- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Skacok!
Ez az omv maxmósön 100, ez elég fain. Toltam egy adagot, most szerintem kicsit maradok ennél, főleg 436-ért.
Mondjuk, jó sok benzines van a tocsikban.
Ja, EBC - kezd bekopni szvsz - szintén nyami, bemelegedve rátesz még egy lapáttal.
(szintén tele van vele a tocsik)Munez: képek, beszámolók
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
net84
őstag
Koszonjuk meg egyszer a meghivast.
Egy elmeny volt!Hazafele menet kapjuk a telefont Fenyvesnel, hogy Szombathelyen szakad a jeg. Ugy nez ki megusztunk egy jegkart. Szepen kikerultuk a viharos reszt az ut hatralevo reszeben.
Itthon elverte a szulok hazat, egy ismerost ut kozben vert szet, meg nem lattam az autot, de allitolag kapott rendesen.tomcsi23 - miutan odaertunk, osszesen egy kepet csinaltam, azt is csak azert, hogy az Audi szerviz tisztaban legyen hogy hogyan nem lehet "A" csavart kihajtani.
Amint gephez kerulok, felteszem...[ Szerkesztve ]
Read only...
-
janos666
nagyúr
válasz tomcsi23 #44751 üzenetére
Miután elhoztam az autót próbáltam tesztelgetni, és ha mást nem a placebó azt mondatta velem, hogy *picit* jobb a MaxxMotion, mint a sima OMW diesel (mint ha *picit* jobban húzott volna kis fordulaton és mindig kicsit alacsonyabbra hozta ki az átlagot a kijelző, de 3-4 MM-es kör nem túl nagy minta), na de nem annyival, mint amennyivel drágább (gázolajon szerintem kicsit nagyobb volt a difi, mikor legutóbb néztem). Viszont furább bedobni erről a 60-70 literek számláit az ÁFA+jövedék visszaigénylős kupacba. (Ha esetleg megkérdeznék, akkor egy-két alkalommal elnézhette a hülye paraszt-napszámos, hogy mit önt a traktorba, na de rendszeresen? -> Én erre azt mondanám, hogy biztos haragudott rám, amiért nem kapott szabadnapot szerdánként, én meg nem vettem észre, hogy miért drága az ő tankolása, köszönöm, hogy szólt. )
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
freaghill
őstag
Kéne ünnepelni...
Valaki hozzon ide egy vodkát, vagy tequilát, a közelebbik lévő tesco mindjárt zár.
Köszi. -
tomcsi23
veterán
válasz janos666 #44753 üzenetére
Már egy ideje a vépóva volt porondon, aztán megint bekattantak ár ügyben, s akkor lett agip98. Ami viszont szinte egy árban van az omv-ssel. Szóval, ez a hármas játszik épp, most az omv kap egy esélyt, mert elég gyakran látogatott a kút, ergo hamarabb átmegy rajta a nafta-adag.
#44757) MunezXBK:
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
latyak17
tag
Hajjj gyerekek NE ! fájdítsátok a szívem ígyis fáj mert nem jó a kocsim... Ezen felül ti jót ettetek énmeg tudok deriválni meg integrálni ugyhogy ami azt illeti át fogok menni kedden!!
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
-
-
-
latyak17
tag
válasz MunezXBK #44769 üzenetére
fú te ... hát azthiszem jól is tettem, hogy itthon maradtam cigaretta a sütő mellet meg a szakács kezében épp mikor bepattintja, hogy mentolos ízvilág áradjon a tüdejébe ajj ajj... nos salátáról mely számomra fő ételnek mondható nincs kép ? ja senki se sértődjön meg vicces kedvemben vagyok.. mint általában mindig
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
-
AndrewTdi
addikt
Nálam ez volt a favorit Sopronban.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
-
FoBCRaistlin
őstag
Nem is mondtam. Tegnap este hazafelé sikerült vészmódba raknom a gépet
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #44785 üzenetére
Nekem meg összeakadnom egy BMW-vel.
-
rob210
nagyúr
Azért azt valaki elmagyarázhatná nekem, hogy miért hiszi minden VW tulaj azt hogy Ő
Sébastien Ogier
Sikerült ma egy buzi passatosnak felhúzni, így kénytelen voltam 3-asban kipörgetve megszívatni.
Meg tudott volna szívatni ha ismeri a helyi viszonyokat, de egyszerűen nem értem miért kell mindenkinek lenézni a "kisautóst" (nem méretre értem) ez most minden esetre nem jött neki össze.
De két kanyarodó sávból is sikerült neki egyenesen eljönni, csak, hogy legyorsuljon.
Talán ha van még egy kanyarodó sáv akkor el is megy mellettem, így szegénykém kénytelen volt egy buzi renaultos mögé besorolni.Nem értem az embereket tényleg nem.
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest