- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz FoBCRaistlin #47201 üzenetére
Aham, de ha mondjuk a tabletem ugyis nalam van, akkor nem sokbol tart ranezni. A Torque-ban ki lehet olvasni ezt az erteket vagy van mas androidos progi erre?
-
FoBCRaistlin
őstag
-
footy
addikt
válasz FoBCRaistlin #47203 üzenetére
Ertem, hogy konnyen manipulalhato, de ha ugyis ott van a cucc, akkor 2 percet meger raszanni.
Viszont nem emlekszem, hogy a Torque-ban talalkoztam-e ilyen menuvel. -
FoBCRaistlin
őstag
Torque ben nincs. Leglábis amikor én még használtam, akkor nem láttam.
Figyi, nem azt mondom ne nézd meg, mert nézd. Csak alapszabály... ne a km-et nézd ha kocsit veszel. Ennyi.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
footy
addikt
válasz FoBCRaistlin #47205 üzenetére
Nem az elso automat veszem es sohasem a km-ora allasa volt a donto. Viszont ha adott minden feltetel, akkor szerintem hulyeseg nem megnezni. Itt a kerdes az, hogy van-e olyan androidos program amivel ez konnyen kivitelezheto, mert a Torque-ban nem talaltam ilyen opciot.
-
válasz FoBCRaistlin #47205 üzenetére
Bélám, mikor viszed Luigit megint lendkerekeztetni?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
RohamDroid
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #47195 üzenetére
Reggelt társak ! Ma ismét riasztó nyitogatással keltem szerintem egy mókus is van a műszerfalban Hála a jó Istennek valami nagyon zörög a kocsin de nem a lánc.. A kipufogó eddig is zörgött de most szerintem végleg megadta magát. Csak az a furcsa hogy ha rendesen megmelegszik a motor akkor elcsendesedik. Nem tudom mi lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Csaba
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #47195 üzenetére
Na, ki?
footy nem van ilyen, mert az a km állás, ami téged érdekel, a motorvezérlőben van, nem az órában, vag-com későbbi vrzióiban van egy alkalmazás ami kiolvassa. De ez sem garancia, mert ott is lehet módosítani az értéket. Ha jó állapotú, ne nézd a km-t.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Hölgyek, urak 20 ra érdekel valakit egy pesti ''kis'' autós tali napközben. Este meg mindenki megy amerre akar meg tud
Ünnepnap tehát viszonylag mindenki ráér.
Renault power
-
RohamDroid
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #47213 üzenetére
10.000 gazdálkodj okosanos rózsaszín játékpénz hogy kikaptál de nem sokkal ( talin oda is adhatom )
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #47213 üzenetére
Ok, megetted reggelire. A váltója 190-nél elfogy.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz RohamDroid #47212 üzenetére
A 14 ben tudok placot is éttermet is.
A nullás is meg az autópálya is közel van.
De a helyszìn pesten belül lehet bárhol.Renault power
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mágus2 #47210 üzenetére
Ha megvolt írva, akkor már nagy keservek árán, de kilehet szedni..
Van egy mókusbogár Pesten, 20 forintért VW konszern autókba szerel utólag tempomatot, karral együtt.
NA neki van valami iszonyat szoftja, Ő elmesélni mennyi az annyi.
(melótársamnak elmondta, fel is sírt a gyerek rendesen......)"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz RohamDroid #47222 üzenetére
Abból nem olvasol ki semmit.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mágus2 #47221 üzenetére
Jaja, csak az a baj az összes ilyen mutató bizgentyűvel, hogy a "becsületes" nepperek már erre is találtak megoldást:
van az itthoni pl. Taxi, amiben van egy csilliárd kilóméter.
Megveszi az Úriember, és hozat Angliából egy kockára törtet gombokért.
A kettőből sacc. két nap alatt lesz egy, és még az ECU-t, meg az összes vackot is kicserélik, mert bárki bármit megnéz szofton, az a rommá tört adatait fogja mutatni.... :S"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
RohamDroid
aktív tag
válasz Mágus2 #47223 üzenetére
Valamelyik nap rádugtak valami kínai szart azt írta hogy minden hulladék a kocsiban..
Hibalista : Lambdaszonda, ECU, gyujtáshibák stb. Pedig megy az autó és nem világít belül semmi. A visszajelzőnek az égője pedig jó mert most cseréltem mindet.Dr.Zoo Ismerősék is hozzák be a turánokat 4 ből vannak összerakva stb...
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz RohamDroid #47225 üzenetére
A feliciában nincs check engine lámpa, nem jelzi, ha van hibakód. Lehetnek régi hibák.
Dr.Zoo az enyémben ilyen a motor, nem tudom az autóban mennyi van, de a motor nem a sajátja és a vezérlő a motorral együtt lett átrakva, abban stimmel a km.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Mágus2
Közösségépítő
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz RohamDroid #47214 üzenetére
Nem nyert.
Valami oknál fogva a kis Lui még mindig sok a kis motorcserés csodának
Nagyon megy, jobb lett sokkal, de még mindig kevésMágus2: Reggelire nem, de még egyértelmű a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bitpork #47233 üzenetére
Értem én. De legalább most már ti is értitek, miből jöttem rá, hogy gubanc volt a géppel.
FoBCRaistlin Valami nem kerek ott a HW-el, vagy a regulációval. Az lenne a tuti, ha fékpadon írnának rá szoftot, nem vlami parkolóban.
JHONNY 79 Nem próbáltam még, ha csak a te autódra kell valami régebbit néznék, nehogy úgy járj, mint én. 704-805között valamit, az le van tesztelve és minden működik.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz JHONNY 79 #47236 üzenetére
Nekem ez van, de ez már elég retrónak számít, viszont probléma mentes.
-
Na tennap éste ki lett cserélve motor olaj a Munez által molesztált fiatalkorú L. Mollyra.Jól lehalkult a motor...meg most mintha -bár tudom h haluzok csak- a váltási határon is szebben dolgozna, és nem erőlködne annyira váltásnál.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
t1
addikt
válasz FoBCRaistlin #47192 üzenetére
Mi volt a GTi-vel ?
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello.
Erről van valakinek személyes tapasztalata? Esetleg más alternatíva?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz BeriHampeR #47243 üzenetére
9315BTA-m van, mi a kérdés?
-
AMD Power
titán
Tesóm kocsijában meghalt az aksi egyik nap mint a kiderült. Egy 2000 évjáratú 8. havi aksi volt benne.....
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz BeriHampeR #47243 üzenetére
-
RohamDroid
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #47232 üzenetére
Akkor a találkozón jövök neked játék pénzzel =( de amúgy gratula. Én az enyémmel nem nagyon gyorsultam még nem nagyon látom értelmét..
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #47232 üzenetére
Kicsit elgondolkodtam ezen a menetstabilizáló féle ibizán. 85kw volt gyárilag?
Ja jól emlékszem ott még a 1749V turbó van, neked meg egy számmal nagyobb 1749VA. A tiédben több a tartalék. 1,5 bar nyomásnál a tiéd még relatíve jól érzi magát, viszont a 1749V-nek már kezd kifolyni a szeme.
A kisebbik csigának kb 150ló a plafon, míg a nagyobb 180-at is elbírna.
És ez még csak a csiga, a PD elemek is kisebbek a 85 kw-osban.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mágus2 #47249 üzenetére
Őőőő..
Nekem is 1749VA csigám van, ott 1.3 bár a plafon nyomás, ha jól emlékszem. (A 1749VB-n pedig 1.4 vagy 1.5, ennek utánna kellene nézni)
az 1.4 még épp leviseli, de nekem azért kókad le, mert a kontár úr hülyére írta.......
(1300 RPM-től max. nyomás, 90sec-re kitartva... bekönnyeztem, úgy ment.)"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest