- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz ProEvoFan #204047 üzenetére
Eleve elmondták hogy nem az MCU-t akarják kavarni a játék univerzumokkal. Ahogy a fejlesztők is elmondták, hogy ez a saját történetük, a saját megközelítésükből.
Pont az ilyen magatartással van a baj, amit írsz. Mindenki a filmhez akarja hasonlítani holott megelőzi közel 50 év képregény kultúra.
Marvel's Spider-Man Peter hasonlít Tom Holland-ra? NEM!
Akkor miről beszélünk?
Jaj de hülye is vagyok, ha a SONY pénzelné vagy adná ki nem lenne semmi gond!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz Carlos Padre #204052 üzenetére
Ezt most nem értem!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Neoteric
addikt
válasz 3L1T3 #204051 üzenetére
Ugyanmár. Az egész mögött az áll, hogy nem akartak csengetni dollármilliókat a filmbeli arcokért. Ha ingyen lenne azokat használnák, mert a brand javarészt a filmek miatt került be a köztudatba, és mivel a mainstreamnek kell eladni a játékot, azt a filmbeli arcokkal sokkal könnyebb lenne.
PSN: ne0teric_sAN
-
hombre[EU]
veterán
Eleve elmondták hogy nem az MCU-t akarják kavarni a játék univerzumokkal.
Én úgy látom nem sikerült A karakterek úgy néznek ki,mint a film dublōrei,a ruházatuk is stimmel,helyszínek nagyon hasonlóak (ha nem ugyanaz,nem láttam a filmeket)... szerintem ez egy mcu avengers alternatív story lesz
Ettōl még lehet jó, leak alapján egy korrekt cinematic gameplay lesz...[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
3L1T3
addikt
válasz hombre[EU] #204057 üzenetére
De a ruha egy olyan dolog ami az esetek 90%-ában fix. Maximum az ábrázolás, és az arcok mások a képregényekben is
(#204056) Neoteric Butaság azt feltételezni a világról, hogy minden csak a lehúzásról szól. Marvel kereste meg a Square-t és nem fordítva.
Marvel's Spider-Man Peter hasonlít Tom Holland-ra?
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Hát azért mégiscsak játék adaptáció, mi lenne az End game-ben lecseréltek volna minden megszokott pofát?
És meg se néztem volna, és a játékkal is ez a bajom, irígylem azokat akiket nem érdekel a karakterek kinézete, pont a hasonló miatt nem nézem az HBOGO-s modern familyt, mert ott a szinkron hangok teljesen mások mint a Comedy-n és furcsa, nincs kedvem megnézni
(#204058) 3L1T3 : pókember ruhában van, ahol takarja az egész arcát a jelmez, tehát tök8 hogy néz ki alatta, + a film is 3 rebooton 3 különböző színészen van túl szóval azt mindenki könyebben emészti
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
hombre[EU]
veterán
válasz 3L1T3 #204058 üzenetére
Nem vagyok otthon a Marvelben, de nem hiszem el,hogy ez az egyetlen rucija az összes hōsnek
És ha igen, akkor is ott a fantázia ránézésre (szerintem) meg sem próbáltak másnak látszani,mint a mozi...
Az elsō gondolatom(elōítélet) nekem is az volt,hogy olcsó avengers mozi kópia. Ezzel nem magát a játékot minōsítem, elsō benyomásA TomHolland verzió azért sántít,mert az Insomniac tényleg elkülönítette magát a jelenlegi pókembertōl (szintén mcu), és a többi filmtōl is.
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
3L1T3
addikt
válasz bandi0000 #204059 üzenetére
Jó Pókember még jogos. Lehet az a baj, hogy én képregényeket is olvasok, és ott ahány unverzium annyi féle ábrázolás. Ha valaki csak az MCU világból ismeri jobban ezeket a karaktereket, akkor lehet, hogy igényli a hasonlóságot.
(#204061) hombre[EU] Persze értem, hogy első benyomás, csak szerintem árnyaltabb a kép! Nem is azzal van a baj, ha valakinek első benyomásra a karakterek ábrázolása nem keltette fel az érdeklődését. Hanem a #NotMyAvenger mozgalommal....
Ugyanakkor természetesen nem egy ruhája van a hősöknek a regényekben sem, de minden karakternek van fix dolgai amik kötelezően megjelennek.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz 3L1T3 #204062 üzenetére
Egyértelmű, hogy a képregényesek nem tudják azt átérezni mint mi, akik sose olvastunk képregényt, ha van egy berögzült arc pl vasemberé, és ha említik akkor Robert Downey Jr. jut eszébe mindenkinek, nem pedig más
NyMRooD Akár a petfőiben megjelenő Garfield alapján is csinálhatták volna, aki csak a filmet ismeri, annak zavaró lesz, valamennyire
Persze egy szóval se mondtam, hogy nem lehet jó játék, csak sokkal népszerűbb lehetne az eredi arcokkal
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
NyMRooD
őstag
válasz bandi0000 #204059 üzenetére
De nem a filmből csináltak játékadaptációt, hanem a képregényből. Akkor most a pókemberrel sem játszottál és nem is fogsz, mert nem úgy néz ki mint Tobi/Andrew/Tom (ha rosszul írtam a neveket sry)? Szerintem egyáltalán nem gond, hogy nem úgy néznek ki, de egy picit tényleg zavaróak, mert ahogy (#204048) erahurka is írta, valamennyire hasonlítani akarnak azokra is (bár tény, hogy a modernebb képregényeket megnézve a filmnek baromi jó castingja volt).
Én várom ezt a játékot, a hype csak azért nem kapott el, mert képregényes játékoknál mindig kételkedek, bár a pókemberhez hasonlóan ez is hozzáértő emberekre lett bízva.
u.i. Közben látom, hogy írtad, hogy pókin ott a ruha, de az is nagyon eltért a filmestől és azért elég sokat láttunk több karaktert is akik szintén eltértek a filmes megfelelőjüktől.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Carlos Padre
veterán
válasz 3L1T3 #204054 üzenetére
Mikor válaszoltam még a "Akkor miről beszélünk?" volt az utolsó mondat, csak később szerkesztetted bele a csattanót te kis huncut.
Kár volt véleményem szerint, már csak azért is, mert a Microsoft AAA exluzívok (az egyszem forza horizon 4et kivéve) playstation viszonylatban max egy erősebb AA szintet képviselnek csak, és a multiplatform címek sem igazán jeleskednek. Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
NyMRooD
őstag
válasz bandi0000 #204063 üzenetére
Szerkesztési idő le telt az előző kommentemnél.
De éppen az a lényeg - ahogy írtam is - nem a filmből csináltak játékadaptációt, hanem a képregényből, ergó nem a filmes arcok az eredetiek. Megértem, hogy nem olvas mindenki képregényt (bár ott is rajzolónként változnak a kinézetek, csak a karakterek fő vonásai állandóak), de van több rajzfilm sorozat is és pár karakternek van korábbi filmes és videó játékos ábrázolása is, tehát semmiképpen nem lehet az MCU-s karaktereket eredeti arcoknak nevezni. Azt viszont én is látom, hogy ez az ábrázolás mód egy picit zavaró, csak a zavaró tényező nem az, hogy nem úgy néznek ki mint az MCU karakterek, hanem az, hogy hasonlítani akarnak.
u.i. Persze ettől függetlenül megértem az érveidet, hasonló cipőben lehet én is így érezném.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hombre[EU]
veterán
válasz NyMRooD #204066 üzenetére
Kicsit bökte a csōrömet ez a nem filmbōl dolog úgyhogy megnéztem az eredeti képregényes Thort és kerestem rá egy fanart-ot ([link]). Lehetett volna ebbōl egyedi karaktert készíteni, de ehelyett tényleg ChrisHemsworth thorját modellezték le, ez tény
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz hombre[EU] #204067 üzenetére
Ahogy írtam: "Azt viszont én is látom, hogy ez az ábrázolás mód egy picit zavaró, csak a zavaró tényező nem az, hogy nem úgy néznek ki mint az MCU karakterek, hanem az, hogy hasonlítani akarnak."
A filmektől és képregényektől különálló univerzumot hoznak létre, ami a képregényeken alapszik majd, de ettől függetlenül a karakterek kinézetéhez sokat merítettek a filmes verzióból, így tényleg gáz, akkor már inkább fizették volna meg a jogdíjakat. Pókemberben mindenki máshogy nézet ki és nem akart sem a filmre sem a képregény jól bejáratott kinézetére hasonlítani.
Szóval a zavart érzem én az erőben, csak nekem egyáltalán nem volt vágyam, hogy úgy nézzenek ki mint a filmben és nem zavarna a teljes különbözőség sem, de ezzel az olcsó kínai verzióval én sem vagyok megelégedve. Viszont ez egyáltalán nem befolyásolja azt, hogy mennyire várom ezt a játékot, főleg, hogy szerencsére nem egy online mmo/single hibrid lesz, hanem egy tisztességes single cucc.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #42308056 #204048 üzenetére
Jól fogalmaztál.Pontosan ez a problémám.Persze ettől még jó lehet a játék, de nagyon sokáig fog tartani míg megszokom az új arcokat, hiszen a filmek mélyebb nyomot hagytak bennem, mint a képregémyek.Még szép, hiszen nem is olvasok képregényeket.Szóval nekem furcsa.
-
3L1T3
addikt
válasz ProEvoFan #204069 üzenetére
A Crystal Dynamics kreatív rendezője, Shaun Escayg elmondta, hogy ettől függetlenül maradnak a dizájnok mellett.
"Mindig szívesen fogadjuk a közösség visszajelzéseit és örömmel hallgatunk rájuk. Jelenleg nem tervezzük a karakterdizájnok átalakítását. Ugyanakkor a részletesség és a letisztultság abszolút fejlődni fog, ahogy haladunk közelebb a megjelenéshez."
Escayg elmondta a Hollywood Reporter újságíróinak, hogy nem is akarták felhasználni az MCU színészek hírnevét.
"Azt szerettük volna, ha mindenkinek egyértelmű lenne, hogy ez a mi saját Avengers verziónk."
-
válasz NyMRooD #204068 üzenetére
Nézd, a mozifilmek mindig hatással voltak a képregényekre is illetve visszafelé is. Igaz ez Batmantől az X-menig szinte mindenre. Akik emiatt rinyálnak nem tudok velük egyet érteni. A mozis Bosszúállók is folyamatosan változtak az évek alatt. Csak nézd végig Vasember vagy a Kapitány mennyiféle formában jelent meg.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
NyMRooD
őstag
válasz Xaels #204072 üzenetére
Bocsi, de nem egészen értem, hogy kikre gondolsz, azokra akiket zavar, hogy hasonlítanak de nem olyanok vagy azokra akiket az zavar, hogy nem olyanok mint a filmben? Én előbbi kategóriában vagyok, és csak egy picit zavar, hogy azt akarták másolni, ahelyett, hogy tényleg különbözőek lennének. Zavarni is azért zavar mert így a trailernek nagyon B kategóriás hangulata van, mintha a filmes karaktereket szeretné használni, de azokra nincs pénz, ezért a dublőröket másolja
Mind1, ha jó lesz a gameplay, részemről ebből előrendelés lesz.
(#204070) 3L1T3:: "Azt szerettük volna, ha mindenkinek egyértelmű lenne, hogy ez a mi saját Avengers verziónk." - hát ez nem jött össze
[ Szerkesztve ]
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dvix
senior tag
válasz #42308056 #204050 üzenetére
Remélem remélni, hogy szellemi örököse lesz mert amit a Deus Ex: MD-el csináltak az teljesen tükrözi a modern játék ipar szellemét, ami Square Enix-nél van. Egy nagy okádmány volt az egész, pláne mikor a karaktertekkel beszéltél az arcuk az PS3-as éra hát még a játék többi része, az irányitás, inventory magement hagyján, de a "egyszer elfogyasztható DLC tárgyak"(egy game, egyszer felhasználos, and it's gone boy!) az több mint felháborító volt! A fegyverek fingot lőttek esküszöm, olyan szarul voltak megcsinálva. Az ellenfelek csak "szivacsok" voltak, arcade shooterhez illően fogták skúlót, semmi erejét nem érezted lövedék pecsapódásnak. Meg az egész story come on. Nem fejlődött semmit, se játékmenetben, se semi-open world világban, és a játék visszafogta a fejlődésedet, hogy rátereljen a DLC tárgyak használatára! és megtejelték ahogyan lehet, ideje temetni. mág jó hogy Steamen vettem meg 7 Euróért az egészet, mert egyébként kitéptem volna az összes hajamat. Félig játszottam ki így is annyira bosszantó volt. A Human REvolution-ből bezzeg megvan a Dirrectors Cut azt újra játszom egyszer
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Már megint lehalt a psn
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz markknight #204076 üzenetére
A fejlesztésnek àra van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Ti tervezitek megvenni a Cyberpunk 2077-et PS4-re?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
törölt tag
válasz Ra's al Ghul #204078 üzenetére
Én igen de megvárom a teszteket.
Dvix: fura én semmit nem érzékeltem ebből A sztori is tetszett, nem markolt sokat mondjuk de azt korrektül hozta.
-
malystryx
senior tag
válasz penge111 #204016 üzenetére
Elolvastam a cikket, a nagyérdemű nevében is nagyon szépen köszönjük, hogy egy aprócska szeletében bemutattad ezt a tényleg fantasztikus világot. Én már a DQ11-et kóstolgattam, nagyon tetszett elsőre, de egyelőre időhiány miatt szüneteltetnem kell. Régen is kezembe akadt pár játék, de én nem voltam régen kitartó, meg akkor minden érdekelt. Ma más a helyzet, szívesen kipróbálnék akár egy FF-t is, csak találjam meg melyik az a rész amelyik bejönne. Személy szerint tetszik a karakterek ezen megvalósítása, és tudom hogy a részletek a legkiforrottabban és végletekig ki vannak dolgozva, elég csak egy jó kis manga animációs filmet vagy mesét meglesni. Na azokból sokat láttam. RPG-t amúgy is imádom csak tényleg az idő ami miatt félek, mert ha azt mondjuk hogy 100+ óra egy játék, akkor nekem 200 mert mindent szeretek átnézni-bejárni, és nagyon pepecselős vagyok. Mindenesetre eltettem a cikket, köszi még egyszer!
-
senior tag
Sziasztok,
PS4 Pro szétszedése (tisztítás miatt) közben a tápcsatlakozó konnektor leszakadt az alaplapról (borzalmasan van megoldva, ilyen gagyit én még nem láttam, de igen, elcsesztem).
Mit lehet vele csinálni? Forrasztás az egyetlen megoldás?
Esetleg hol szerelnek ilyet?Ha visszaillesztem a helyére, majdnem ugyanolyan fixen áll ott, ahol volt, de gondolom így nem fog működni.
-
.LnB
titán
The Division 2 Free Weekend vélemény
Na, előtte ragadtam pár órát. LvL9-ig húztam a karit. És nem rossz. Nem is néz ki rosszul. De azért nem dobom el tőle az agyam grafikailag. Jatekmenetileg meg még úgy se. A sztori küldetéseket csináltam végig, szép sorba, az Űr múzeum volt az utolsó. Az jó volt, ketten nyomtuk egy sráccal, szépen okosan. De itt még ha jól vettem észre skálázódik a nehézség. Mert underlevel voltam bőven. És megcsinált, halál nélkül.
Ugyan az ez mint a Division első része (meglepő módon ), csak a helyszín más. És Washington elég ingerszegény, statikus. Ez a legnagyobb baj szerintem. Azt mondják ez a játék jóval több mint az első. Hát jah, több dolgot lehet benne csinálni, de minden tennivaló ugyan az. Ezért uncsi. Pontokat védeni, kommunikációt helyre állítani, civileket védeni.. Stb és csak lősz, lősz és lősz.. Meg gyűjtögetsz. És most már marha sok féle nyersanyag van. És ez uncsi. Elsőre meg kusza is.
A fő küldik helyszínei jók, érdekesek. Az viszont durva, hogy ingyenes időszak alatt se talált az egyik küldetéshez 4 embert!
Rossznak nem mondanám, csak nem elég friss, hogy a továbbiakban érdekeljen. Nekem nem ér meg ez 10k-t. Viszont tényleg elég jó volt, de ennyi elég is volt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz zzola #204081 üzenetére
Mégis mi miatt lenne lehalva megint? Biztos bütykölik.
hombre[EU]
Elébe mennének az MS-nek?
Semmi indoka nem lenne elöbb kihozni a nextgen-t, mert màr azzal megnyerné hogy PS4 BC és minden PS4 cím 4K@60.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
-
Imilenni
addikt
Inkább PC-re veszem meg szerintem, csoda lesz ha stabil 30 lesz az alap konzolokon
Press "F" to pay respects.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az év legviccesebb, legdurvább és egyben legidiótábbnak tűnő pletykája.
Report: Xbox Wanted To Bring Halo: The Master Chief Collection to PS4
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #204084 üzenetére
Nagyon kevés esélye van, de ott van a levegōben. Nagyon csendben vannak, a devkitek már tavaly év végén kint voltak (ha igaz ez akkor az új xbox gpu 2018-ban még nem volt), watch dogs3 szerintem már nextgen (március)...csak hangosan gondolkodok inkább q4-et mondok és kellemesen csalódok
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #204090 üzenetére
Vagy ledobják az atombombát a jövő évi E3-on, hogy jövő héten kapható.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
saelin
veterán
Ez a Division 2 elég langyos. Semmi báját nem látom ennek se, pont úgy mint az első résznek. Nagyon nem én vagyok a közönsége ennek az IP-nek. Az érdekes az, hogy ez elmondható az összes Ubisoft multiplayer játékról. Semmi vonzó nincs bennük, csak tisztes iparos munka.
Nekem már az nagy kérdés, hogy kit igazatnak az USA városai és műemlékei? Mert láthatóan ezzel próbálják eladni. :UHaverokkal mondjuk biztos el lehet vele lenni pár órát, de day one vételt nálam nem érne.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Én még nem tudom. Szívem szerint a Ps5 verziót venném meg jóval később.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
S e t h
nagyúr
Azon ismerőseim akik orrvérzésig nyomták, nyomják jelenleg is a Divison első részét, nem nagyon foglalkoznak a második résszel, annak ellenére, hogy többüknek meg is van.
Én nem írnék sokat a játékról, anno megvettem, egy hét után árában eladtam és nem értettem a hypeot. Igaz szerepet játszott benne az is, hogy egyik munkatárs szinte megfojtott a rajongásával, minden nap arról a xarról beszélt.
ár napja azt mondta megvan az ötezredik renegátja, kérdeztem hová xarjak?
Ha jó játék is, mert oké, legyen jó, igazából én is élveztem az elején a küldetéseket, de amikor sokadjára kellett végtelenítve csinálni ugyanazt, akkor nagyon szürkévé vált az egész. És most itt a kettő és látnám benne az újítást, de kb. annyira látom mint egy fifában, codban.
Elég gyorsan dobálják rá az akciókat, ráadásul ez a hirtelen free weekend sem a sikeres játékok receptjeinek egyike, bár lehet arra számítanak, hogy sokan beszopódnak az élménytől.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
r6s
lelkes újonc
DF elemzestol fugg, nem szeretem az akadozast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest