- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PHenis #11235 üzenetére
Visual Studioval kb szartol repuloig minden nyelven fejleszthetsz, plane ha nem valami osregi verzio.
Most nem volt kedvem igy hajnali 9:45kor jobb linket keresni, ugyhogy itt a visual studio code tamogatott programnyelv-listaja. A bal oldalon figyel a lista.
A sima visual studio pedig ha jol tevedek meg ennel is sokkal tobb mindent tud, ugyhogy mazsolazhatsz kedvedre.
PumpkinSeed: Bezony, nagyon sok helyen, plane multiknal, ahol meg csak most keresgelik az utat ilyen teren, ez igy mukodik. Nekem is ilyen volt az elso melohelyem, olyan szepsegekkel megtuzdelve, hogy par ev utan a manager meg volt rola gyozodve, hogy mivel mar x eve dolgozik programozokkal, ugyan egy sort se irt, el tudja O donteni, hogy milyen feladat mennyi idot vesz igenybe.
Az egyetlen dolog, amiert nem menekultem sikitva, az az volt, hogy ugye 0-napos juniorkent nagyon jol jott azt a mennyisegu szart latni naprol napra, koszonhetoen a teljesen dilettans vezetesnek, rengeteget tanultam (meg oregedtem persze). Plusz ugye lathattam egy program teljes eletciklusat a tervezestol a tamogatasig, ami szinten nem mindegy. Kozel harom evig huztam, de ugy ereztem, hogy meg ket nap, es mosolyogva pislogas nelkul legyilkolok mindenkit, ugyhogy amint tehettem, eljottem.
Persze, fos volt, borzalmas volt, en is az voltam, meg minden, de nagyon jol tud jonni, ha megvannak a tapasztalatok a legrosszabb esetrol. Kesobb kilometerkerol erzed, ha valami buzlik, es idoben tudsz reagalni, vgay ha ugy van, menekulni mashova.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest