyban a játékkölcsönzés.
Ilyenek már Nyíregyházán nincsenek sajnos, esetleg van valahol ilyen még az országban?
Úristen rámtört a nosztalgia -
Sirandrish
legenda
válasz istvansebok #60462 üzenetére
Szerintem ezek már rég kihaltak mindenhol.
Az utolsó ilyen amiről én személy szerint tudtam az Hajdunánáson volt.
És ugyan volt ott konzol meg vagy 3-4 TV, soha senki nem játszott már ott..már csak kölcsönözni jártak oda játékot.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #60463 üzenetére
Debrecenbe volt egy kölcsönző,egy időbe sokat jártam oda PS2 játékokat kölcsönözni.
Játszani is lehetett..........
Vége a szünetemnek......... -
Bogyi007
veterán
válasz Sirandrish #60463 üzenetére
Kiskunhalason van még ilyen hely...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60464 üzenetére
Egy időben szerintem mindenhol volt ilyen hely. Csak miután bárki számára elérhetővé váltak a konzolok és úgy egyáltalán elterjedtek, kimentek a divatból az ilyen helyek.
Bogyi007 Azta betyárját neki..és van PS4 meg XO is 1200éves tévékre kötve?
orichalcos Remélem most játékot csinálnak az Agymenőkről
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bogyi007
veterán
Biztosan egy Remake jön majd tőlük is (szánalmas nézéses smiley)....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Kephamos
addikt
válasz istvansebok #60462 üzenetére
Jah. A Sega a Kossuth utcán.
-
Sirandrish
legenda
válasz Kephamos #60471 üzenetére
S-S-S-Sanyival az élén
Juj de geczi vótamAmúgy ők volt Örökösföldön is egy garázsba csak azt kinőtték
Emlékszem volt egy telefon fülke nem messze a garázstól aminek valaki lefűrészelte a jobb alsó sarkát és ha erősen megütötted akkor adott ki pénzt...szerencsére csak vagy 4-5en tudtuk ezt a taktikát szóval 30-60perc játékra minden nap volt pénz[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz Rezuhu #60470 üzenetére
A Telltale a császára ezeknek az interaktív játékoknak,játssz vele egyszer éld bele magad a sztoriba és meglátod hogy baromi jó. Kezdd mondjuk a The Walking Dead-el. Ja és attól hogy nincs ultra mega very hard fokozat benne még lehet jó egy játék...
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
fausto
addikt
Nem láttatok valahol olcsón LittleBigPlanet 3-at? Nagyon elszálltak az árak
-
törölt tag
válasz james001 #60474 üzenetére
Telltale-en kívül még a Quantic Dream űzi ilyen színvonalon. Én másról nem tudok. Olyan ez mint "a nagy világban." Telltale sorozatokat gyárt, Quantic Dream meg mozifilmeket
(#60475) fausto: Most jelent meg. Szerintem max jövőre lesz olcsóbb. Esetleg promólemezeket keresgélj.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #60467 üzenetére
Ez tavaly még üzemelt,azzal voltam hogy még most is nyitva,de 1 hónapja jártam arra és a szemem sarkából láttam mintha zárva lett volna,és a kirakati cuccok is eltűntek.
-
-
berikz
csendes tag
Sziasztok!
PS3-hoz szeretnék mikrofont vásárolni, karaokehoz kellene. Egyáltalán megoldható-e egy mikrofonnal meg egy karaoke dvd-vel egy ilyen kombináció?
Üdv!
-
Rezuhu
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
válasz Rezuhu #60483 üzenetére
Akkor ajánlom az Asura's Wrathot
1 QTE majd átvezető...amit átvezető követ..ezután egy átvezető majd QTE és még 4 átvezetőEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #60484 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is
Amúgy már tudom miért szereti ennyire a Demon's Souls-ot,abban alig van bejátszáshttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #60485 üzenetére
Az az olyan mint a Dark Soul és jó nehéz meg ilyenek?
-
Rezuhu
aktív tag
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #60487 üzenetére
Igen azaz
(#60488) Rezuhu: Értem én,de ezek interaktívak,tehát azért valamit neked is kell nyomni hogy továbblépj De mindegy nem szereted őket,oké ennyi nem akarom rád erőltetni hogy szeresd meg vagy ilyesmi
Amúgy TV-t már én se nézek. Egyszer benyomtam TV2-re,Édes Élet című műsortól elment az életkedvem is Egyedül a Discovery megy néha háttérzajnak,de ott meg negyed óránként reklám van[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Van aki megtenne egy szívességet? 1 telefont kellene elengednie..maximum 30 másodperc.
Mondanám hogy kifizetem de 12 forintot nehéz utalni..
Ha van aki megtenné, jelezze privátban kéremEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tdizsolt
senior tag
válasz fausto #60449 üzenetére
Jaja,csak ez olyan illúzió romboló...nyávognak folyton,mint a herélt macskák....
Megkereslek majd!Elims:
Nna,az akkor nem is bonyolult,így király
Nem lesz ellenemre a dolog,megvan a fekete listám,hogy kiket kell elkenni!Erahurka:
Fura,nekem pont Trevor jön be a legjobban...Franklin egy balfék,Michael meg kicsit olyan semmilyen nekem...Sirandrish:
A multi egyértelmű,a rablásokkal egyetemben!!.... Kell a lóvé,nagy a család...
A Ps headset nekem jobban feküdne,és már 6K-körül kapni újonan(remélem ez nem olyan mint a "könnyű" kontroller).Ha lehet,akkor már legyen egységes a motyó.[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #60490 üzenetére
Te már tényleg annyit vagy itt hogy már lassan WC papírt is itt fogsz kérni
-
Kephamos
addikt
válasz Sirandrish #60490 üzenetére
Csak annyit kell belesuttogni, hogy "Te nem tudod hogy én ki vagyok, de én tudom hol laksz."
-
Sirandrish
legenda
-
válasz Sirandrish #60494 üzenetére
Csak használt.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest