-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz nemorino #218897 üzenetére
Szerintem az úgyemlékszem, meg a biztosvagyokbennehogy helyett amikor jön a levél, akkor be kell lépni a psn accountba, és megnézni, hogy ott be van-e kapcsolva az auto renewal. Ha be van, le fogja vonni. Ha nincs, nem fogja levonni. Felesleges ilyen konteókat gyártani, hogy nincsbekapcsolva mégislevonja. Az embert nem a sony fogja becsapni, hanem az emlékezete. Ja, biztos le akarta mondani, csakhát megcsörrent a telefon, ugatott a kutya, stbstb.
-
Woodslave
félisten
válasz markknight #218899 üzenetére
a próba hétvégéken rengeteget játszottam de tudom csak felidegel. Belenézek milyen a kampány, de most egy pillanatot elkaptam ami már korábban is érdekes volt amikor visszadobja a gránátot nem csináltak másik animációt ugyanúgy kihúzza a biztosító szeget
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nemorino
tag
Konkrétan én mindig figyeltem erre és mindig lemondtam és mégis mindig aktív. Nyilván nem ellenőrzöm naponta, nincs kutyám és nagyon ritkán hívnak telefonon.
wesder: Biztosan igaza van, amikor már az exkluzív címekkel érvel, aminek a világon semmi köze sincs a témához.
Hűha, úgy látom többeket is bánt ez a dolog, már sajnálom, hogy beírtam figyelmeztetésül azoknak, akik azt gondolják, hogy a lemondott megújítás a Sonynál is ugyanazt jelenti, mint más cégeknél. Bocsánatot kérek, hogy felhoztam a témát.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
.LnB
titán
válasz markknight #218899 üzenetére
Tök durva, hogy a COD4 már 12 éve jelent meg. Elsőre mikor olvastam amit írtál, arra gondoltam, hogy hmm még a COD4-nél is jobb?! Erre most megnéztem, hogy az mikor jelent meg.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz nemorino #218904 üzenetére
Azért hozta fel, mert nem kell a Sony-nak a pénzedet kicsalni. Kígyòzó sorok àllnànak ugyanúgy a PS5-ért ha az első Sony ex Poopboy kalandjai lennének, mert minőségben mindenek is felett àllnak.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz markknight #218894 üzenetére
Vedd meg.A multi nagyon jó.
-
Deck
titán
-
.LnB
titán
válasz markknight #218908 üzenetére
Aztán mi lesz ha 30 leszel?! Semmi, ugyan olyan nap mint a többi, az élet megy tovább.
Hát, nálam pont a MW2 indított el egy gyűlölethullámot a COD iránt. AZ MW2 után nem vettem COD-ot, csak tavaly a BOIIIIIIIIIII-t. Amivel elvoltam tulajdonképpen. De meg nem tudnám mondani, hogy miért vettem meg. Poénnak mondjuk mindenképp jó volt.
Az MW2-vel kezdődött ez a francos p2p szerveres marhaság. Akkoriban az borzasztó volt. Meg úgy az egész nagy csalódás volt nekem a 4 után.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #218908 üzenetére
Én múlt hónapban léptem át a harmadik X-et. Én igazából azoktól szoktam agyf@szt kapni, akik ezt traumaként élik meg. "Jajj, már ennyi éves vagyok, jajj de repül az idő, jajj de öreg vagyok már." Úgy csinálnak, mintha már 50-60 évesek lennének...meg ha már 60 évesek lennének, mi van akkor? Semmi, az ember annyi idős, amennyinek érzi magát.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
hyggelig
senior tag
válasz 30z.Samu #218911 üzenetére
Én már pár évvel meg is haladtam a 30-at. Három éve játszom csak. (Akkor vettem a PS-t).
Sokan lenézőek, amikor mondom, hogy játszom. Pont lesz*rom.
Jönnek azzal, hogy ők olvasnak meg ilyen-olyan kulturális programokra járnak inkább.
Azzal nem tudnak semmit sem kezdeni, amikor hozzáteszem, hogy én is.Legalább a 14 éves unokaöcsén szemében még mindig menő vagyok.
-
.LnB
titán
válasz stilo18 #218912 üzenetére
Nálam. Én kattantam ott be a COD-ra. Aki meg ismer, korábbról itt a fórumon, az tudja, hogy miről beszélek. Állandóan fikáztam a COd-ot, aztán mikor megvettem a BO4-et:
Itt az egyik fele a sztorinak: [link]
Itt a másik (ez viccesebb): [link][ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz hyggelig #218913 üzenetére
Hányszor megkaptam már én is, hogy gyerekes, nőjek már fel, röhejes hogy még mindig játszom stb stb. Ez engem pont nem érdekel, én sem szólok le senkit azért, mert zombul a TV előtt minden áldott nap munka után és nézi a butító sz@rságokat. Ez is egy hobbi, aki nem képes elfogadni, az sétáljon tovább. Egyébként ha kicsit jobban körbenézek, akkor azt látom, hogy a korombeli emberkék (pl volt iskolatársak) bizony még játszanak. Van, aki többet ,van, aki kevesebbet, valaki kitart a PC mellett, más átpártolt valamelyik konzolra. Teljesen mindegy, a játék ugyanúgy ott van az életében. Az az igazán vicces, amikor egy olyan személy szól be, aki szintén játszik és magát hozza fel példának, hogy de Ő lényegesen kevesebbet tölt el vele. Megkérdezem és mit csinálsz helyette? "Nézem a TV-t." Nincs több kérdésem...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
bandi0000
nagyúr
válasz 30z.Samu #218919 üzenetére
Az én piszkálásom akkor hagyták abba, mikor mikor mondtam, nekik, hogy akkor elmegyek inni, drogozni cigizni mint a mai kor "felnőttjei" Utána rögtön átértékelték a dolgokat...
Engem csak az zavar hogy közeledek a 30-hoz, hogy kb még 7 generációt élhetek meg, ha persze lesz
Xbox One: bandymnc
-
.LnB
titán
válasz stilo18 #218917 üzenetére
Hát volt még pár. Például a Titanfall. Ezt olvasd végig: [link]
És akkor még azt nem említettem, hogy magát az egész konzolos dolgot mennyire utáltam. 2-3 éve ha valaki nekem azt mondja, hogy konzolom lesz. Nagyon kiröhögtem volna. Ma meg ott tartunk, hogy csak konzolon játszom.
-
30z.Samu
félisten
válasz bandi0000 #218923 üzenetére
Ja, ezt is fel szoktam hozni. Jobb lenne, ha kocsmáznék meg drogoznék? Félreértés ne essék, ha úgy adódik akkor simán elmegyek egy házibuliba vagy elmegyek haverokkal meginni 1-2 sört. De sajnos már elég ritka az, amikor egyszerre ér rá mindenki és össze tudunk hozni valamit. Pláne, hogy vannak, akik már családos emberek. A tömeg szórakozó helyeket pedig sose szerettem.
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz Madoc #218914 üzenetére
51 volnék, Commodore VIC20 megjelenése óta játszom. Mellette járok túrázni, kismillió kulturális programra, a normális arányt megtartva a szórakozás része marad elsődlegesen...bár volt klánélet is, na az a pár év viszont kemény volt 3-4 óra alvással. Most már a gyerek is elhagyta a fészket, van idő és pénz is lóvéra, úgyhogy okosan tervezve no para.
-
hyggelig
senior tag
Én már most ezt érzem.
Rengeteg harmincas életéből eltűnt a móka. Sokan úgy érzik, hogy azzal lesznek felnőttek, ha mindent komolyan vesznek, nagy házba és drága autóba ülnek.
Jövőre megyünk Japánba. Tegnap este fedeztük fel, hogy a szállástól 5 percre van a Capcom központja. Kicsit felpörögtünk
-
30z.Samu
félisten
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #218919 üzenetére
Na srácok. Ide nagy sztorim van.
Én 32 vagyok (lassan 33). Ez most a szülős téma lesz. Tudjátok, hogy minek játszol annyit, mire jó ez?! Hülyeség. Ne üvöltözzél éjjelente, hogy "B rush"! És ehhez hasonlóak. Szóval a tipikus szülők akik nem értik a játékokat.
Én régen profi CS-snek készültem. Persze gyerekes hülyeség. De más állatorvosnak, én Heaton-nek, Spawn-nak. És szüleim sose értették. Mindig vita volt ebből. Apum nem akart LAN-ra vinni, nem is vitt sose.Nagyon jóba voltam mindig is a szüleimmel, lazák. Tök őszinte a kapcsolatunk meg minden. De ezt a játék dolgot nem is firtattuk sokat. Aztán ~5 éve kijött a Free2Play dokumentumfilm. Megpróbáltam végignézetni velük. Gondoltam hátha megértik, hogy ez pénz, teljesítmény, szórakozás.. Nem ment, végig se bírták nézni.
Aztán most szeptemberben úgy alakult, hogy belém jöttek pesten a piros lámpánál hátulról. A kocsim kicsit megnyekkent. Így rájuk voltunk utalva. Áron fiamat el akartam vinni megnézni a Bugatti Chiron LEGO-t, a WestEnd-be. Mondták, hogy az unokájukért bármit, majd ők elvisznek minket, családi program. Mondom nekik oké, de én meg mennék a V4-re. Fater rögtön, ő oda nem jön. Számítógépes hülyeségre. Hát mondom de, vagy hisztizni fogok. Úgy ahogy a 6 éves fiam tenné.
Hát srácok, az a pillanat amikor befordultunk az Esports arénába, és muter meglátta, hogy hogyan néz ki ez az egész. Teljesen lesokkolt. Rámnézett és így szólt, mit szólt, kiabált "Misike, ez kurva jó!!". Teljesen kész voltak tőle. Apu állandóan mondta, hogy "én nem értem mi történik a képernyőn, most ezek miért lövöldöznek?". Meg tudtuk nézni a NiP-et. Akiknek ezer éve szurkolok. Láttam GeT_RigHt-ot az utolsó előtti versenyén. És még a szüleim is megértették, hogy mi is ez az egész. A meccs után még érdeklődtek, meséltem nekik, hogy ki mennyit keres. Mennyit utaznak. Milyen irodakomplexumuk van stb stb. Egy laza 15-17 évemebe telt, de végre a szüleim is elfogadták. Anyum mondta, hogy jövőre szóljak, akarnak jönni ha lesz.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz oriic #218932 üzenetére
Ne csináld a h**lyét. Elvileg a héten adják fel LA-ben, ez az utolsó infó. Többit majd ha már tényleg nálam lesz. Ha nálam lesz valaha is...
-
30z.Samu
félisten
Én se tudtam sose megértetni a szüleimmel miért jó ez és most is látom 1-2 idősebb szülőn, hogy nem szívesen engedik meg a gyereknek, hogy játszanak. De hát sok mindent nem tudnak vele kezdeni, viszont látom rajtuk rendesen az ellenszenvet.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #218934 üzenetére
Egyébként a fiamat én is erősen korlátozom. Bár szerencsére nagyon nem kell, heti egyszer ha játszik.
-
.LnB
titán
válasz oriic #218937 üzenetére
Tejesen nem publikus. Majd ha itt lesz. De én már megint úgy vagyok vele, hogy nem lesz ebből semmi.
-
hyggelig
senior tag
válasz 30z.Samu #218934 üzenetére
Sajnos sok szülőben az van, hogy a játékok mind erőszakosak.
Anyukám szerint dedós és FIÚS! (igen lány/nő vagyok) Életében nem látott még egy játékot sem játszás közben, nem internetezik, nincs okostelefonja. Így nekem mindig nehéz volt bármi ilyet kérni tőle, amikor kisebb voltam. Hiába akartam képregényeket, Nintendót gyerekként, mindig megkaptam, hogy az fiúknak való és nem.
A bátyám cuccait olvastam, és a szomszéd fiúkhoz jártam Nintendózni. Aztán ahogy elkezdtem dolgozni és pár év után egyszerűen már nem bírtam.
-
sirarcheer
senior tag
válasz hyggelig #218940 üzenetére
Az iskola első osztályában a szülöin nem ez a tapasztalat. Ott szóltak, hogy a gyerekek már "számítógép" nyelven beszélgetnek és a tanár nem érti. 6 évesen több órákat játszanak, nem olvasnak Nekik mesét este, és kilencig fent vannak.
Nálunk van korlátozás, hétvégén van csak tv és játék, DS, PS4, tablet.PSN: sirarcheer
-
NyMRooD
őstag
válasz nemorino #218897 üzenetére
Én eddig psplus kártyát vettem mindig, anno még a teszthónapnál kikapcsoltam a megújáítást, azóta se kapcsoltam / kapcsolódott vissza, pedig most járt le pár hete az előfizetés (most bf/cm kedvezményre várok). Egyébként a lejáratról én email-t sem kaptam, gondolom csak azoknak megy akiknek be van kapcsolva az automatikus. Persze ettől még te járhattál így, de biztos, hogy jól emlékszel és tényleg kikapcsoltad?
u.i. Látom más is jelezte közben, simán lehet, hogy valami homokszem került a gépezetbe (arra mérget vehetsz, hogy nem súnyin akarnak lehúzni, egy olyan nagy cégnek mint a Sony inkább belemenne, hogy elveszítsen minden psplus előfizetőt mint, hogy ez csinálja és majd kiderülve elveszítsen rengeteg vásárlót, a mai világban pedig már rég kiderült volna ez), szerintem írj a supportnak és nézzes velük utána (valszeg megtudják mondani, hogy mikor és honnan lett visszakapcsolva).
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
.LnB
titán
válasz hyggelig #218940 üzenetére
Kell a kontroll. Én abszolút kocka vagyok. (Már párszor leírtam ezt a sztorit, csak nem találom, szerintem nem ebbe a topikba.) De amikor a 3 éves óvodás gyerek anyja odajött hozzám megkérdezni, hogy szerintem normális e, hogy a párja engedi a fiukat a GTAV-tel játszani!? És a gyerek állandóan azt nyomja... Meséli, hogy múltkor is mentek az autóval, és a kisgyerek nyújtózkodott a gyerekülésből a kormányhoz, hogy üssék el a gyalogosokat. (Gondoltam magamba Na gyökér, ez szerinted normális?! Már ha ezek után engem kell megkérdezni. Na az szerinted milyen szülő?! Ez 3-4 éve történt, elmondom van is baj azzal a gyerekkel mostanra (sajnos még iskolában is a fiam osztálytársa lett).
De egyébként nem is csak a gyerekeken múlik. Annyi hülye szülő van srácok, hogy borzasztó. Vagy csak erre felénk, falun.. Nem tudom. A másik elvitte valami horrorfilmre moziba a 6 éves lányát. Azt se értem, hogy hogyan vitte be..
Na mind1. Én azt vallom, hogy figyelni kell azért a kicsikre.
[ Szerkesztve ]
-
nemorino
tag
válasz fausto #218920 üzenetére
Viszonylag gyakori lehet, itt az os update-re gyanakszanak. Ez akkor is gáz, ha nem sumákság, mert megkárosítja a vevőiket. Mindegy, könnyebb a hülye fogyasztóra fogni.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
Joker1977
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!Most kaptam egy emailt az EA-től,hogy valaki az EA fiókommal bejelentkezett WEB platformon.Nem én voltam ma,dolgozom,nem voltam a gépnél.Azt írják még,hogy ha illetéktelen hozzáférésre gyanakszom,állítsam vissza a jelszavam..Nem értem,mi lehet ez?Nincs bankkártya adat hozzárendelve a géphez,pénz nincs a virtuális pénztárcámban.Érhet valami kár engem,ha valaki maszatol az EA fiókomba?Nem is értem,egyszerűen Fifázni szoktam ps4-en,azt is offline...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest