- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
.LnB: mi földrajzilag elég messze lakunk egymástól, de még én is hallottam, hogy szentségeltél este a két vérfarkasnál. Amúgy azt elfelejtettem említeni mind a DS, mind a BB nem igazán fogja a kezed, gyakran sokfelé lehet menni, ahol nem boldogulsz sokadjára sem, érdemes másfelé próbálkozni, vagy át is lehet rohanni dolgokon, csak nehogy nagyobb szopókába fuss...
Más: este kipróbáltam egy kicsit a MH-t, nektek is kicsit fakók a színek, ugye szép kis dzsungeles környezetben játszódik, de nekem ezek a zöldek fakónak mintsem élénknek hatottak, a Lost Legacy erdőben lévő színei lemásztak kb a képernyőről, igaz az a régi slimemen volt. Nálam lehet valami gond, vagy az Mh ilyen visszafogott fakóbb színvilággal dolgozik? Prora váltottam pár hete, lehet azon kellene mókolni, én semmit se állítottam amúgy csak beüzemeltem és kész.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
válasz #10186752 #178489 üzenetére
Witcher 3 GOTY, mivel csak most jutottam hozzá. 30+éves gamer pályafutásom alatt nem találkoztam ilyen fantasztikus játékkal. De nyilván frissre vagy kíváncsi, az pedig a GoW.
.LnB: értem, értem... Azért remélem van tartalék joyod, meg másik 4k tvd
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz penge111 #178501 üzenetére
Áhh semmi ilyesmi. Csendben magamban lerendezem én ezt. Volt, hogy "na jó, utolsó próbálkozás" aztán ezt követtem még vagy 20 utolsó próbálkozás. Aztán egyszer csak elég lett. PS gomb hosszan -> Tápellátás -> PS4 Kikapcsolása. Magamban meg búcsúzóul elmormoltam egy "a jó ******* dat"- ot És ennyi. Nem húz fel, nem leszek ideges.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
penge111
addikt
válasz RangerFox #178506 üzenetére
Köszi a választ, megnyugtattál, akkor nem az új masina a hibás. A Nioht játszom az új masinán, ott meg nem igazán vannak még színek, 90%-ka esőben, sötétben játszódik, így nem volt viszonyítási alapom!
sp8787: te toltad ezt is olvasatom szerint huzamosabb ideig, mennyi idő bedarálni egy bosst? Olvastam olyat, hogy némelyiket 10-20 percig kell csépelni, igaz ez?
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Ha idén játszott, akkor a Horizon Complete, ha idén kiadott, akkor a Mutant Year Zero, mert elképesztően ki voltam éhezve egy ilyen taktikai cuccra(és azt adja amit vártam), valamint mind a 3-4 nagy dobás(GoW,RDR2,Detroit,Spiderman) idén még hiányzik.
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Bogyi007
veterán
Bár jó volt a Gow és szerettem is, de az összhatás végett én is a Detroitra teszek egy voksot...
SpiderMan most jön arról még nem tudok véleményt adni...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
sp8787
addikt
válasz penge111 #178509 üzenetére
10-20!? Nem, volt olyan ha jol emlekszem Diablos amelyiket 44 perc 50 masodpercig csuholtem mire meglett. A mission 45 perces volt ugyhogy nem sokon mulott a dolog. De en szinte az egeszet soloban toltam amit lehetett.
A vegen persze amikor mar kepben vagy es tudsz is komoly buildeket csinalni akkor azert van olyan ,hogy 2-3 perc egy komolyabb szorny meg soloban is. Az legujabbakkal nem vagyok kepben de ahogy olvasom a chatet hat nem egyszeruek az ujabb nehezsegu monstak.
-
Mankó
veterán
Srácok, ps4-en hogy működik a digitális játékok, tartalmak megosztása, és hol találom ezt a beállítást?
-
Mike
veterán
pls help!
tudja valaki hogy érem el gta v online-ban az rdr2-höz kapott 1 milliót, továbbá a premium online edition tartalmakat? nálam nincs semmi, van 10 ezrem aztán annyi. -
ImACeltic
őstag
válasz #58978304 #178476 üzenetére
Pro patch nincs, viszont a boost mód bekapcsolásával jobban fut rajta, mint sima PS4-en, nem esik be annyiszor az FPS 30 alá.
MÁS:
Év játéka nálam is God of War. Igaz, még nem végeztem az RDR2-vel, de az eddigiek alapján a GoW jobban tetszett. Viszont mögöttük szorosan jelen van a Spider-man és a Detroit: Become Human. Shadow of the Colossus még hátra van, vszínű jövőre csúszik.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Bishi
tag
válasz hitvanyalak #178510 üzenetére
+1 a Mutant Year-re, sajnos nem nagyon vannak ilyenek
Igaz sokat nem játszottam idén. RDR2-vel játszottam pár órát, tetszett. Pókemberbe is belenéztem 2-3 órát max, de nekem az egy rendes iparos munka, semmi több - bevallom kicsit reménykedem, hogy nem ez a csúcs exclusive, bár GoW-ban és Detroitban reménykedem, hogy be fog jönni..
Majd Mutant Year után tolom tovább őket. -
thrill
tag
Sorry az offért.
576-nál van egy aktív rendelésem, ami már 2 hete nem érekzik meg.
Ügyfélszolgálat folyamatosan üzenterögzítőt dob (mindkét szám).
Emailre. FB üzenetre nem válaszolnak.
Egy hete próbálkozom.Valakinek van ötlete hogy lehet elérni őket?
-
John_Deere
tag
válasz 30z.Samu #178528 üzenetére
Én is megszívtam velük nemrég, debreceni shopjukban akartam átvenni még az akciós kontroller és Hidden Agenda rendelésem. Semmi e-mail, stb., 1 héttel később bementem a debreceni shop-ba, hogy most akkor itt van vagy mi, erre benyögik, hogy már nem lehet neten shop-jukba kérni rendelést, hogy képzeltem ilyet...én meg néztem, hogy what, hát onnan rendeltem ide, ez akkor most...??
Persze, ott és akkor meg már rég nem volt akciós...
-
Rage47
veterán
válasz Batyops #178530 üzenetére
Mivel nyert a Game Awards-on, gondolom tartani fogja az árát most.
Kicsit attól tartok, hogy a második rész nem lesz ekkora meglepetés már, de ne legyen igazam, talán tudnak újjal előrukkolni megint. A mostani résznél óriási volt, hogy nincs vágás a játékban, az egész egy jelenet, a több meg hab a tortán. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz RangerFox #178437 üzenetére
SPOILER!!!
Annyival kiegészíteném , hogy aki feltűnik a játékba fiú - Miles , fontos , sőt a legfontosabb szereplő lesz a jövőben ...
( Ezt kevesen tudják)Nem tudom mennyire követed a képregényt , de érdemes utána olvasni ki is ő pontosan
Ez nem csak egy szimpla kepregenyből készült játék , hanem zseniálisan kötődik a képregényhez és a Pókverzum filmhez egyaránt
SPOILER vége !!
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz WhiteWalker #178532 üzenetére
Mármint egy bizonyos képregény univerzumhoz!
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
Batyops
aktív tag
-
pr0bi
senior tag
Nem lett rossz a God of war de kb. mindent kiöltek belőle amiért megszerettem az előző részeket. Összességében nyomában sincs, lassú, néhol kicsit vontatott. Jobban díjaztam volna ha kihagyják a gyerek sztorit, nálam semmiképpen nem az év játéka.
-
NyMRooD
őstag
válasz pr0bi #178536 üzenetére
Gyerek sztori nélkül, teljesen más sztori kellett volna a játéknak, szóval az egy teljesen más játék lett volna . Ha végigjátszottad akkor láthattad, hogy ez a sztori csak megalapoz a folytatásoknak. Azt viszont érthető, hogy a régi részek jobban bejöttek (én még nem játszottam velük), sokaknak ez a véleménye, mivel ez lényegében egy másik játék lett.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
.LnB
titán
válasz NyMRooD #178539 üzenetére
A baj csak az, hogy a játék sztorija a játék második felétől indul be, addig nagyjából semmi sem történik. Leszámítva talán a Baldur-ral való első találkozást.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mike1334
veterán
válasz Rage47 #178531 üzenetére
Azért ez se teljesen igaz (mármint, hogy egy jelenet), a futkosás a kapuk között az egy interaktív töltőképernyő volt, nekem annyira nem jött be, illetve nekem mindegy lett volna, ha töltőképernyő van helyette.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Lacko66
tag
Tud valaki olyan leírást vagy videót ami VALÓBAN segít a lassú internet kapcsolaton ? Vicc, hogy egy 50 gigás játék letöltéséhez 22 órát ír. A konzolon lévő internet sebességteszt 80-90mbit/sec-et ír de ahogy olvastam, ez nem jelent gyakorlatilag semmit. Néztem már egy rakat olyan videót ahol a Primary és Secondary DNS-sel variáltak de az nem segített. Netem Telekomos 500mbit/20mbit kábelnet és a konzol (PS4 Pro) vezetékkel kapcsolódik egy Archer C8 routerhez. A kábel CAT5E típusú így azzal se lehet baj. Ha kell akkor a router beállításokba is belenyúlok (bár abban kevés tapasztalatom van) csak legyen már normális sebesség a konzolon.
Köszi előre is ha valaki tudna segíteni.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
penge111
addikt
válasz pr0bi #178536 üzenetére
Én imádtam a God of War minden korábbi részét a psp kitenkitéseket is, de az utolsó részekre már megfáradt a sorozat, szerintem nagyon jó tett neki, hogy ennyire bele mertek nyúlni a játékba. Ha az elődökre hajazott volna, már csak egy újabb rókabőrnek tűnt volna, és max arra emlékeznénk, hogy mennyire szép volt a grafikája. Itt azért nem a grafika miatt lett a GoW az év játéka, bár annak sincs éppen szégyenkezni-valója.
[ Szerkesztve ]
-
-
John_Deere
tag
Uraim, retard kérdés lvl.8: Újonnan vásárolt Dualshock 4 kontrollerhez nem is jár kábel?
Sőt, továbbmegyek. Rendeltem Hidden Agenda-t. Benne is volt nevében, hogy Magyar szinkronnal. A kapott dobozon meg ez áll:
Származási hely: EU
Forgalmazó: Magnew Kft.A játék idegen nyelveken (elsősorban angol) játszható. A szoftver a játékgép használati utasítása szerint alkalmazható.
Ezek szerint besz*ptam?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest