Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sh4d0w #18138 üzenetére
Mondjuk én nagyrészt más véleményen vagyok. A szélsőséges(nagyon ellentétes vélemény tárgyát írom csak le) eset, amit írtál a diákok várják, hogy valaki majd megoldja helyettük a feladatot. Sztem. ezzel semmi probléma nincs. Csupán ki kell várni, hogy a feladat "elévüljön". Tehát amikor már az illetőt biztos, hogy nem húzza ki a csávából, viszont egy példa megoldásnak tökéletesen jó. A matek érettségi feladatgyűjteménynek is van egy megoldások része. Csak ezt nyilván nem lehet az érettségire bevinni. Sztem. semmi gond nincs azzal, ha egy házi feladat megoldása szerepel egy fórumban, csak épp nem az aktuális. Mert ugye ilyen alapon a tételeket sem lehetne kidolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest