- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
zsolt008 #18978 üzenetére
Van 2 lányom és 2 fiam. Szerintem engem többet látnak a konyhában, mint a feleségemet. Szóval a fenti eszmefuttatást, hogy SZERINTEM miért több a férfi, mint a nő a programozók között, hidd el, nem az évezredes berögződések miatt írtam, hanem tapasztalatból. Én lennék a legboldogabb ha a lányaimat érdekelnék a reál témák, nem csak a humán. És ez látszik, már a középiskolai szakonkénti nemek közti arányokban is. Ismét hangsúlyozva a kivételeket. És kizárt dolognak tartom, hogy azért, mert otthon mindenki háziasszonynak neveli a lányát, ezt köszi de meghagyom a vér fideszeseknek.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
zsolt008 #18957 üzenetére
Laikus vagyok webfejlesztés terén, de annyit tudok, hogy a HTML a weboldalak lényegét adja (mit, hol, hogyan jelenítsen meg), javascript kell ahhoz, hogy interaktív legyen, css meg formázáshoz hasznos (hogy szépen nézzen ki). Aztán van még az XML, ami adatok tárolására használható (pl. játékhoz is, ha épp arra van szükség). Bővítményt sem gyártottam még, csupán feltételezem, hogy ott is ezek az alapok, amikre szükség van.
-
coco2
őstag
válasz
zsolt008 #18954 üzenetére
>De böngészős játékhoz miért kell extension???
Kérdésre +1
Böngészős játékhoz tipikusan javascript + html esetleg +css. De browser extension?
(Éppen néztem, flash-t már nem tudok életre kelteni, ait-r is csak trükkösen kibuherált dll-ekkel, nem tudom, mi van helyettük azóta.)Browser extension jellemzően olyankor kell, amikor a weboldaltól független funkciót akar valaki alkalmazni. Egy böngészős játékra nem passzol az a profil.
-
coco2
őstag
válasz
zsolt008 #18951 üzenetére
Browser addon?
Mennyire fiatal a gyerkőc? Lehet, valami egyszerűbbel is kezdhetne. De amúgy google-be beírod, chrome extension development, és kidob például egy ilyet.
Lévén böngészőt írtál, én csak google chrome-nak néztem utána, a szutykoknak (mint safari, opera, edge) azoknak nem
Ha firefox kellene, annak nézz utána külön.
Magyarul ilyesmi? Nem teszem le rá a levágott fejemet, hogy semmit sem lehet magyarul találni, de bizony valószínű, hogy bármi is akad, az már akkor elavult információ volt, amikor megjelent. Ergo gyakorlatilag nyugodtan el lehet ereszteni. Fiatal gyerkőc ha programozni akar, a szabály őrá is ugyan az, mint bármelyik felnőttre: az első nyelv, amit meg kell tanulnia, az a szakmai angol - legalább írásban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech G923 PS4/PC kormány
- Segway Ninebot by F2 Plus! D 27% számlával - kiállítási
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- Eladó Nikon D5300 ajándék FIX 50-es obival (Autofokusz nemműködik)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest