- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
>>>> B.U.É.K. <<<<
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
ekko98
tag
BUÉK minden PS3 tulajnak meg annak is akinek nincs!
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
-
Sirandrish
legenda
Ismét BUÉK.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
supercow
őstag
válasz Sirandrish #61355 üzenetére
pálinkás jóreggelt!
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
-
Spoiler?? : GTA V végigjátszást olvasok,és írja hogy ahol járok,ott Michaelt fogják hívni,meg követni kell az instrukciókat a bal felső sarokban,szóval nem egyszerű.
Meg előtte pár küldetéssel írta hogy Michaellel repülős jogsit kell szerezni,ez mennyire fontos?
Mert én azt kihagytam,de bepótolom ha kell. -
james001
veterán
BÚÉK minden PS3 tulajnak Remélem tegnap mértékkel ittatok ám
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
-
törölt tag
válasz perge666 #61359 üzenetére
Te vettél fel SocialClub-on ismerősnek ugye? Ez kicsit jobb megoldás mint jelszavakat megadogatni idegeneknek
Szerintem neked most egy Heist-nek kellene következnie. Úgy látom a tengeralattjárót már megszerezted hozzá, azt nem tudom a katonai helikopter meg van-e (nem írja a küldetés listán, fura, nekem sem). Ez a kettő kell hozzá ha azt a megoldást választottad amit én. Szóval ezek után Trevor felhívja a többieket és meg kellene jelennie egy narancs H-nak Trevor lakásánál amit befoglalt a városban.
-
Sirandrish
legenda
Ez a GoW Ascension nem kezdőknek van kitalálva az tuti.
Én már végigvittem az 1-2t PS2-n, a 3at PS3on de az Ascension normalon megizzaszt néholEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #61365 üzenetére
Az Ascension megizzaszt? Az első nem izzasztott? Az elsőtől már lekapartam a bőrt az arcomról olyan rohadt nehéz és szemétláda.
-
A`rpi
addikt
válasz #42308056 #61366 üzenetére
Boldog Új Évet mindenkinek!
Én időrendi sorrendben vittem végig Ascension kivételével, nekem, Chains of Olympus volt nehéz, főleg a Challenge-ek. Többivel is eltököltem azért de nem voltak vészesek, legutoljára Ascension-t sikerült beszereznem, ott már egyenesen hiányoztak a "kihívások" nekem.
Ascension-ról még annyit, olyan pletykát halottam, hogy nehézségét "kipeccselték" mert állítólag sokan sírtak hogy nehéz.
Ami még külön bosszantó volt számomra az összes GOW végigjátszása közben, mindig változtattak valamit a gombkiosztáson. Mire az egyiket megszoktam, addigra a következőben mást csinált ugyan az a gomb...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz #42308056 #61366 üzenetére
Az elsővel semmi gondom nem volt, de az Ascensionba pl az időmanipuláló faszfejjel annyit ugráltam hogy már elszédültem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bogyi007
veterán
Boldog Új Évet Kívánok Minden topiclakónak!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
BÚÉK mindenkinek!
-
HuMarc
veterán
válasz perge666 #61359 üzenetére
Nem lehet továbbmenni, amíg nincs meg a repülős jogosítvány. Egyébként szerintem egyedül a half loop a szívatós, meg a helikopteres, a többi elsőre megvolt.
Utána Trevorhoz elmész (ha jól emlékszem), és ott tudod felvenni a küldetést, ha már minden előkészületet (nem tudom pontosan, hogy mi van abban a küldetésben, mert nem emlékszem).
[ Szerkesztve ]
-
válasz #42308056 #61364 üzenetére
Nem én vettelek fel ismerősnek,hiszen már írtam a nethiányt.
Már a katonai helikopter is meg van,meg egy kukás autó is,de ezután nem akar bejönni az a H betűs küldetés!
HuMarc : Megnézem azt a jogsit hátha az hiányzik.
Trevorhoz kivel menjek el Michaellel?[ Szerkesztve ]
-
odinkain
tag
sziasztok, új vagyok erre, van aki bf4-et tolja esetleg?
3an vagyunk,szívesen látunk új embereket.nem vagyunk vérpistikék, a feladatra koncentrálunk és igyekszünk jól szórakozni, ha gondolod csatlakozz!psn.: inkaoner81
PSN: inkaoner81
-
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #61376 üzenetére
Regiztél már accot? Mert engem is felvett és gond nélkül visszaigazoltam játék, de még PS nélkül is weben
-
törölt tag
válasz perge666 #61376 üzenetére
Elvileg neten is mennie kell én is így jelöltem vissza, pont a Zsoltot.
A kukásautó egy másik rabláshoz kell amúgy. Viszont ha Trevor vízi rablása meg van, akkor Franklin-nel kell elheyezned egy kocsit valami eldugott helyen menekülő járgánynak. Ezt úgy tudod, hogy leparkolsz valahol (nem utcán), Michael-t kikeresed a telefonkönyvből, X, és lesz egy ilyen lehetőség. Utána meg fog jelenni a H a térképen. Ez egy FIB-s rablás lesz.
Heist-hez szerintem mindegy kivel mész hisz mindenki részt vesz.
-
boygabi_
aktív tag
Skacok nem tudom lehet e feltenni ilyet: ha igen tudnátok egy szavazattal segíteni a 20 évfordulós PS játékban?
Esély nem sok van, de sosem lehet tudni. -
-
-
-
fausto
addikt
A karácsonyi leállások miatt minden Plus előfizetőnek kitolják a Plus lejáratát 5 nappal. Ezen kívül a hónapban minden PSN felhasználó fog kapni egy 10%-os kedvezményt, amit egyszeri vásárlásra lehet felhasználni. Itt írják.
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #61387 üzenetére
Ennél picit többet vártam volna. Mondjuk legalább adnak valamit, az is valami.
Persze azt az idegességet amit sokan elszenvedtek az ünnepek alatt azt nem teszi semmissé de a semminél több.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz #42308056 #61379 üzenetére
Halihó!
Még mindig GTA....
3 gondolat bánt engemet(per pillanat).1: Nem tudod esetleg a vetődve gördülés milyen gomb kombinációval érhető el?
Szét vet az ideg,mert lassan mindenki kitér a lövéseim elől,én meg nem tudok,csak bak kecske mód ugrálgatni....
2: Járművekről/ből mozgó célpontok lövése nagyon kis találati eséllyel megy,miközben mások 200m-ről kanyarodás közben szarrá lőnek.Nincs erre valami automata célzási lehetőség?
És végül:
3: A lövés skillt lehet e fejleszteni valahogy,amit esetleg kihagytam,vagy csak az idő előrehaladtával,illetve a tapasztalat növekedésével "javul"?
Köszi a választPerge:
De ha a facebookon bejön az oldal,akkor a szavazás résznél nem tudjátok kikeresni a Te képedet?
Vagy milyen néven fut a fotó?Ha azt meg mondod,talán ki lehet keresni....[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #61389 üzenetére
Fogalmam sincs hogy milyen, de multkor ilyet kerestél aztán mikor belefutottam akkor eszembe jutottál
-
törölt tag
Egy kis színfoltként a GTA tengerében megemlítem, hogy sikerült végigvinnem az Okami-t 38 óra és 38 perc kellett hozzá, 3 tökéletes és 2 nagyon jó eredménnyel. Jöhet a New game+
Ha valaki nem ismeri, vagy nem játszott vele, akkor teljes szívvel ajánlom. Negatívumot nem tudok rá mondani, végig érdekes volt, nem volt szívatós, a története nagyon szép és kerek, az irányítás kellően érzékeny, minden a helyén van. 10/10
-
Sirandrish
legenda
válasz #58000384 #61392 üzenetére
Grat. Majd legközelebb jobban odafigyelsz arra amit mondok, és akkor hamarabb lehet részed ilyen élményekben
-
törölt tag
GTAV elmehet a francba az Stunt Jump-okkal. Ugyanúgy értem földet már háromszor mint a videóban amit követek de egyszer sem adta meg. Egyszerűen nem értem mit csinálok rosszul.
Korábban is volt ilyen, ott arra jutottam hogy túl rövidet ugratok, végül sikerült. De itt nem tudok messzebb ugratni mert egyből fal van leérkezés után. Videóban is neki megy, én is neki megyek minden tök ugyanolyan.A katonai bázisra kell beugratni egyébként, valakinek tippje?
-
törölt tag
válasz Sirandrish #61393 üzenetére
Elnézést, igenis, köszönöm
-
Sirandrish
legenda
-
-
fausto
addikt
2015 első platinája: South Park The Stick of Truth
Állat ez a játék, rajongóknak kötelező!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest