-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Egyébként a WWE2K20 körül is voltak gondok. Csak nem sok mindenkit érint az a játék.
A Sony hozza a szokásos formáját, van akinek visszautalja a pénzt, van akinek nem: [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ProEvoFan
nagyúr
Uh, ez részletes.
TV okosított embrek erre [link] tessék... -
ProEvoFan
nagyúr
MW 2 streaminget néztem, ahol a csávó egérrel tolja... jó isten tudja milyen szerveren volt (szerintem cross player) de az alázás szó kevés ahhoz, amit művelt....
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #218611 üzenetére
Na akkor lehet elolvasgatom majd.
-
-
korte73
csendes tag
Most, hogy a God Of War benn van a PS Hits-ben, már nem is lesz jobb áron akcióban?
Illetve ez a mostani jó árnak számít (5.990)? -
nincsnév007
őstag
egy emailcimre csak egy ps fiókot lehet létrehozni?
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #218603 üzenetére
Na ezt még hozzá szerettem volna tenni, csak telefonról nem
tudokszeretek linkelni.Minden évben megrendezik New York-ban a Annual Value Electronics TV Shootout-tot. Itt 80 fős szakmai zsűri tanulmányozza a tv-ket és dönti el, hogy melyik tévé az adott év legjobbja. [link]
Évek óta csak OLED tv-ket hoznak ki győztesül. Sőt ha jól emlékszem még csak dobogóra se jut más az adott kategóriákban.
Az aktuális király a Sony A9G OLED.
Szóval azt szeretném csak hozzáfűzni, hogy havonta/hetente előjön ez a téma. Holott a szakma évről évre kimondja, hogy az OLED a legjobb. Hollywood-i operatőrök, grafikusok, hozzáértő emberek. Persze drágák ezek a készülékek mint a franc. De elég egyértelmű, ha valaki jó tv-t akar, az OLED-et vegyen. Ha meg valakinek van egy LED, QLED vagy akármi tv-je, az próbálhatja bizonygatni hogy már pedig az ezért vagy ezért jobb mint az OLED. Nem, nem jobb.
Ez most nem neked szól Evo, hanem a tv témához, ne vedd magadra. Amit linkeltél cikket is, abbol is lerí, hogy Krisz nem mer igazán állást foglalni. Hát ez ezé jó, a másik azé'.. Szerintem nem vagyunk előrébb attól a cikktől.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
válasz nincsnév007 #218617 üzenetére
Igen, de csinálhatsz több email címet is a saját nevedre.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem veszek magamra semmit.
A srác igen részletesen ír a témáról, gondoltam linkelem, úgy is szerettek TVről "vitatkozni".
Más.Megvettem az új CODot...durva...megjelenés napján, day one...nem ismerek magamra.
Ez nálam kb olyan, mintha .LnB premier venné a Far Cry/AC/HZD játékokat.
Ez van.Néztem a "sztrimereket" és ku@vára megtetszett. .Persze az is közrejátszott - úgy 70%ban-, hogy van hozzá natív egér támogatás [ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Nem csak a versenyről szól ez a remek, 4 részes cikksorozat. Ha végigolvasod, igazából minden kérdésre választ találsz, ami valaha is felmerülhetett vagy fél fog merülni benned a tv-k kapcsán.
Piszok részletes ismeretterjesztő írás, ami nem csak a led vs oled témáról szól.
Akinek van egy kis ideje olvassa el mind a 4 részt!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Valakinek megvan esetleg a Wolfenstein youngblood??Megtudná mondani,hogy működik ez a Buddy passos dolog??
Most vásárolta meg testvérem a deluxe editiont storebol,de nincs meghívási lehetőség.
Valaki esetleg tudna segíteni??
Én is letöltöttem a trial verziót. -
-
saelin
veterán
Playstation-re megvette valaki a The Outer Worlds-öt?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #218631 üzenetére
Fallout pòtlék, ez màr a gameplayvideókból is làtszott.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
Srácok, leírná nekem valaki légyszi, hogy a Battlefield Véé-ben, hogy kell az aim assistot kikapcsolni. Mert noob vagyok, és egyszerűen nem találom. Nem értek konzolul, vagy nemtom..
Ilyen szitu:
Berontok egy házba az ajtón. Balra tőlem, ketten guggolnak a sarokban. Az egyik elkezd elfutni, nekem háttal. A másik guggol tovább a sarokba, és rám céloz. Ráhúzom a guggolóra, erre az assist elkezdi követni azt amelyik fut. A végeredmény?! Lőttem a kettő között a falat, és halál.
Éreztem ahogy egy ér elpattan az agyamba eccc..[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Két hete jelent meg a Grid.A magyar gémer online sajtó leszarja.Egy darab tesztet nem találtam róla. Nem is értem...
Vagy én vagyok a vak? -
addikt
-
saelin
veterán
válasz Tyler Durden #218641 üzenetére
Qled alapon? Vagy megint valami új technológiát fejlesztenek?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Slim géppel térnék vissza a ps hez.
Régebbi gépet a gari miatt nem akarok a pro ra meg " szerintem" nincs szükségem.
A régi profilt amit töröltem vissza lehet állítani?
Milyen monitort érdemes venni a géphez? 24" ra gondoltam de kell valamire figyelni?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest