- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vakherda
csendes tag
válasz Mágus2 #43632 üzenetére
Ha nincs IC-m mi béánhatja? Mindenképpen fogok betetetni.
VR6-FAN
Hogy értsem, úgymond elmelegedik?
Cooler mindenképp lesz. Gyári cooleerezésre anyaggal munkadíjjal 30-t mondtak. De akkor inkább már megy bele nagyobb picit később 1-2hét.
Hétfőn a kuplungot viszem kevlároztatni. Az egy 20-as munkadíjjal együtt + kinyomó.
[ Szerkesztve ]
Seat Ibiza 99" 1.9PDTDI 116hp
-
net84
őstag
-
vakherda
csendes tag
Szerencsére felvilágosítottak, hogy nem biztos hogy a kuplungom kopott.
A padlótól kb 2cm-re felengedve a pedállt már fog. Parkettára se csúszik el egyik fokozatban. Ha lopott lenne a tárcsám akkor fent fogna nagyon elvileg.
Na akkor itt mi lehet a hiba
-
alibaba78
őstag
Utolag szeretnek leborulni ESP emleke elott. Anno emlitettem, hogy a b6 passaton beragad az elektromos kezifek, amikor o azt tanacsolta, hogy csereltessem ki a kapcsolot. A muvelet megtortent, es mukodik a kezifek. Juhejj.
-
vakherda
csendes tag
válasz Mágus2 #43660 üzenetére
Csak le kell kapatnom azt a fránya váltót.
Kaptam egy olyan tippet, hogy levegős. Hogy lehet leellenőrízo?
EGR helye le van falazva. Viszont a szívócsonkon is le van falazva valami onnan pedig olaj kukucskál ki ami szerintem a turbótól származik
[ Szerkesztve ]
-
-
alibaba78
őstag
válasz Mágus2 #43662 üzenetére
Akkor az "emleke" szot kihibajavitozom.
aero.: Tenyleg szerencse, mert voltam szervizben, es azt mondta a mester latatlanban, hogy a hatso fekmotor, es 100k also hangon. Erre tessek. Haverom beszerelte a pakoloban a £17-ert vasarolt kapcsolot. kopp-kopp-kopp.
Ignis? JaaajMas: Saccperkb mennyibe fajhat manapsag egy futomuallitas? Klimatisztitas? Koszonom!
-
vakherda
csendes tag
Nem lesz egyszerű ez a kocsi.
-
-
TaaT
nagyúr
Komolyan mondom ilyen időzítést bexarok, ma vettem meg a klímatisztító habot, erre ez a cikk fogad amikor hazajövök Remek dolog levenni a polcról a habot. A gond csak annyi, hogy a klímát nem ezzel tisztítják.
Give them hell Ukraine!
-
janos666
nagyúr
Így hogy ilyen sokat beszéltek róla, már elkezdtem hipohonder lenni, hogy bár semmi szagot nem érzek, lehet hogy már szép lassan, de biztosan gombaspórával telítődik a tüdőm odabent. Úgyhogy szerintem veszek egy spray-t, amint látok egyet. De mégis megérte várni, mert akkor ezek szerint spray-t, nem habot.
Mondjuk nem tudom hogy kell "belső keringés"-re állítani ezt a klímát.
(Mindig Auto-n és 23 C˙-n van, mióta megvettem. )[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
-
janos666
nagyúr
válasz MunezXBK #43680 üzenetére
Letüdőzted a gombaülőt?
Ezért kell a mérgeket kellemetlen illatanyaggal keverni.
Erről a Naked Lunch jut eszembe, ahol még a csótányirtó port is "rekreációs" célokra használják. Legalább jó trip volt?(Na jó, viccelek. )
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
TaaT
nagyúr
válasz alibaba78 #43675 üzenetére
Természetesen nem azt jelenti hogy bárki aki eddig ilyet használt mehetett utána szerelőhöz
rob210: ehhez van egy remek sztorim
Egyik volt osztálytársam vitte a haverokat bajára (200km) Fasztrával (aznap legalább 35fok volt) de nem engedte hogy lehúzzák az ablakokat mert az állítólagban azt mondták olyankor többet fogyaszt az autó. A többiek azt mondták hogy hűvösnek érződött a 35fok amikor kiszálltak az autóból
Aznap én meg a szegedi autóstalira mentem, "22fokban"
Give them hell Ukraine!
-
janos666
nagyúr
Nagyjából rémlik az a Mith Busters rész, de ott BE volt kapcsolva a légkondi. Vagy ott is, csak erősebb volt a biológiai fűtés?
De amúgy meg szőrszálhasogató és minimális eltérésre emlékszem, tehát pár száz forintot jelenthet 200km-en. A kérdés inkább az volt ott, hogy ha minden szempontból majdnem mindegy, akkor mégis inkább ablak vagy légkondi (döntsön valami).
Viszont el tudom képzelni, hogy ha emiatt szabályt alkot, akkor a légkondit is szándékosan kapcsolta ki, hogy még pár száz forintot megspóroljon.[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Félre ne értsétek a xado kapcsán írt hozzászólásaimat, nem arról van szó, hogy nem akarok hinni a jótékony hatásokban.
Elhiszem, hogy csendesebb tőle a motor(ez egy adalék ami javjthat a kenésen), Azt is elhiszem, hogy a jobb kenéstől csökkenhet a fogyasztás, nőhet a teljesjtmény, de aki azt állítja, hogy a csapágyas turbót meggyógyítja, az még nem látott csapágyas turbót szétszedve soha.
10
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Tuti nem sok fut belőle californiaban
Give them hell Ukraine!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest