- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nem szeretnék erről egy 19 éves fiatalemberrel beszélgetni és ez témát kitárgyalni. Ne haragudj!
Mi általában 2-en a párommal szoktunk a kocsiban ülni. Telt ház max évente 1x ha van. Ha még esetleg becsúszik egy gyerek akkor a Golf IV méretei elegendőek még akkor is. De ez persze a jövő zenéje még.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Itt a Skoda miniautója, a Citigo
Ennek is nagyon csúf lett a hátulja.
-
AMD Power
titán
válasz dízelracer #19755 üzenetére
Az UP sem lett szép... de ez még annál is jellegtelenebb.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz dízelracer #19757 üzenetére
Egyik miatt sem sírnék, ha ingyé' alám tennék
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
AMD Power
titán
válasz FoBCRaistlin #19758 üzenetére
Jó persze én sem... de 2 nap után eladnám.
-
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #19754 üzenetére
Nekem ez olyan mint a lupo.
Bár halkan megjegyzem ezeket nem is szépségre hanem funkcióra gyártják.
Anyu beül elmegy a piacra meg elviszi a gyerek ide oda.
Mert kint ugye sok a nő aki háztartásbeli apu jól keres, nem kell neki dolgoznia, de azért annyi nem megy jól, hogy 2 A6-ossal járjanak.
Meg anyu nem is tud vezetni annyiraRenault power
-
k.
őstag
válasz AMD Power #19754 üzenetére
Az orra kevésbé jön be, a háta viszont szerintem szebb mint az UP-é.
Én igy összeraknám a kettőt , up orra, citigo hátaDe ami dúrva, az a fogyasztásuk. 4-5 literes-feltehetően várost adtak meg azért...- városi fogyasztás, a mai benzin árak mellett eléggé jó. Gondolom 50-60ig ezek is jól gyorsulnak, városba az meg elég. Fő autónak ilyet venni pedig elég nagy örültség
3 millából pedig újonnan össze lehet rakatni egy 75 lovas klimás cuccot, szóval elég faja. -
Balupapa
senior tag
azt hiszem lehetett kérni, hogy tudaj-e vagy sem és ha rükvercbe teszed akkor lapátol egyet a hátsó ablaktörlővel magától? az enyém pld igen, ez is egy "extra" és akkor még ott van ugye a kanyarodáskor bekapcsolódó ködlámpa illetve a hazakisérő fény is.
gyári riasztóm van bicska kulcsal.[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
-
Sandrew
őstag
-
k.
őstag
válasz rob210 #19771 üzenetére
Ez ilyen. A bmw is csinált ilyeneket. 3as bömös, fullbőr kárpit, hátsó ajtó kurblis. Nem rendelte meg külön az ember, igy maradt olyan. Kicsit vicces.
Ilyenek a németek egyébként. Úgy gondolják, hogyha akarsz valamit, akkor fizesd meg. És mivel van pénzük meg is fizetik.Balupapa: Igen, töröl egy szépet
-
k.
őstag
válasz Sandrew #19779 üzenetére
A mienk Comfortline.
Ahogy néztem a dolgokat, gyak elég jó döntés volt.
Igazából 2 lehetőség volt akkor:
75 pacis motor+ Highline felszereltség
100 pacis motor + Comfotline.
A 2. lett, szerintem jobb döntés volt. A kocsi elég erős, 4 lufis-akkor még ugye ez volt a max- el tükrös, ablakos-elöl- első ködlámpák meg ilyenek. Szóval amit 2002ben egy jól felszerelt polo tudhatott.
Volt akkor is ülésfűtéses, bőrkárpitos, stb, de ez igy még most is egy jó kocsi, nekem nem hiányzik a plusz extra.
Itt a 2002es katalógus a kezemben. Gyak a szüleim mindent megrendeltek bele ami utólag kellett, szóval igazából Highline a cucc, a sport ülés kivételével. Az ugyanis csak abban van. Egyéb extrát nem látok itt, amit a mienk ne tudna.Emlékszem mekkora királyság volt-hogy irigyeltek az osztálytársaim érte - a hátsó kartámasz középen. Irtó kényelmes, most is szeretem.
-
Sandrew
őstag
Passat terén külön lehetett motort felszereltséget választani akkor. A highline az a full volt. Bőr,Xenon,soklufi,tempomat stb... Amit pluszba kértünk a 2hátsó függönylégzsák vagy oldallégzsák nem is tudom már. 220Voltos dugó hátul, keréknyomás figyelő, nagyzene, meg még pár apróság.
Előző passatunk 97-es volt. Comfortline 4lufi gyárilag. Abba nem is emlékszem mi volt a külön extra mivel elég törpe voltam akkor
-
k.
őstag
válasz Sandrew #19781 üzenetére
Nálunk most ilyen nem tudjuk mi lesz következőleg típusu cucc van. Reménykedem, hogy megöröklöm a Polo-t, nagyon a szívemhez nött, kényelmes, első autónak tökéletes.
Anyukámnak az volt a kérése, hogy a köv autója 5 ajtós legyen, de ez az UP eléggé jó, és városba-gyak eddig is 99%ban ott használta- elég jó lenne neki.
A fogyi a dúrva. 5.6 liter a városi adat a 75le-s UP!-nak, a mi polonknak 9
Szóval városba jobb lenne neki, mint ez a Polo. Én max beosztom valahogy a havi meló pénzt vagy ilyenek, de akkor is a poloval tolnám , de tény ami tény, nagyon sokat eszik egy kiskocsihoz képest, és azért 100le ide vagy oda, ha nem szeretném ennyire, nem foglalkoznék ilyen fogyasztású kisautóval. -
k.
őstag
-
tomcsi23
veterán
válasz Balupapa #19768 üzenetére
Verném is fejbe, ha magától törölne az ablaktörlő.
Ja, meg kanyarodó ködlámpa? rugdosnám le.k. : milyen összefüggés van a klíma, meg az automatice felmenő ablak között ennyi erővel jó előre a tekerős is, ha van klíma.
Amúgy beállítás, meg riasztó függő is. Sőt, némely funkciót akksicserével el is felejtheti. Ha hómméd történt, lehet a tulaj nem is foglalkozott vele.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
rob210
nagyúr
Most erre írjam azt, hogy nekem nem csak ezt tudja, de ha be van kapcsolva az ablaktörlőm és megállok a piros lámpánál akkor lekapcsol amikor indulok pedig el kezd megint törölni.
(sebesség érzékelő szenzor)Pedig újra mondom ez egy alap szar 97 es francia mindenki álltal utált fos megane.
A hiper szuper (egyébként szeretem a VW-t) német technológia meg full fapad.
Túl van árazva a VW ez tény ezt senki nem bizonyítja be nekem hogy nem.Renault power
-
Balupapa
senior tag
spanom most ment haza, megmutatta az uj gépsárkányát
2002 fabia 1.4 mpi ezüst metál kissé fapad de patika állapotaztán elvertem az 1.4 dízellel ugy hogy csak pislogott
_-=*WheelWhores*=-_
-
Sandrew
őstag
Versenyezhetnéketek van?
Ismerősnek van egy jó kis 98-as passatja. 1.9Tdi gyárilag 90le. Kicsit meg lett pöckölve a szerkezet. Fékpadon 168Le volt mérve. Nyomatékra már nem emlékszem csak arra, hogy hazafelé utún egy kövér gázadásnál szépen nyomta le a csöveket meg leszakadt a 3. dugattyú a hajtókarrol...300k volt a javítás. Aztán inkább vett egy V6-ost.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
válasz FoBCRaistlin #19794 üzenetére
Barmikor a kúton úgyis én nyerek
75vs160 tetszene mi?_-=*WheelWhores*=-_
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik