Hirdetés
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- iPhone topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
ha itt minden sorban van két interface meg osztály akkor egy olyan hiba (vagy fejlesztés) ami amúgy egy logikus kódnál 3 óra, itt 2 nap
Megfelelő tesztekkel, rögtön ki kell, hogy bukjon a hiba helye. Ilyen szempontból pont jól beazonosíthatóan, mivel a felelősségi körök szét vannak osztva. Az interface pedig pont egyfajta contract, ami alapján az együttműködést lehet biztosítani.
A szar, logikátlan kódtól persze az OOP sem véd meg egyáltalán, de ezt senki nem állította.százezer (millió) sor
Olyan pedig pont nem létezik, hogy egy teljes rendszert részletesen, véglegesen lespecifikáljanak neked.
Tehát az esetek többségében, úgyis fejlesztési iterációk vannak, ezáltal pedig úgyis vagy aránylag rugalmasan oldod meg a dolgokat, vagy refactorálhatsz.az emberek számára kell azt logikussá tenni és könnyen átláthatóvá.
Itt nem tudom mire gondolsz, mi a nem logikus kód számodra.
Jelentősen többet kódolok
Én pont nem azt írtam, hogy jelentősebben többet kódolj.
A nem jól tesztelhető kódot, hogy tudja rendesen kitesztelni a megfelelő ember?
Én itt egy kis ellentmondást érzek. Avagy a kitesztelés nem az én gondom, oldja meg más, ahogy akarja?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a rosszul tesztelhető kód a legtöbb esetben egy jelzés lehet a kódra nézve.
-
Soak
veterán
Jah és amit még akartam írni , olyan szerenécs (?!) helyzetben vagyok, hogy egy 10éves legacy kódon és egy 1 éves (hasonlóan felépített kódot mint alább írtam, természtesen sok ezer munkaórával töketesítve ) kódon dolgozhatok és mind a kettővel meg lehet mindent oldani.
Persze akármilyen mozzanat a régiben komplett részlegek refactorálásához kéne hogy vezessen, de ez nem von le abból, hogy tökéletesen (és viszonylag elfogadható erőforrásigénnyel) fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Napelem
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- iPhone topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)