- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #20451 üzenetére
Szerintem Luigi is szeretné, ártani biztos nem árt.
Ha nem válik be visszakapod az árát.
De a többit privátban.Renault power
-
Kombat
őstag
Valaki próbált már üresjárati szabályzó szelepet más fajtára cserélni?
A jelenlegi úgy néz ki, hogy lassan megadja magát, javítani nem lehet és a szerelőm azt mondta, hogy ilyen fajtával nincs is sok értelme próbálkozni használtban au új meg nagyon drága.
A jelenlegi dugattyús, e helyett próbálnék valami tárcsás megoldást. -
Kombat
őstag
válasz FoBCRaistlin #20459 üzenetére
És ez a legolcsóbb amit találtam.
Általában 50 közelében van a bosch meg 100. -
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Melyik a legjavasoltabb prémium kategóriás akku mostanság? 52-54Ah, nem start/stop.
Köszönöm.® visions created with passion
-
-
Uzmany
őstag
-
rob210
nagyúr
válasz Uzmany #20463 üzenetére
mert önindítóval tudnál hazamenni ha elfogy a benzin
Viccet félretéve az 50Ah-elég szerintem nekem is az van a 44Ah helyett.
Exide-t javaslom minden képen gondozás menteset vagyél, bár lassan csak olyan lesz.
Ami még jó minőségű az a Banner és a Varta.
Nekem ezekkel van tapasztalatom.
A negatívokat meg nem írom le mert úgy is jönne valaki aki égig dicsérné azt amit én leszarozokRenault power
-
AMD Power
titán
Az előző heti autópályázások nagyon jót tettek az autónak. (140km/h belső sáv).
Sokkal jobban és "finomabban" megy most. -
AMD Power
titán
Szegény Seat...
A Seat vesztesége 101 millió euróval könnyített a konszern eredményén.
-
rob210
nagyúr
Bár nem a topikba tartozik de azért autós
Renault power
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tegnap óta klubtag lettem. Skoda Fabia Combi 1.4 mpi Cool -al.
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy mi a véleményetek erről az olajról? Mehet bele? Eddig 10w40 volt benne. 10ezrenként vagy évente cserélve, amelyik előbb eljött. Én 10 ezrenként tervezem a cserét.
-
-
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz V.Stryker #20469 üzenetére
Ha 10W40 volt benne akkor ne tegyél bele 5W41-et, túl vékony lesz.
Én Castrol Magnatec 10W40-et használtam, illetve most a PD mociba 5W40 Edge-t, viszont nagyon sok, ismétlem nagyon sok a hamisított Castrol Mo-n.AMD Power: jééézus, jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
AMD Power
titán
válasz FoBCRaistlin #20474 üzenetére
Én is ugyan ezt a 10W40 Castrol használom.
Ennél feljebb már nincsen.
-
tomcsi23
veterán
Aztán honnan lehet eldönteni, hogy kamu-e vagy sem az az olaj
Amúgy itt garantálják elvileg az eredetiséget, de ugye, melyik eladó mondaná meg, hogy hamis az olaj.Akksira visszatérve: akkor legyen Exide, vagy Varta a listáról (az utolsókról még nem is hallottam ) Döntsön az ár, ha nincs nagy különség, akkor a nagyobbat. Jó az, ha van tartalék szvsz.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm, megszakértem őket.
Huhh, tök ismeretlen nekem ez a Fabia. Nem értem a computer-t. Kiír mindenfélét. De valahogy azt vettem észre, hogy amit tegnap mentem vele és kiszámolt átlagfogyasztást, azt mintha ma nullázta volna és újra kezdte. Ez normális? Nem lehet valahogy, hogy több napi, esetleg havi adat alapján számoljon?
Illetve, távirányítós központi zár van benne. Be lehet állítani, hogy indulás utána automatikusan bezárjanak az ajtók?
Egyébként lehet nem is kell olajat cserélni. Ma megnéztem és gyönyörű világos barna. A számítógép induláskor meg az ispt-t vagy mit ír ki, ami az átvizsgálást jelenti, nem az olajcserét. Esetleg erre az átvizsgálásra, a számítógép átütésére tudtok valami korrekt szervízt Budapesten, ahol át is nézik és kiütik belőle ezt a jelzést?
[ Szerkesztve ]
-
-
VR6-Fan
veterán
és miből lehet eldőnteni hogy hamis vagy nem?
tavasszal kéne venni egy adag 10w60-as edge-t...V.Stryker:10w40 lqui moly, sárga flakon fekete cimke.
lesz asszem egy kis bizgentyű a kar tetjén az az 1-es vs 2-es állás.
mi meg sajna nem BP-n rendelünk :-)
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
tomcsi23
veterán
válasz V.Stryker #20477 üzenetére
Ismerkedjetek.
Van ez a napi, vagy inkább utazási periódus, ami egy utat vesz 2 órán belüli megállásokkal. Ezután nullázza az értékeket. Van mellette a másik, 2-es számláló (bajuszon levő gombokkal tudod variálni), az csak 10000 km, vagy 100 óra utazás után nulláz.Valószínű, olajat cseréltek, de az inspekció elmaradt. Ezt manuálisan is lehet nullázni egyébként. Vagy szakihoz elviszed átnézni, s rádugja a kompjúterre.
AMD: sokan azt mondják, hogy szinte mindegy, milyen akksit veszel. Gondozásmentes legyen, meg garancia (min 2 év). Utána már lutri bármelyik.
Ja, meg akksinál polaritásra is figyelni kell....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Uzmany
őstag
válasz V.Stryker #20477 üzenetére
Itt beállitják a computeren amit szeretnél: [link]
Ismertek olyan fékbetétet, amely nem termel annyi fékport? Ami most van benne, attól állandóan fekete a kf...
Ferodo Thermo Quiet esetleg Textar? ATE power disc tárcsákhoz menne.[ Szerkesztve ]
® visions created with passion
-
VR6-Fan
veterán
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
sskkooddaa
újonc
Üdv mindenkinek!
Következő problémát szeretném megszüntetni egy Octavia I 1,9 dízel járgányon.
Azon a panelen amelyiken a hőmérséklet állító, ventillátor, levegő fújás iránya, klima stb. található megszünt a világitás.
Mi lehet ennek az oka, ill. házilag megjavítható-e és ha igen, akkor hogy :-)Előre is köszönöm!
O.
-
FoBCRaistlin
őstag
Az gáz ha egy Mondeo ST220 nem tud lerázni?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #20497 üzenetére
Hehe, komoly.
Na mi volt, meséljé' csak....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #20498 üzenetére
Jövök szépen lassan öregapós tempóban hazafelé. Na mondom megnézem lehet-e értelmesen közlekedni 6.ban. 6 óra szerint 100, egyenletes tempó. Teljesen jónak tűnt.
Erre belebotlok egy sima Tdci Mondeoba, meg mögöttem is elkezdett púposkodni valami morcosabban kinéző Mondeo. Először azt hittem az is valami sima.
Aztán vége táblánál na mondom nem kell elém az a kályha, le akartam tolni, de mogottem a másik nem bírt magával előbb elindult. Elég szépen megindult, na mondom erre kíváncsi leszek, go utána. Aztán seggében utazás egy bizonyos sebességig, majd ismét falu.
Aztán a faluban mondom megnézem mi van a seggén. Hát a szokásos tdci helyett ST220
Van egy Fiesta ST-s haverom, aki Ford buzi... ő kicsit kiokosított, volt sejtésem, mit jelent az a 220.
Na mind1 a lényeg, hogy kb egy 30-40km-es szakaszon seggében utazás, tolta neki rendesen. Én kb határon mentem az is igaz, de jó érzés volt, hogy nem tud otthagyni.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #20499 üzenetére
Már megint a rally.
Bár most szavam nem lehet, mert én is kiléptem a szemét a megannak.
Tomcsi kollégával ahol voltunk méretni azon az úton mentem sietni kellett anyámhoz.
60-as út 65el haladok.
Megérkezik mögém a mumus autóm a matiz/spark,
Mondom ez mi a fa.zt villog 65nél?
Addig addig villogott, míg visszatettem 4-be és 130-ig nem is vettem le a lábam a gázról.
Érdekes mód rájött, hogy nem az ővé az erősebb autó.
A tököm tele van már azzal, hogy minden matizos le akar gyorsulni.A meganok ilyen lomha autónak vannak elterjesztve a köztudatban?
Na mindegy ez a matizos, most megtanulta, hogy jobban szedi a papucsokat az én meganom mint az ő klimatizált trabantja.Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest