Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PHenis
üzenetére
Visual Studioval kb szartol repuloig minden nyelven fejleszthetsz, plane ha nem valami osregi verzio.
Most nem volt kedvem igy hajnali 9:45kor jobb linket keresni, ugyhogy itt a visual studio code tamogatott programnyelv-listaja. A bal oldalon figyel a lista.
A sima visual studio pedig ha jol tevedek meg ennel is sokkal tobb mindent tud, ugyhogy mazsolazhatsz kedvedre.

PumpkinSeed: Bezony, nagyon sok helyen, plane multiknal, ahol meg csak most keresgelik az utat ilyen teren, ez igy mukodik. Nekem is ilyen volt az elso melohelyem, olyan szepsegekkel megtuzdelve, hogy par ev utan a manager meg volt rola gyozodve, hogy mivel mar x eve dolgozik programozokkal, ugyan egy sort se irt, el tudja O donteni, hogy milyen feladat mennyi idot vesz igenybe.

Az egyetlen dolog, amiert nem menekultem sikitva, az az volt, hogy ugye 0-napos juniorkent nagyon jol jott azt a mennyisegu szart latni naprol napra, koszonhetoen a teljesen dilettans vezetesnek, rengeteget tanultam (meg oregedtem persze). Plusz ugye lathattam egy program teljes eletciklusat a tervezestol a tamogatasig, ami szinten nem mindegy. Kozel harom evig huztam, de ugy ereztem, hogy meg ket nap, es mosolyogva pislogas nelkul legyilkolok mindenkit, ugyhogy amint tehettem, eljottem.
Persze, fos volt, borzalmas volt, en is az voltam, meg minden, de nagyon jol tud jonni, ha megvannak a tapasztalatok a legrosszabb esetrol. Kesobb kilometerkerol erzed, ha valami buzlik, es idoben tudsz reagalni, vgay ha ugy van, menekulni mashova.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- PR-Telecom
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- További aktív témák...
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi