Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
JFL
csendes tag
Azért egy UML eszköznek nem az az egyetlen megítélési szempontja, hogy szabványos formátumba ment-e.
Erős költői túlzásnak érzem azt a kijelentésedet, hogy az ArgoUML jobb, mint a RR, szerintem nem ugyanaz a kategória a kettő. A RR-nak valóban vannak problémái a szabványokkal, az UML-t is kissé furcsán kezeli, a kódgenerálás sem a legjobb, de mindent összevetve azért egy nagyon nagy tudású és hasznos eszköz.
Egyébként meg ízlés kérdése, hogy ki melyik ilyen UML-izét használja, a Borland Together ControlCentere szerintem jobb, mint a RR, mások szerint meg nem. Ettól még mindkettővel remekül lehet dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Erős költői túlzásnak érzem azt a kijelentésedet, hogy az ArgoUML jobb, mint a RR, szerintem nem ugyanaz a kategória a kettő. A RR-nak valóban vannak problémái a szabványokkal, az UML-t is kissé furcsán kezeli, a kódgenerálás sem a legjobb, de mindent összevetve azért egy nagyon nagy tudású és hasznos eszköz.