- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
zsolt008 #18978 üzenetére
Van 2 lányom és 2 fiam. Szerintem engem többet látnak a konyhában, mint a feleségemet. Szóval a fenti eszmefuttatást, hogy SZERINTEM miért több a férfi, mint a nő a programozók között, hidd el, nem az évezredes berögződések miatt írtam, hanem tapasztalatból. Én lennék a legboldogabb ha a lányaimat érdekelnék a reál témák, nem csak a humán. És ez látszik, már a középiskolai szakonkénti nemek közti arányokban is. Ismét hangsúlyozva a kivételeket. És kizárt dolognak tartom, hogy azért, mert otthon mindenki háziasszonynak neveli a lányát, ezt köszi de meghagyom a vér fideszeseknek.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
zsolt008 #18957 üzenetére
Laikus vagyok webfejlesztés terén, de annyit tudok, hogy a HTML a weboldalak lényegét adja (mit, hol, hogyan jelenítsen meg), javascript kell ahhoz, hogy interaktív legyen, css meg formázáshoz hasznos (hogy szépen nézzen ki). Aztán van még az XML, ami adatok tárolására használható (pl. játékhoz is, ha épp arra van szükség). Bővítményt sem gyártottam még, csupán feltételezem, hogy ott is ezek az alapok, amikre szükség van.
-
coco2
őstag
válasz
zsolt008 #18954 üzenetére
>De böngészős játékhoz miért kell extension???
Kérdésre +1
Böngészős játékhoz tipikusan javascript + html esetleg +css. De browser extension?
(Éppen néztem, flash-t már nem tudok életre kelteni, ait-r is csak trükkösen kibuherált dll-ekkel, nem tudom, mi van helyettük azóta.)Browser extension jellemzően olyankor kell, amikor a weboldaltól független funkciót akar valaki alkalmazni. Egy böngészős játékra nem passzol az a profil.
-
coco2
őstag
válasz
zsolt008 #18951 üzenetére
Browser addon?
Mennyire fiatal a gyerkőc? Lehet, valami egyszerűbbel is kezdhetne. De amúgy google-be beírod, chrome extension development, és kidob például egy ilyet.
Lévén böngészőt írtál, én csak google chrome-nak néztem utána, a szutykoknak (mint safari, opera, edge) azoknak nem
Ha firefox kellene, annak nézz utána külön.
Magyarul ilyesmi? Nem teszem le rá a levágott fejemet, hogy semmit sem lehet magyarul találni, de bizony valószínű, hogy bármi is akad, az már akkor elavult információ volt, amikor megjelent. Ergo gyakorlatilag nyugodtan el lehet ereszteni. Fiatal gyerkőc ha programozni akar, a szabály őrá is ugyan az, mint bármelyik felnőttre: az első nyelv, amit meg kell tanulnia, az a szakmai angol - legalább írásban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest