Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
Hogy mi van?!
Tehát szerinted most az számít, hogy a fájlt miben hoztad létre, és konkrétan a PHP Stormnak melyik beállításai alatt?
Teljesen mindegy. Akár Notepadben is létrehozhattad volna a .php-kiterjesztésű fájlt, amíg a kód megfelelő benne. Nagyon valószínű, hogy valami mást csináltál, amitől helyrejött, mondjuk úgy tűnik, már sosem fogunk rájönni, mi volt az."A tanacsotokat kovetve letrehoztam egy uj HTML fajlt, aminek .php kiterjesztest irtam a vegere."
Igazából nem értem, minek emelted ki a két félkövérített szót.
Ha a fejlesztőkörnyezetben mondjuk véletlenül vagy direkt stylesheetet hozol létre (CSS-fájlt), és utána a fájlkezelőben megváltoztatod ezt a fájlt úgy, hogy a .css-kiterjesztés helyett .php-t írsz a végére, majd beleírsz ebbe a fájlba egy PHP-kódot (persze a <?php azért minimum legyen benne), az is tökéletesen kell, hogy működjön."(Es itt megjegyeznem, hogy direkt kerdeztem hogy ha html fajlt nyitok, akkor miert kell .php-t irni a vegere, es miert nem jo ha php fajlt nyitok, es annak a vegere irom be a .php-t)"
Heh? Erre lásd előbbi bekezdésem."Tehat en most ugy hiszem, hogy amikor megkerdeztem hogy nem -e hulyeseg az hogy a megnyitott html fajlt mentem el .php kiterjesztessel, akkor jogos volt a gyanum, miszerint igen is hulyeseg volt"
Sajnos a gyanúd alaptalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát szerinted most az számít, hogy a fájlt miben hoztad létre, és konkrétan a PHP Stormnak melyik beállításai alatt?
Teljesen mindegy. Akár Notepadben is létrehozhattad volna a .php-kiterjesztésű fájlt, amíg a kód megfelelő benne. Nagyon valószínű, hogy valami mást csináltál, amitől helyrejött, mondjuk úgy tűnik, már sosem fogunk rájönni, mi volt az.