- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
válasz Sirandrish #61649 üzenetére
Igen?
-
Sirandrish
legenda
válasz erik88 #61652 üzenetére
itt volt néhány kérdésem
Mivel te kb már mindent tudsz nem lenne rossz ha jelen lennél a linkelt topikbaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Na megérkezett a Dio3 és az MGS4.
Ráadásként megérkezett az ezüst színű kontrollerem is.
Ezek a csomagok lassan 1 hete a postán pihentek. -
-
-
wesaaa
aktív tag
Helo
Újabb kérdésem!
Csak Sony karral megy a ps3?
Vagy megy Logitech pchez valoval?
Bocsi a hülye kérdésért csak eddig boxom voltOLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
-
erik88
aktív tag
Ha a joystick támogatja a ps3-at akkor megy játékba is ha meg nem akor elvileg csak az xmb-be
-
Czimby
addikt
-
-
válasz Sirandrish #61664 üzenetére
Sehogy mert nincs rajta.
Végül ezt vettem meg.
3500ft-ra lealkudtam postával együtt.
Teljesen jól működik,több mint 2 órát teszteltem,és az akkuja is fullon van még.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #61665 üzenetére
Az jóféle
Amúgy az ilyen hibáknál csak arra lennék kíváncsi hogy mi okozta?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #61666 üzenetére
Én is törtem már rajta magam,de nem jöttem rá.
Egyébként sokkal masszívabb mint az én gyárim,egyáltalán nem recseg-ropog csavargatásra,szorításra sem./ezen nem kicsit meglepődtem/[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #61667 üzenetére
Multkor volt egy nagyon vagány hirdetés...a KUTYA konkrétan lerágta a Joy egyik oldalán azt a részt amit markolsz , és kilátszott a rezgő motor
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #61668 üzenetére
Na azt azért megnéztem volna.
Havernak van egy nem működő utángyártott kontrollere,amíg meg nem érkezett ez az ezüst azt terveztem hogy elkérem tőle,és átszerelem a burkolatot,de letettem róla mikor megláttam milyen masszív.
Az a kitörés sem zavaró egyáltalán,csak szépséghiba. -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #61669 üzenetére
Hát próbáltam megkeresni de szerintem már elkelt
Több dolgot is árult a skacEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #61670 üzenetére
Itt kishazánkban minden eladható,felraknék egy fél gombostűt,valaki abban is látna fantáziát.
-
james001
veterán
Ma a végére értem a The Darkness 2 játéknak,nagyon király volt de rövid lett nagyon Ráadásul a vége baromság lett,mármint úgy ért véget hogy folytatólagosan Meg valahogy úgy érzem hogy nincs nagyon olyan dolog benne ami visszacsábítana hogy játsszak vele újra...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #61671 üzenetére
Igen...mi törött joy-al üzletelünk hogy játszhassunk a 8éves gépünkön, miközben külföldön azért veszik meg a legújabb gépeket hogy a kígyózó sor előtt szétverjék azt
james001 De azért a Platina megvan?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #61673 üzenetére
Nem is lesz meg,van benne egy csomó multis (coop) trófea
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #61674 üzenetére
Hát azért...egyre több játékban nincs meg a platina..ejnye
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #61675 üzenetére
Hát amiben van multis trófea azt persze hogy nem fogom. Múltkor pont erről nyavalyogtam itt hogy miért nem rakják külön... Bár így is ha nem lennének benne multis trófeák még végig kéne vinnem a játékot még kétszer,annyira meg nem volt jó
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #61676 üzenetére
Igen tudom, engem is zavar. Egy játékot akartam Platinázni de abban is van 5 multis trófea szóval kapják be.
-
Bogyi007
veterán
válasz james001 #61674 üzenetére
Kezd el szégyelni magad ezért és bevonulni a sarokba!
Még egy ilyen és lefokozunk platinavadászról platinahajhásznak....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
james001
veterán
válasz Bogyi007 #61678 üzenetére
Kössz Amúgy se vagyok platinavadász (se hajhász),csak ti emeltek itt "nagyságokba" Amúgy állítólag fausto kollégának több platinája van,inkább őt istenítsétek
Splatterhouse nincs meg esetleg valakinek? Vadászom rá már régóta,de ritka mint a fene
-
válasz Sirandrish #61673 üzenetére
Mások az igények.
-
Elims
veterán
válasz Czimby #61640 üzenetére
Újonnan tényleg nem drága,de egy gt6-ért szerintem a 3-4e Ft. a korrekt.
Bogyi,ne adj érte 6e-t.Annyi játékot vettél már fillérekért,ez Ne legyen kivétel. (Ez Pont Ne.)Perge: Megérte az a joy.Ha tényleg jó akkor megérte. :-)
James: Tényleg több van Fausto-nak viszont a neve melletti 21 nálad 20!!
Neki t12 platinával több van,ez O.K. viszont az a szám a neve mellett csak 1-gyel több.
Úgyhogy szerintem aranyból/ezüstből neked van több. ;-) Mondom ezt úgy,hogy még nem néztem meg pontosan.
Fent vagytok egymásnak ismerősként? -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Van egy gondom,körülbelül 1 éve kezdődött. Egyszerűen nem tudok leszedni demót a psn-ről! Elindítok valamit és napokig tart mire leér! Visszaolvasgattam de csak régi hozzászólásokat találtam.Nem igaz hogy ezt még nem orvosolták.Megy 3-4 órát a gép,és lejön kb 5-10%! Régen fél óra sem volt,sőt...lehet hogy negyed óra sem.. Nektek is ilyen tetű lassú? Mert ez így használhatatlan -
fausto
addikt
válasz james001 #61683 üzenetére
Nem titok
Részletek itt -
-
aizen92
addikt
válasz Sirandrish #61686 üzenetére
Aaaaz igen!
Nem szarral gurigázik!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
Bogyi007
veterán
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
-
fausto
addikt
válasz james001 #61685 üzenetére
Nagyon bírom a sorozatot A Rouge még csak tervbe van, kicsit várok vele, hogy olcsóbb legyen. Egyébként nem mind, mert a Liberation sem platina, azt végig vinni is egy évembe került, mert mindig meguntam...
Az LBP-k közül az első volt nehezebb, amikor halál nélkül végig kellett vinni, az is egy pálya miatt.
Az Asylum-nál pedig a verekedős challenge-ek izzasztottak meg, de ettől függetlenül nagyon élveztem#61686 Sirandrish: van közte sok 0% meg 1% játék is, azokat csak kipróbáltam Elég sokáig voltam Plus előfizető és régen elég sok jó játékot adott. Meg van Vita-m is, azokat a játékok is megdobják.
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #61692 üzenetére
Láttam hogy van VIta is de még úgy is kemény a 300 játék
-
Bogyi007
veterán
Találtam ezt a helyet olcsó angol Ps lelőhelynek:
Mennyire lehet megbízható a hely?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Bogyi007 #61694 üzenetére
Kb 1000 forintal többért vehetsz már nagyon megbízható magyar személyektől. Évente 1K-ért megéri kockáztatni?
-
-
Elims
veterán
válasz james001 #61683 üzenetére
Mondom,hogy komoly... :-))
A telefonom nem tudom meddig töltötte azt a psn-es oldalt..
De hogy-hogy csak 1 a különbség a nevetek mellett??
Te jobban kijàtszottad volna a jàtékokat?"majd felnősz hozzánk idővel ifjú padawan"
Hatalmas szöveg!!!! :-DDDDDDD És vagy 15évvel fiatalabb vagy. :-DDDD
Csak azt nem értem,hogy ilyen helyen ahol azért elismerik az ilyen dolgot hogyan tudtok ilyen "csendben" maradni???
Értem ezt ùgy,hogy amikor felmerül itt egy jàték,miért nem írjàtok ki,hogy "Nekem ez is platina. ;-)"?
Fausto is csak halkan segítget itt az embereknek,de soha nem "hallottam" tőle (sem) egy hasonlò "hangot" sem.Màs..
Ha a ps3-ba berakok egy ps1-es lemezt azt is tudom jàtszani a vita-n vagy csak a store-os jàtékokat?Kipròbàlnàm így a tomb raider 2-t,szerintem a legjobb rész. ;-)) Vagy akàr final fantasy-k. -
fausto
addikt
Vannak azért ennél komolyabb trófea gyűjteménnyel rendelkező emberek Meg az sem mindegy, milyen platina, pl. james001 Dead Space 2-je azért elég embert próbáló (max nehézségi szinten végig kell vinni, adott számú mentéssel), míg más platinumok maguktól kipottyannak (pl. nálam a The Walking Dead, The Wolf Among Us – csak végig kellett vinni őket)
A Vita-s kérdésedre: szerintem max remote play-ben működhet, próbáld meg!
Más: ezt hallgattátok már? Nagyon szép Journey feldolgozás
(csak mert most hallgatom meló közben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest