- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #61074 üzenetére
HATALMAS màzlid volt!! :-)
Gondolom kevesen lògtak a gta szerverén,ezért jött le pikk-pakk.Simàn cseréld el a gt5-öt a fifa-ra.. :-)
A gt nem érdekel téged meg egyébként is többet ér a fifa14.IstvanSebok: Ne csinàlj Qatar-i account-ot.Dilipok nem viccből írta a ban-olàst... Akkor aztàn nem csak a nevet,de még a gépet is tiltjàk.
Winery: Ez a magyar nyelv biztos?????
A store-bòl vetted??Milyen régiòban vagy?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Igazából ez az Ultimate Team érdekelne. Booster nyitogatás, csapatépítés miegymás. De csak offline bajnokságokkal.
Az lehetséges? Szóval az általam kreált "ultimate team"el tudok kupákat játszani? A Fifa14 topikba azt írták hogy simán lehet. És kapok "pénzt" is amiért boostereket vehetek amiből nyithatom a sok sok golden playert?Elims Vagy ennyit számít a 60megas net
De igazából mindegy hogy mázli vagy net..a lényeg hogy hamar meglett.
A Fifa már boltolás alatt van[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61074 üzenetére
Nálam legalább 4 óra volt... 30 Mb/s-os net. Ha torrentet töltök le, és van elég seeder, akkor jön 30 Mb/s-el, de a GTA V furcsamód ennek az 1/10-ével jött kb.
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #61103 üzenetére
Hát akkor nem tudom. Mondom..GTA5 ráindítás után 30 percel már játszottam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
P. úr
tag
válasz Sirandrish #61102 üzenetére
Így van, ahogy írod. Offline kupát és idényt is tudsz játszani. A hátrány az, hogy a piac, ahol lehet kereskedni valószínűleg kevésbé népes, mint a 15ben.
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #61102 üzenetére
Ahogy HuMarc is írja,az internet sebességének köze nincs hozzà.. :-)
De így van,a lényeg,hogy megvan.Ki is volt a Satz18?Hetekkel ezelőtt bejelöltem,de eszébe nem jutott visszajelölni. :-/
Azt tudom,hogy nehezen ment a jelölés..Ez az òcska,régi saboteur olyat mutat a képernyőn,hogy hihetetlen!! Nagyon szép!!!És nagyon jò jàték!
Kösz az ajànlàst Supercow! :-) -
Sirandrish
legenda
Jobban érdekelne a 15 elhiheted, de az nagyon drága még
Elims Akkor a GTA csak engem akart..nem tudom
satz18 meg a forumon is satz18[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
Üdv!
Bocs mindenkinek,de az elmúlt napokban nem tudtam követni a fórum életét,ha valakinek(senkinek ) nem válaszoltam ez azért volt....Megpróbálom majd behozni a lemaradást.
Gta5 online tekintetben,ha van kedvetek,(aki még nem tette meg)vegyetek föl ismerősnek:
Felhasz. nevem:A19770228TdiPsn ID: Tdizsolt
-
Aba86
csendes tag
Üdv!
Ha megveszek egy Battlefield 4 DLC-t store-ból, és haveromnak megadom az account adataimat, miután mindketten letöltöttük, fogunk tudni játszani utána multiban vele együtt?
-
Bogyi007
veterán
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
6999 forint, de a képre kattintva a jobb felső részén ez látszódik is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Az két mini súlyzó amik közül az egyikbe a Move kontrollert kell tenni a másikban meg egy kamu kontroller van....
-
A`rpi
addikt
válasz Bogyi007 #61116 üzenetére
Úgy már más a leányzó fekvése, de e körül mozog sima PS3 Move Starter Pack... Szóval, rossz vételnek még így sem mondanám.
Ami kötelező ha már van Moveod, a Start the Party "kötelező".
Első rész tuti 2 és a PS3 - Save the world! szerintem annyira nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Van némi súlytöbbletem és ez egy fitness és cardioprogi. Éppen elkezdtem ki is próbálni. Jó kis zsírégető anyag lesz ez.
A`rpi: Nem keresném most ki a korábbi linkeléseimet, így csak röviden: anno volt tescoban Woonderbookos Move pack nagyon röhejes árban azt megvettem, majd vettem hozzá navi kontit és még egy move kontit is és akkoriban a tescoban olcsón voltak Move gamák is. Meg aprópénzért angliából is hozattam marha sok moveos játékot....
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Synthwave #61121 üzenetére
Konzolozni és kimenni is nincs időm, akkor inkább konzol előtt égetek kicsit. Egyébként is jön a zima kintre.
-
istvansebok
tag
Már most is van Hun, UK, Hong Kong, Japán account a gépe.
Miért pont a katari miatt bannolnának?
Nem a pre dolgot csinálnám(igen azért járna a bann), csak a legális Free dolgokat szedném le.
Van még valakainek olyan ország ahol olyan free játékok vannak amik a többin nem fellelhetőek? -
Sirandrish
legenda
Nah elvileg holnap adják postára a Fifa 14emet szóval ajánlom hogy ne akciózzák le a Januári buliban mert a nyakukra lépek
-
Elims
veterán
válasz Synthwave #61121 üzenetére
Na most lett végem!!!!! :-DDDDDD
Egyébként Egyàltalàn Nem Kell Bogyinak zsírt égetni!!!Nincs rajta annyi plusz felesleg,hogy ilyenekhez kelljen nyùlnia! :-)
Feltéve ha az a Bogyi irogat akivel én talàlkoztam. :-)
Szimpatikus,normàl ember Bogyi.Winery: Köszönöm szépen!! :-)
IstvanSebok: Természetesen azért nem ban-olnak.
Azt hittem,hogy azért regisztràlnàl.
Annyit nem érne..SirAndrish: Szerintem biztos nem fogjàk azt leakciòzni.
Bízom benne,hogy engem erdeklő jàtékot nyomnak le. ;-) -
Sirandrish
legenda
Téged semmi sem érdekel csak a Szabotőr de az már megvan neked
Én a Borderlands 1 en gondolkodom.
A második rész meg van, de szerintem az egy jobb és 1200ft nem pénz érte.Vagy a Dragon Age 2 1500ft-ért. Bár ez utóbbit nem ismerem de sokan dicsérték..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Valakit nem érdekel egy ilyen Bluetooth Headset?
Sajnos valami megoldhatatlan probléma miatt nem tudom érdemben használni.
A cucc hibátlan, makulátlan állapotban van, dobozban, töltőkábellel papírjaival és a kis tartó akármijével.
Mivel itt nem hirdethetek ezért árat nem írok. Ha valakit érdekel az írjon rámEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Na már van kemény 3 szavazatom a fotóra,tutira nem lesz meg a 20.
Hogy mondtátok hogy a szavazók között is kisorsolnak egy konzolt,vagy rosszul emlékszek? -
Tegla80
addikt
Csak mondom a "cod aw free" dologhoz.
Mivel cross-buy a gamma igy ezt a kepet siman En is megkrealom,es felrakom nektek ha kell.
Ez nem eliras,csak szimplan a masik gepre valo gammat fenykepezte ki a kep keszitoje.
(ps4 el vette es a ps3 hoz tartozo verzio ilyenkor free re valt,de forditva is igaz. Minden Cross buy gamma ilyen ,ha a masik geppel nezed meg a letoltesig free. )
Szoval ez nem eliras
(van olyan is,h hibaznak es valami ideig/oraig hibasan van fent,de ez spec sztem nem olyan volt)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Sirandrish
legenda
-
válasz Sirandrish #61131 üzenetére
8-at???Hogy a pi...ba?
Mondd el a trükködet,majd én csalok,úgy sincs esélyem a nyerésre,soha semmit nem nyerek,szóval reménytelen.
Ha kettöböl kell választanom,akkor is mindig a rossz kerül a kezembe. -
dilipok
veterán
válasz istvansebok #61124 üzenetére
azert, mert az is EULA-ba utkozik, hogy annyi accountod van, csak szemet hunynak felette Orulj neki, hogy nem bizguralnak miatta.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #61127 üzenetére
"Téged semmi sem érdekel csak a Szabotőr de az már megvan neked"
:-DDDDD Ez igaz.. :-))))))
Perge: Nem tudom,hogy Erahurkànak mennyi van,tegnap kellett még neki 6.Este megnezem es nyomok rà kettőt.Ha neki megvan,neked megy.Meglesz a 20 még mkinek. :-)
Tegla: Ennyi.Akkor te megoldottad a nagy Qatar-i "rejtélyt". :-)))
SirAndrish: Hogyan?? :-o
Akkor az enyémet így turbòztad föl??? :-)))) -
-
Sirandrish
legenda
Mégis mit gondoltál?
Kijét kell felturbózni? Kutyaséta után nekiesek annak is..
Hurkának kell még vagy 6? Azt lenyomom nemsoká, csak linkelje valakiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bogyi007
veterán
Az a baj, hogy Bogyi szereti a hasát s szabadidejében vagy szobabicajozik vagy helyette konzolozhat. Ha bicajra szavaz akkor marad a súly ha a konzol akkor hízni fog - most mindkettőre marad idő. :-P
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz istvansebok #61124 üzenetére
Mi az a pre dolog amiért bannolnak?
(#61133) dilipok
Hogy a SONY szemet huny ilyen olyan régiójú accont-ok használata során, egy kattintással meg tudnák oldani hogy az adott régióba csak megfelelő ipvel tudjon bárki bejelentkezni.
Szerintem a sonynak édes mindegy minél több accountod van talán annál több pénzt hagyhatsz náluk.
Fentebbi témával kapcsolatban szívesen fogadok linkeket.
-
-
dilipok
veterán
oke, ettol meg EULA-ba utkozik, tehat ha megis bant kapsz erte, akkor teljesen jogosan teszik. Live-on is ezt mondogatta mindenki, aztan egyszer csak jott a banhammer, mikor tomegesen migraltak es krealtak accountot egy-ket ingyenes jatekert... Ott is mondogattuk paran, hogy ne csinaljak az emberek, aztan meg jott a siras (live-on azota egyre tobb a regiozaras jatek)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Pityu89
senior tag
Helló mindenkinek!
Kaptam karácsonyra egy jópofa kis Alien Gun-t
Killzone 3 és a Resistance 3 demóval kipróbáltam nagyon király.
Még új vagyok PS körben tudnátok még ajánlani játékokat amivel kiélhetném eme kiegészítőt?
-
Sirandrish
legenda
Hu ez az LBP 1 ez durca. Most volt egy pálya amit az aszonnyal kb 20. nekifutásra tudtunk megcsinálni.
Ezt ha valamelyik 7 éves gyerek (pegi 7+) megcsinálja...azelőtt le a kalappal, de komolyanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #61139 üzenetére
Azta.......
Így tényleg hamar meglesz,köszi.
Ha megnyerem a gépet,1 hétre kölcsönadom. -
törölt tag
GTAV-ben a hidak alatt átrepülést mivel érdemes csinálni? Vadászgéppel probaltam de egyszerűen irányíthatatlan. Azt hittem ha fullos a karakter nem fog rángatni de ugyanúgy csinálja.
-
-
A`rpi
addikt
válasz dilipok #61140 üzenetére
Abban igazat adok, hogy a licencszerződésben biztos körültekintően belevettek mindent, és ha nem "tetszik" az illető nekik, akkor perelhetik, bannolhatják.
Az hogy az X-es táborban miért bannoltak nem érv pláne nem playstation témában.
Hogy egy példát is felhozzak, ezt a srácot: GoML-xHazD nem bannolták pedig, CFW-s géppel jelentkezett fel és töltött fel hekkelt trófeákat.
Lehet benne van hogy nem kapták rajta. De ha így nézzük az elég meredek, hogy valaki regisztrál egy accot, "megvesz" egy ingyenes tartalmat és bannolják.
-
-
válasz Sirandrish #61128 üzenetére
Mi az a "megoldhatatlan probléma"? : /
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest