Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
elodman
üzenetére
Ha választanotok kéne, h. Java v. C# coderré képezzenek, melyik mellet döntenétek és miért?
Amelyikkel az adott városban jobban el tudsz helyezkedni. Ennyi, semmi egyéb nem számít kb. Én .NET fejlesztőnek indultam, abban is írtam a diplomamunkám MsC-n (ami kicsit túlvállalt cucc volt, de sebaj, legalább sokat tanultam), az első munkahelyem is .NET volt, utána lettem iOS fejlesztő, majd JAVA, és azóta JAVAzok (10+ éve). Szóval teljesen mindegy, ígyis-úgyis képezned kell magad a szakmában - szóval azt tanuld elsőnek, amivel több helyre be tudod adni a CVd/jobb eséllyel felvesznek. -
-
fatal`
titán
válasz
elodman
üzenetére
"Manapság gondolom ezek a fejlesztő területek léteznek - hazánkban keresett tudás szerinti sorrendben:
- web
- DB
- hw, embedded, automation
- játék
- tudományos cuccok, AI, op-rendszerek"
Attól függ, hogy nagy vagy kis céget nézel. Kis cégnél szerintem "DB" külön nem létezik. Még backend és frontend külön is ritkán, de utóbbi esetben is a DB egyben van a Backenddel általában (illetve szokott lenni Architect, aki tervez). De gondolom ez is változó."Ha választanotok kéne, h. Java v. C# coderré képezzenek, melyik mellet döntenétek és miért?"
Szerintem kb. mindegy, rengeteg dolog hasonló. Ha érted, hogy mi miért és hogyan van, akkor simán átképzed magad a másikra (szigorúan a nyelv szempontjából vizsgálva a kezdeti szinten).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest