Aktív témák
-
zsola2
csendes tag
válasz
Flashcash #47 üzenetére
a letöltés azért nem ment, mert tegnap nem állktam neki itthon letölteni aakis modememmel, (viva la matáv...)
munkahelyen meg nem volt időm. :-(
és most nagyon úgy néz ki, hoyg megint nem lesz időm próbálgatni, mert percenként kell a gép másra...
úgyhogy, a továbbiakban csak szemlélődök, és tanulok tőletek. :-))
Páka.
Zs. -
zsola2
csendes tag
Hej!
Bagoly: a kártyám kb 3-4 hónapos, felvétel alatt nincs benne zúgás, a hang qrva jó, azzal nincs semmi gáz. )Már feltéve, ha működésre tudom bírni őfelségét) :DD ) én már komoylan arra ébredek, hoyga takarítónő az őrület határát súrolja.
Na, de most a Dscalerrel müxik, csak amikor kikapcsolom, a hang megmarad...
Hihetetlen. egyedül ő használja csak a 9 es irkút, tehát, nem tom.
eddig csak még a régi drivert nem próbáltam, mert azt meg nem tudtam még letölteni. :-(
Zs. -
zsola2
csendes tag
válasz
Flashcash #15 üzenetére
Próbáltam én már mindent.
Amúgy az 5.1-es driver van fenn, egy PIII-as 900Mhz 384MB Ramos gépben.
a vid kártya: Asus V6800-as
hang: SB Live Value.
IRQ-val nem osztozik semmivel, egyedül ő kapja a 9-es megszakítást.
Hát, ez az én bajom, hoyg már nem tudok mit kitalálni.
apropó. Linux alat megy ez valakinek? és kell hozzá driver, vagy általánosan használja?
Zs. -
zsola2
csendes tag
Hej!
Nekem is egy Pinnacle PCTV Pro-m van, és az a helyzet, hogy baromira sokat szívok vele. W98 és ME alatt fagy, már az indulásnál, XP alatt meg csak akkor indul, ha előte lefuttatom az assistantot. :-(
Járt már így ezzel valaki közülletek, és esetleg tudtok valami megoldást?
A pinnacléval már leleveleztem a dolgot, csak annyit tudtak mondani, hoyg figyeljem, hátha van driver frissítés...
De könyörgöm, én nem akarok várni addig... :-(
Ha tud valaki segíteni, megköszönném.
Páka.
Zs.
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest