- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Kiskokó #60342 üzenetére
Intercarst nem ismerem, lemförder meg a holdon is az.
rob210 Mintha egy kategóriával kisebbeket néznél. Ha nem számít a méret legyen fábia, de a csomagok miatt minimum combi. Ez a jól bevált favorit motor 1.4-es változata. Ezt ha megfejelik klímával, abból nem sok lóerő jön ki végül. Ha már ilyen akkor a 16 szelepes 1.4-et nézd, az 100 ló.
bitpork Megnézted mennyi a keret? + a kocsija ára az átírásra és a kötelezők cseréjére.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz bitpork #60352 üzenetére
C5 véletlen sem jöhet szóba.
Ráadásul ahogy Mágus is írta ez jócskán átlépi a kereteimet.
Egy dolog biztos, hitelre nem veszek kocsit!!!Mivel sok a város a diesel kilőve, amúgy sem vagyok diesel párti.
A csomagtartó 300liter minimum, így a fabikák ki is estek valóban ezt nem is néztem.
A xara jó lenne, de most már megint eltértem a topiktól2001es évjárat hogy legalább 4 évet frissítsünk. 90körüli lóvacska és klíma ezek a megkötések.
Jah meg az, hogy opelba és suzukiba nem ülök[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Igen később vetem észre
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
rob210
nagyúr
Tessék ez is tökéletes lenne, ebben minden benne van amit szeretnénk, ráadául seat leon, amiért nekem megjelenése óta fáj a szívem.
CSAK NEM STIMMEL AZ ÁRA![ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz Ace owner #60374 üzenetére
2001től.
Tehát G3 az köszi nem.
Ráadásul G3 az olyan mint ha egy ráncfelvarrott G2 be ülnék, az meg volt és azt szívfájdalom nélkül cseréltem le a röncire.Vr6 a G4 el egy bajom van ami műszakilag vállalható, az 650-ért nem megvehető.
1.6 G4 750-800 között mozog amibe bele mernék ülni.Ezért írtam én már annyiszor, hogy a VW túl van értékelve.
Francia vonalon 100-150 el olcsóbban kapom meg a sokkal jobban felszerelt és praktikusabb kiviteleket.
Pedig egy 1.6 os leon az továbbra is a szívem vágya.Renault power
-
varsam
őstag
Felnisek segítsetek kérlek
Találtam 4 normális állapotban lévő RS4 felnit, elmondás alapján nem üt, nem ráz, javítva sem volt:
Ugye jól látom, hogy eredeti?!
Paraméterei:
7,5J*17H2 ET43 5*112Jók lesznek ezek a Passatomra (B5 Variant)?
Ha tényleg jók, megér 100k-t? Gumik már slickek rajtuk..köszi
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz Mágus2 #60383 üzenetére
Nem kell.
Tudom.
De ezt a gumis barátom mondta, hogy jóval több súlyt ragasztanak egy gyári alufelnire, mint egy valóban felnit forgalmazó cég termékére.
Ez a gyakorlat náluk.
Egyszer én is megnéztem mert nem akartam elhinni, de mondta, van olyan, hogy 3 helyen is kell rá, tenni mert csak úgy lehet kihozni, használhatóra.
Nekem is gyári VW alu felni volt a G2-ön és horror súlyt rá kellett ragasztani.
Utána vettem noname felnit és elárulom soksok grammal kevesebb súly ment rá.Renault power
-
dJ Peer
aktív tag
Az autó 1 évet bírt szerelő nélkül, ma, szinte napra pontosan 1 éve, ugyanekkor ment a motor miatt.
Holnap kicserélik a kinyomócsapágyat, hátha az. Ha nem, akkor váltó le, aztán, amit cserélni kell, azt csere. -
Penteken alattam a Domi. Sajnos szombaton i ndulok vele külhonbé. Minden hívőt kérek tisztelettel hogy imádkodzon érettünk
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
TaaT
nagyúr
Úgy látszik a gyak kérdések.hu-n még nem tudják hogy szarfos dízel [link]
varsam: nézz be a milyen ótót vegyek topikba.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
net84
őstag
válasz bitpork #60390 üzenetére
oszt aztá csak egy szem képet sikerült róla "szereznünk"? Mentségedre szolgáljon, hogy még nincs nálad...Miben lett másabb mint Gazsi? A színén kívül .
Tudsz élni na! Még ki sem próbáltad rendesen, már be is nevezed egy tartós tesztre...ha gáz van, a határig el tudok érted menni
Sok örömöt a használathoz (az úttól függetlenül)![ Szerkesztve ]
Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs