Új hozzászólás Aktív témák
-
parijani
tag
Sziasztok!
adott egy PMP5597D gép, amely egyszer csak nem töltött, azt gondoltam elromlott a töltő, de a tableten is becsíkozódott a képernyő, reset után elindult, de úgy, hogy amikor a prestigio ebook-kat mutatná, ahelyett egy android felirat jelent meg, 1-2xx bebootolt és akkor egy biztonsági üzem felirat jelent meg a bal alsó sarokban. A kijelzője elkezdett villogni, mintha érintkező hibás lenne (pl amikor a VGA kábel törött volt a PC-nél és villogott, de egyszer csak abba marad). Már bekacsolni sem tudom, nyílván lemerült. Azt nem tudom, hogy a töltő cseszte szét, vagy valami olyan hibája van, hogy nem veszi fel e töltést. Valakinek volt már szervizes tapasztalata, hogyan megy ez a folyamat, mivel még garis a cucc.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest