- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Megpróbálkpztam a final fantasy remake-el. A demot lejatszottam anno de most vhogy nem tudtam befogadni. Úgy éreztem semmi közöm a harcokhoz csak nyomkodom a gombot meg néha random skill vagy varázslat
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
james001
veterán
Az ingyenes játékok holnaptól lesznek elérhetőek ugye? Ma még nem láttam őket fenn.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
bencus3
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a régió váltással kapcsoltaban? Látom hogy most már a telos appban és a ps en is külön menüpont van ezért kérdezem hogyha váltok (egy akcio miatt) akkor mikor állithatom vissza? Még régebben hallotam hogy évente csak egyszer, ez igaz?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, a Play at Home 2021 játékok közül van olyan, ami nagyon tuti, ha nincs PSVR? Főleg Abzû és Subnautica érdekelne, hogy mik a vélemények. (Később tölthető HZD-t már végig toltam.)
-
kriszpontaz
veterán
Tudnátok segíteni abban, hogy a CUH1216b modellhez melyik kontrollert (típusszám) csomagolták gyárilag? Azt sejtem, hogy V1, de vajon melyik? Van egy javítandó darab, de le van kopva a hátuljáról minden. A burkolat miatt érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kriszpontaz #271061 üzenetére
Szedd szét és a nyák alapján be lehet azonosítani.
The Truth is out there...
-
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Hány órától él az újabb play at home akció? Már 25. van.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tölthetőek az ingyen játékok.
Subnautica
Moss
Abzû
REZ Infinite
Paper Beast
The Witness
Thumper
Enter The Gungeon
Astro Bot Rescue MissionLive-Die-Respawn
-
Beniii06
addikt
válasz WhiteWalker #271071 üzenetére
Pedig van rá idő bőven behúzni, nem kell sietni.
"Got any other secret weapons?"
-
válasz Mauzes #271058 üzenetére
Subnautica nagyon nagyon jó. (de bevallom őszintén, hogy xbox one x - en+ssd játszottam vele. Ott volt magyar nyelv is, ha esetleg ez is szempont.) A játék gyönyörű, a hangok is jók. A történet szokásos tucatkacat. Viszont kisebb bugok is voltak, későn töltött be pár textúra, később jelent meg pár tereptárgy, stb. Nekem a közepe felé már elég nehéz volt, ott is hagytam. De mivel most ingyenes, szerintem ki kell próbálni. (no man's sky nálam ugyanígy végezte, pedig az is remek játék, de a világ összes ideje kevés hozzá. Én meg koca játékos vagyok. )
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Moby
addikt
válasz WhiteWalker #271074 üzenetére
Nálam semmi gond nincs a store-al, megy rendesen reggel óta.
-
MODERÁTOR
válasz oriic #271070 üzenetére
Nagy köszönet a linkekért
Volt már szó itt róla, de mégegyszer segítsetek: Az ABZU, The Witness esetében - tehát ami már volt korábban havi ingyen játék- hogyan tudom őket véglegessé tenni (PS Plus mentessé)? Köszi[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Nescafé
őstag
Üdv
most hogy ingyenes a watch dogs legion , megnéztem és nekem tetszik, kérdésem hogy ez akkor április 1 éjfélig most akciós? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
-
Eliott
tag
Sziasztok! Elnézést ha hülyeséget kérdezek, de kellene a megerősítés.
PS4 PRO a Warzone-t 4k vagy 1080p felbontásban tudja futtatni 60fps tartásával? Monitor vásárlás miatt lenne fontos.
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
-
MODERÁTOR
válasz RangerFox #271081 üzenetére
Ratchet-nél nem volt problémám, ABZU most:
This product is unavailable for the following reasons:
You already own the following products, which conflict with the product you're trying to buy:
ABZU
MIntha lett volna ilyen probléma másnak a Ratchet-nél... (én is chrome-on vagyok)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
jupp008
senior tag
Ez az Abzu egy kellemes pár órás játék volt ... viszont jó, hogy pénzt nem adtam anno érte (de csak a rövidsége miatt nem éri meg).
-
Mike
veterán
a magyar playstation support megszűnt? már nem találom az űrlapot
ugyanis érdekelne, hogy mit keres olyan játék a ps+ között, amiért rendesen fizettem
illetve a the witness-t miért tehetem be a librarybe újra amikor ps+-ban már megvan[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #271070 üzenetére
Ezt én nem értem, belépek a profilommal - bekéri a felhasználónevem, a jelszót, aztán kéri az smsben kapott kódot - ezután hozzáadnám a könyvtáramhoz az adott játékot és az egész kezdődik előröl. ezt négyszer ismételtem el, ötödjére meguntam...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest