-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatyla
őstag
Keresek valakit aki aktívan tolta, tolja esetleg még mindig a Divinity Original Sin 2-őt, a többit privátban
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sz.mich
tag
A Witcherrel kapcsolatban engem is érdekelne a felirat. Store-on néztem én is, de ott nincs feltüntetve a magyar felirat. Éppen ezért nem húztam be a Heavy Rain-t meg a Beyond Two Souls-t sem.
[ Szerkesztve ]
Csak kp., az ár fix.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Ha magyar accountomat VPN mögé bújtatom, és átmegyek Új-Zélandi IP-re, akkor egy helyi idő szerint éjfélkor megjelenő játékot tudok előbb játszani? Szóval az Új-Zélandi éjfél fog számítani az IP miatt, vagy a magyar, az account miatt? -
Steve1207
veterán
válasz Xaels #218306 üzenetére
Komolyan mondom, vagy 100-150 témát megnéztem már, de mindig visszatérek az alaphoz. Ehhez az UI-hoz szerintem nem illenek egyáltalán grafikus témák részemről.
Az viszont megdöbbentett, amikor a sima picit lag-olt, felraktam a last of us 2 égő autós témát, olyan fluid még sose volt a rendszer, minden pikpak.
-
30z.Samu
félisten
válasz Steve1207 #218313 üzenetére
Nekem általában a gyári téma van és kiteszek egy bizonyos háttérképet. Néha napján váltogatom, leginkább amikor egy előrendelt játékhoz kapok témát. Akkor általában a végigjátszás erejéig az adott téma van. De utána visszaváltok a jól megszokott gyári téma + szokásos háttérkép kombóra.
Sic Parvis Magna
-
ProEvoFan
nagyúr
-
hitchins
őstag
Megosztassall kapcsolatban kerdeznek.
Gepemen fenn van az ismerosom profilja elsodlegeskent. Most megvettuk a profiljara a CoD-ot.
Az o profiljaval beleptem es engedte is letolteni ez eddig ok.
Viszont ha visszalepek a sajat profilomba a jatekon lakat van.
Ez csak azert van mert meg nem jatszhato pentekig vagy valami mas oka lehet? -
proly01
őstag
Sziasztok! Vettem egy Pro-t. És lenne pár kérdésem.
Az első hogy ezt miért csinálja?
vagy 25 percig a játék indítása előtt...
Illetve a másik kérdésem,hogy 4k tvre van kötve honnan tudom hogy éppen 4k ban játszom? Pl. Days gone nal csak annyit ir hdrt bekapcsolom e vagy sem (pont mint slimnel) Nem lehet módok közt váltani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
....Pr:)ly....
-
Na letudtam a Children Of Morta-t is. Ha lesz időm akkor holnap összedobok róla egy részletes bemutatót, de csak személyes bejegyzésként.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
proly01
őstag
Köszönöm!
Tehát azért csinálta ezt a visszaszámolást 25 percig az uncharted 4 első indítása előtt mert rendereli fel a játékot 4k (vagy ahhoz közeli) felbontás ba?
Sem az uncharted 4 nél sem a days gone nál nem találok ilyet "performance mod" a beállítások között.....Pr:)ly....
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
Téma volt korábban a fórumban, hogy az Order 1886 játék körbejár és nagy a kereslet rá,
így én is elindítanám a sajátomat. Dobjon rám privátot, aki játszana vele és megbeszéljük a részleteket. -
Deck
titán
válasz proly01 #218324 üzenetére
Nem azért. Gondolom még települt a játék akkor szoktak ilyet.
Nem minden játékban tudsz választani. Vagy van vagy nincs, ezt játéka válogatja.Every game with PS4 Pro support: resolution, FPS, HDR, enhancements and more
[ Szerkesztve ]
PS5
-
VTom
veterán
válasz proly01 #218324 üzenetére
Nem, azt azért csinálta, mert még töltötte/telepítette.
Ne a játék menüjében keresd, hanem a PS főmenüjében.
Bár az U4 menüjében azt hiszem pont van ilyen lehetőség.
Szerintem ne foglalkozz ezekkel, csak dőlj hátra, és élvezd. Az Uncharted 4 az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Steve1207
veterán
válasz proly01 #218320 üzenetére
Nem települ? Vagy 60Gb-ot felrak az UC4, nekem soha nem tolt ilyen visszaszámlálást. Bár mindig kívánom a teljes telepítést.
4k: nekem kiírja a tv a felbontást az info gombbal. Amúgy a PS beállításai alatt van, amit mondtak. Ott tudod a felbontást is beállítani. Ha auto-n van, amúgy 4k-ban tolja ki a kepet.
Nekem pl a 4k tv miatt bármely felbontáson is van a konzol alapból már performance ha jól emlékszem (nem is enged mást beállítani felbontastol függetlenül), de pl 1080p-s kijelzőn engedett váltani..
-
proly01
őstag
En is kivártam a teljes telepítést sőt még utána az 'asszem 20gigas patch et is. En is mételődtem hogy ezt csinálja mert sosem láttam még ilyet ezelőtt én sem. Az UC4 es a lost legacy is ezt csinálta. Majd ahogy végzett még töltött is a szokásos módon a sarkban az érmével majd indult a játék. De sem játékon belül sem a játék főmenüjében nem tálalok csak a HDR re vonatkozó beállítást. Lg tvm van nincs rajta info gomb (sajnos). Volt prom már ezelőtt is csak akkor nem volt 4k tvm. Eladtam vettem egy slimet a full hd tvhez
Most van 4k tv vettem hozzá egy prot és azt hittem hogy majd beállítom performance stb aztán leesik az állam de nem nagyon hatottak meg eddig a látottak ezért is kértem tanácsot. Last of us -nál pl. Enged valtani a módok közt és Simán megy is. Ott látványosabb az eredmény.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
LG C8 am van.
Közben olvasgatok azért és van aki azt írja hogy nincs beállítási lehetőség rá de alapból a lehető legszebb küllemében indul el a játék pron. Az uncharted 4 talán 1440p ben a lost legacy pedig 4k ban.
Remélem tényleg ilyen egyszerű hogy csak fogom és játszom ő pedig megoldja helyette. A performance meg stb vel való variálást. Ez lenne a legjobb de félek nem ilyen egyszerű a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Játszottam slimen ugyanezen a tvn még mikor nem volt meg a pro hdr 1080p ben. Aztán ma meg akartam ugye nézni mondom majd biztosan lesz egy waoo érzés vagy valami de ehelyett kb nekem ugyan olyan a képminőség mint slimen volt. Sőt még van ahol lehet fakobbnak is hat. Vártám azt mikor itt írják hogy hu meg ha meg ho mintha nem os ugyan azzal a jatekkal játszanának meg hogy a pókember is 4k ban azta valami ilyesmit vártam volna de nagyon elmaradt. Aztán plusz erre jön az is hogy ugye semmi performance moddal kapcsolatos beállítást sem tálalok mint pl. A last of us ban vagy a GOW ban és gondoltam valamot rosszul állíthattam be biztos.
-
darksogi74
csendes tag
Sziasztok!
2 játékhoz keresnék Coop partnert.
Warhammer chaosbane
Strange Brigade
Hátha valaki még szeretné platinázni rajtam kívül. mgabo74-Hun -
ProEvoFan
nagyúr
Razer Raiju
Valaki használ ilyent?Vélemény?
A videó alapján elég jónak tűnik.Aprón van 18Kért.Alig drágább, mint a sima ps4 gamepad.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ugye az Observer nem fog átmenni egy idő után ilyen menekülős, bújkálós horrorba mint a Soma volt?
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Destiny 2 ugye még nem cross play, csak cross save?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest