- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz oriic #256277 üzenetére
horda mód -> boss -> horda mód -> boss -> horda mód....
Érdeklődve figyelem ezt a játékot, de engem eddig még nem győztek meg.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz oriic #256348 üzenetére
Ha kölcsön adok neked valamit, akkor nem kapod meg? Ideiglenesen.
(#256349) Gery9112
Ez most ilyen szavakon baszódás? Megegyezett a Marvel a Sony-val, hogy benne lehet a Marvel filmekben a Páókembör. Így jó?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz oriic #256351 üzenetére
"A filmes jogokon kívül viszont minden egyéb tulajdonjog ott csücsül a Marvelnél"
Szóval hol vannak a filmes jogok?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz oriic #256357 üzenetére
Igazad van mert rosszul írtam. Úgy lett volna helyes, hogy jogot kaptak arra, hogy használják a karaktert (a Civil War-ban). Nem, hogy átadták nekik a filmes jogokat.
Ha már elvártam volna a "bocsánatkérést".
-
.LnB
titán
válasz oriic #256461 üzenetére
Sajnos ezzel semmire sem mennek. Ezért is tették ki YT-ra. Ez jogilag sajnos nem ér semmit, ezért nem a bíróságon támadták a céget. A játék jogai a stúdiónál vannak, ők "csak" nem kaptak fizetést. Ez max arra jó, hogy páran majd nem támogatják a stúdiót a játék mevételével.
A Kotaku már megkereste az érintetteket, de még válaszokat nem kaptak.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
-
Frod
addikt
-
ldave
félisten
válasz oriic #256890 üzenetére
Hát a k*rva anyjukat, de most komolyan. Nem szokásom ilyet mondani, de nem túl elegáns pont azokkal kib*szni, akik miatt sikeres lett a játék... Nem tudom ezt most a Remedy vagy a kiadójuk ötlete volt-e, de jó lenne ha észhez térnének.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
válasz oriic #257416 üzenetére
Vegre nem kell titkolni a dolgot akkor.
Benne voltam a zart betaban kb egy honapja. Sokat nem mondhatok, de nagyon kiraly, mi nagyon elveztuk. Amint megjelenik biztos, hogy esek is neki a haverokkal.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
-
-
válasz oriic #257431 üzenetére
Kipróbáltam, huh bakker, ezek valami rohadt nehézre sikerültek.
Imagine dragons pakk se volt semmi, de ott két számot kivéve (rohadt warriors!) azért szépen lassan csak meglett mind expert+on, de ebben eddig egy sikerült, az is valami B-re..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
.LnB
titán
-
nagyúr
-
Yodamest
veterán
válasz oriic #257836 üzenetére
Na akkor itt vagyok személyesen, nekem a Doom 3 a sorozat többi részéhez képest eléggé bejött (bár így sem játszottam végig). Volt hangulata és ez sokat jelent. Nekem ezek az új doomok agyatlan arénából arénába terelős semmik lényegében. Nem szeretem az ilyen pályafelosztást pl. a DMC sorozatban sem. A doom 3-ban legalább nem volt meg ez az aréna shooter érzés, ott egybefüggő pályák voltak és kimondottan félelmetes tudott lenni, ahogyan mentél és az elemlámpa fényénél a vércsíkot láttad csak a padlón és a komplexum falain, üvegén. Valahogy annak volt egyfajta identitása, ezek az újak olyanok, mintha valami új unreal játéknak a béta arénái lennének belepakolva, hogy "na próbáld ki AI ellen, de majd multi arénák lesznek".
Az ethernalt ezen felül meg még el is kurták azzal, hogy kismillió mechanikát belepakoltak, túl részletessé akarták tenni a harcrendszert (egy doom játékban....) és ezáltal kaotikus lett az egész... nem ilyen irányba kellett volna elmenni vele, a részletességet inkább a pályák felépítésébe és az ellenfelek viselkedésébe, szokásainak kialakításába kellett volna beletenni, hogy ne egy serious samet kapjunk....
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz oriic #258234 üzenetére
Nem véletlen, amilyen baromságnak néz ki, annyira szórakoztató (na meg néha idegesítő)
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
válasz oriic #258234 üzenetére
Ne is mondd, minden este nyomjuk a csaladdal, folyamatos kiabalas, szurkolas, rohoges es orjonges kozepette. Eskuszom negyedennyire se izgalmas focit nezni, pedig azt is szeretem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz oriic #258592 üzenetére
Ja ezt hülyén írtam, bele is szerkesztettem, mert direkt megnéztem, hogy single player. Na de akkor milyen modell lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest