-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szallasi007
őstag
válasz Al365 #218158 üzenetére
Majd azért a RAIDet ne próbáld egyedül. Heroic nehézségen meg konkrétan vicc a játék. Nagyjából egy pálya olyan 1 óra körül jön ki ha erős a csapat. Egyedül bemész kapsz egy lövést és egy gránátot és el is fogytál. Te meg lövöd mint hülye a csengőt és elborul nagyjából 5 perc és 100 töltény utan. Csak részenként ilyen sima csicskából van 8 v 10 meg a miniboss a pálya végén meg az ipari kamu boss. Szóval jó játék de még olyan szinten tartasz az elején hogy ihajj.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Tyler Durden #218198 üzenetére
Na igen, de nekem ez az első konzolom, még hörcsizhetek
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #218163 üzenetére
Azt én nem tudom mi volt 16 előtt, de azóta azért össze lehet rittyenteni egy jó játékot :)
-
hombre[EU]
veterán
Most olvasom,hogy a Fallen Order is lenyúlta (kicsit megpuhította) a From játékmechanikáját? Xp drop,bonfire, meditálás respawnolja a mobokat, területek "összenyitogatása"... Miyazaki büszke lehet magára
Moby persze itt nem is arról volt szó(minōség),hanem abban a 2 évben nem malmoztak készült valami és StarWars lett. Legyen ~15óra a game és benne vagyok lehet már télen. Mondjuk a SW már 20éve nem hoz lázba, max könyvek
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
-
hombre[EU]
veterán
Olyan lista létezik amelyen megtalálható az összes magyar nyelvū ps4 játék?
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #218207 üzenetére
De hisz tudod, hogy az összefoglalóban minden is van.
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #218205 üzenetére
Ó basszus, pedig reméltem hogy inkább az Uncharted 4-re fog hasonlítani, de így, hogy egy lightos DS klón lesz, kevésbé érdekel :/
-
-FLY->
őstag
Nah letoltam az injustice kettőt.. Az egyetlen ami jó benne, az a látványos harc. Irányítás inreszponzív, nem is kommentálnám. Nehézség, mint a viharos tenger, van hogy egy-két gombot nyomogatni is elég, szinte öngyilkos az ai, következő harcban meg mindent végig komboba tol (ilyenkor már kell figyelni). Kicsit csaltam az idővel, mert a kb a játék harmadától elpörgettem az összes videót, szimplán alja kategória és recés + bugyuta sztori.
Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ennyire fail vételem. -
Bogyi007
veterán
a SWFO-t ki fogod tudni próbálni az EA Access végett...
Maximum rászánsz 990 (vagy mit tudom én itt mennyi is a szolgáltatás havi ára - még nem néztem rá ) forintot.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
Tudom, hogy mindenki izgatottan várta, nyugi itt van, nem kell tovább a körmöket rágni!
MLB The Show 20 - Announcement Trailer
Javier Báez lesz a borítón.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #218218 üzenetére
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #218213 üzenetére
Amíg valaki jobbal elő nem áll, kénytelenek vagyunk elfogadni. Gyorsan átfutva nekem sem jutott olyan eszembe, ami ne lenne itt a listán.
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
.LnB
titán
MLB The Show 19
Tegnap dynamic nehézségen nagyjából 1 óra alatt felütöttem magam Hall of Fame nehézségre. Eléggé bánom, hogy eddig könnyebb szinten játszottam. Mert itt a HoF nem is feltétlenül nehéz, hanem inkább reális. Így most megint új értelmet nyert a játék. Mondjuk az vicces, hogy volt 2-3 strikeout-om. Erre a következő meccs előtt odajött az edző, hogy szeretne beszélni az elhibázott at bat-jeimről. ^^ Az nem zavarta, hogy .360-as AVG-m van...
Kaptam megint egy kártya csomagot, amiben volt 32 Diamond Card, azok közül választhattam egyet. Választottam is, és tegnap gondoltam eladom. De olyan ismerős volt a játékos neve akit választottam. Viszont nem tudtam, hogy miért. Ez igazi baseball fanoknak iszonyat eretnekség lesz (bár itt nincs olyan), de nem jutott eszembe Jackie Robinson Jó ezt így nem értitek. Röviden a lényeg, ő volt az MLB-ben az első színes bőrű játékos 1947-ben. Akkoriban Amerikában ugye tudjuk, hogy a színes bőrűeknek milyen élete volt. Szörnyű. Ennek ellenére Jackie az év újonca lett (ezek mellett rengeteg díjat, elismerést nyert, nem részletezem mindet). És iszonyat nagy alakja lett a baseball-nak. Annyira, hogy minden év április 15.-én, minden játékos az ő 42-es mezszámát viseli. Szóval ha április 15.-én van meccs, akkor minden csapat, minden játékosa! Egyébként készült egy elég jó film róla, itt a trailer: [link] Azért is volt ismerős a neve, mert láttam már ezt a filmet.
Remélem, hogy a novemberi PS Plus
játék"ajándék" az lesz, hogy megkapjuk márciusban az MLB The Show 20-at. Előre bejelentik. Az a márciusi megjelenés az necces. Egyfelől nyilván a szezonkezdet miatt jön akkor, ez oké. De nekem mint vásárlónak.. hát előtte ott a TLoU2, márciusban FFVII Remake, utána meg Cyberpunk 2077. Oké, hogy most meg vagyok őrölve a játékért, de azért az elég valószínűtlen, hogy jövő márciusban rohanok majd megvenni a 20-at. Tényleg ez egyáltalán megjelenik nálunk lemezesen? (Minnyá' megnézem)[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
-
.LnB
titán
válasz psycroptic #218225 üzenetére
Hát de erre ott a Diamond Dynasty játékmód. Ott ugye a kártyákkal tudod összerakni a csapatot. Mondjuk nem játszottam azzal a játékmóddal (csak egy kötelező, gép elleni meccset). Nem tudom, hogy az irányítás, hogyan megy PvP-ben. Szerintem minden posztot user irányít.
Na de most már tényleg összehozhatnánk egy próba meccset, most már én is benne vagyok. Eddig azért nem akartam, mert tanulgattam a dolgokat könnyű szinten ugye.. úgy meg nem akartam kiállni senki ellen. De szerintem jót lehetne röhögni egy ilyen kezdő, szerencsétlenkedős, egymás elleni meccsen.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Benne vagyok! Én mär próbältam egy kollégäval és én szórakoztatónak talältam, mert én nyertem...
Viccet félretéve ha gondolod vegyél fel az ismeröseid listäjära -aläíräsban talälod a nevem- és kipróbäljuk.Azt, hogy a posztokat User iränyítja én úgy értettem, hogy egy személy csak dobóként, a mäsik elkapóként, a harmadik ütöként jätszik. És ezen posztokat 3-4 különbözö személy iränyítja nem pedig egy személy iränyít mindent. Tehät online 3-4 fö összeäll és csak a sajät dolgära koncenträl. Remélem érthetö
Majd rälesek erre a Diamond módra.
PSNID: Tomy83PS
-
.LnB
titán
válasz psycroptic #218227 üzenetére
Felveszlek, de összehozni nehéz lesz, előre szólok.
Akkor a Diamond mód nem ez. Hülyeséget írtam, félreértettelek.
Viszont amit írsz, az jó ötlet abszolút. Nagy buli lenne úgy játszani.Megnéztem, exhibition meccset lehet ketten játszani egy csapatban. Mert ha egy barátot meghívsz, úgy láttam, hogy a kontrollerrel mikor csapatot kell választani, állhat a te csapatodba is. Lehet, hogy ha több barátot hívsz meg, akkor még többen lehettek egy csapatba. Ez a youtube videók alapján nem derült ki. Keresgéltem most sokat erről. Nem találtam semmi konkrétat. De eszembe jutott, hogy úgy se találnánk mást aki ezzel a játékkal játszik.
-
psycroptic
őstag
Oh! Akivel próbältam ott automatikusan egymäs ellen älltunk be jätszani(az ösztön ugye... ), de így, hogy egy csapatban is lehet tolni märis mäs a leänyzó fekvése. Bärmikor ha online lätsz, írj räm és valahogyan összehozzuk. Ha csak egyszer-kétszer is, de jó lesz, akkor mär megérte!
PSNID: Tomy83PS
-
30z.Samu
félisten
Konzolvilág e-mail tárgya: Törésponthoz érkezett a Ghost Recon csapat küldetése!
Az akcióból ítélve valószínűleg az eladási számoknál is lehetett valami töréspont...
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #218232 üzenetére
[link]
Időközben a Konzolok Szervize-nél is akciós lett. Értetlen ez az Ubisoft. A beta után leírtam nekik a survey-ben, hogy ez így egy kalapsz*r. Nem értették meg, vagy nem hittek nekem. (természetesen azért nem ilyen alpárian fogalmaztam.)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #218234 üzenetére
Áhh, nem szabad, még megjegyzik a nevemet, és a Far Cry 12-re nem kapok beta meghívót.
-
-
.LnB
titán
Gondoltam megnézem az árakat a store-ban. Magyar store-ban fent sincs még. US-ben találtam csak meg.
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #218239 üzenetére
Itt? Hol? Már azon gondolkodok, hogy válaszolni fogok magamnak a saját MLB-s kommentjeimre.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #218241 üzenetére
Hmm, ez nem is rossz ötlet. Látom van tapasztalatod az ilyesmiben.
[ Szerkesztve ]
-
Al365
tag
Diamond Dynasty mode, az EA ultimate team-mel azonos. Kártyapaklikat nyitsz, hogy összeállíts egy csapatot.
Ezekben játékosok, stadionok mezek és egyebek vannak.
Az így megalkotott csapattal lehet challenge-ket, online bajnokságot, terület (és szurkoló) foglalós valamit játszani.
Én ezt a játékmódot játszom (játszottam régebben is), illetve a saját karriert.Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #218245 üzenetére
[link] de, hogy sz..6tam ezt be?...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Al365 #218244 üzenetére
Én tudom mi a Dynasty mód. Próbáltam én is. Abba kommentben azt írtam, hogy a Dynasty mód nem az amire ő gondolt.
És te online játszod? Vagy a Challange-kel el lehet lenni? Már nem nagyon akartam ráfeküdni a Dynasty-ra, mert mostanra óriási a lemaradás másokkal szemben. Ezért állandóan eladom a kártyáimat amiket jó pénzért el lehet.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Al365
tag
"De eszembe jutott, hogy úgy se találnánk mást aki ezzel a játékkal játszik. "
Ebben tévedsz. Nekem a szívem csücske a baseball, s mindig is érdekelt. Ezért kiemelt figyelemmel követtem a baseballos hozzászólásaid.
Mást ne mondjak, már a 90-es évek végén játszottam fantasy baseballt, mikor erről Mo-n még semmit sem tudtak. Sajna elég időigényes a baseballt követni, s a család alapítás után erre már jóval kevesebb idő jutott.Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
Al365
tag
Ahhoz túl béna vagyok, hogy online játsszak. Challengeket csinálgatom. Mondjuk az jópofa egyéb sportjátékokkal szemben, hogy akár az áprilisi challengeket is lehet játszani.
Pl. NBA 2K-ban, az új megjelenésével, az alap challengeket sem engedte már kijátszani. Imádtam a sorozatot, de ez betette az ajtót, s soha többet nem veszek NBA2K-t. Pedig úgy szeretem.
NHL 19-ben az új megjelenésével kiírta, hogy köszönjük, hogy játszott vele, nuku több heti, napi challenge.Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest