Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Den
veterán
Nem vettem a lelkemre egyáltalán, egyszerűen töröltem az off hozzászólásokat és kész, itt jeleztem egy mondatal hogy nem volt teljesen jó amit csináltatok, és részemről az ügy lezárva, nem volt hegyibeszéd, meg fenyegetőzés, bízom benne hogy ennyiből is értetek, az összes többi megszólalásom a témában (3 asszem) csak a ti felvetéseitekre volt reakció. Ti rágódtok még mindig a dolgon nem én.
-
Den
veterán
Hát nem tudom mit szólnál hogy ha fölteszel egy kérdést egy fontos ügyben, majd pár óra múlva több mint 90 hozzászólást kéne végigolvasnod, amiből összesen van vagy 5 ami a kérdésedhez kapcsolódik.
Én nem olvastam el mindet, amin láttam hogy off azt töröltem, de így is fél óráig tartott mire végeztem.
Másrészt nem tudom hogy ha egy fórumon újoncként fölteszel egy kérdést, majd a törzstagok jól szétpoénkodják a topicod, te megkedvenéd-e azt a fórumot? -
Den
veterán
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Alapvetően az a reményünk hogy értelmes emberek minden különösebb fenyegetőzés meg szankciók nélkül is betartják az írott és íratlan szabályokat. A jelek szerint ez nem alaptalan elvárás, mert a fórum jól működik, alig kell néha beavatkozni, szerencsére.
Nem tudom dálután mi ütött belétek, de remélem nem csináltok rendszert belőle, és nem kell kizárást vagy más szankciót alkalmazni. -
Den
veterán
Na kovacsúr, belaneni, don't hack, bubu kapitány, guess.who, kurva nagy feketepont mindegyikőtöknek :(((
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest