- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Segítséget kérnék. Opencartot használok, most töltöttem fel szerverre, localhoston nem volt semmi gondom. Folyamatosan ez a két hiba jelenik meg a logban és az admin oldal tetején:
PHP Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /host/htdocs/system/library/cache.php on line 34
PHP Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /host/htdocs/system/library/cache.php on line 36
A cache.php hivatkozott sorai:
34: fwrite($handle, serialize($value));
35:
36: fclose($handle);Plusz az oldal tetején még ez is, de ez nincs a logban:
Warning: fopen(/host/htdocs/cache/cache.store.1384025663) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /host/htdocs/system/library/cache.php on line 3232: $handle = fopen($file, 'w');
Itt legalább látom, hogy az elérési út nem jó, mert system/cache/ helyett a gyökérben keresi a cache mappát valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest