-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz FoBCRaistlin #19250 üzenetére
De akkor sem értem. Én úgy emléxem a másik leonban (ugyanez a típus) elfértem. Itt sem lett volna gond, ha még 1-et lehet lejebb vinni az ülésen, vagy 2 centit hátra. Ennyin múlik.
Nemigaz, hogy nem ezt próbáltam ki elsőre.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz rob210 #19252 üzenetére
De most bogarat ültettél a fülembe. Felhívom a kereskedést és megkérdem, hogy amiben hagytam az a legalacsonyabb, leghátrább tolt legfelemeltebb kormánnyal volt-e. Még abban bízok én balf@szkodtam az ülés állítással. mert minden faszán kényelmes volt a kormányt leszámítva.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #19254 üzenetére
hát én ezért vettem a renaultot mert ebben van akkora lábterem, hogy táncolni is tudok benne, na meg igen komolyan hátra lehet tolni benne az ülést. de a leonban is bőven volt helyem. szóval nem értem a dolgot.
Renault power
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz rob210 #19256 üzenetére
Lehet nekem csak azért tűnik kényelmesnek az Ibiza, mert 2 személyesnek használjuk?
Köv autónak simán elfogadnék egy Leonkát én is.Akkor megnyugodtam, hogy nem mi vagyunk dagadtak
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Kickass
őstag
ma vizsgazunk, juppiiii
-
Lokids
addikt
Megvan. Szar votl az ülés állító. Akkor ez votl a gond!!!.
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #19254 üzenetére
én kis fasz pörgetyű vagyok cserébe 9x kg
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #19264 üzenetére
hogy a mentális lovaid rúgjanak tökön
-
Lokids
addikt
De végül így sem vettem meg. A matekon nem tudtunk megegyezni.
Csak 1.4-re engedte le a leon árát. és 550-ért vette volna be a wagont.
De a leonon lett volna mit csinálni.
Jobb tükör burkolat törött. Kesztyűtartót kifűrészelték gondolom a cdtár miatt.
Összes féktárcsa csere. Elől a díszrácsot a szentlélek tartotta. A kipufogó is "szépen" nézett ki alsó motorburkolat ahogy volt le volt törve. Bal első lámpa szintén cserés. Meg a gumiharangok is.Meg a féktárcsából gondolom nem a 20-30K Tesco gazdaságos megy bele.
+az ülésállító kar...
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
válasz FoBCRaistlin #19247 üzenetére
Minimálisan el is kell, hogy forogjon, akkor a legnagyobb a vonóerő.
-
Lokids
addikt
-
Balupapa
senior tag
Tuneziai jelentes : eleg massziv VW uralom van fokent uj polo, golf
_-=*WheelWhores*=-_
-
VR6-Fan
veterán
[link]
vélemény? (szerintem nagyon állat lett, amúgy más szögből fényes)milyen színűek legyenek a csavarok szerintetek?
-
-
Lokids
addikt
Zongoralakkot neki.
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Audinál hogy lehet a gyári kulccsal automatán felhúzni az ablakokat? Ameddig nyomom addig húzza, de ha elengedem abbahagyja.
-
tomcsi23
veterán
Laptop rádug, megfelelő progi elindít, majd úgy.
Mod: "Automatikus komfortzárás: a gyári beállítások szerint, ha fel szeretnénk húzni az elektromos
ablakokat a távkapcsolóról, akkor mindaddig nyomva kell tartani a zárás gombot, amíg az
összes ablak nem be nem zárt. A vezérlőegység beállítása megváltoztatható úgy, hogy a
távkapcsoló rövid gombnyomására nem húzza fel az ablakokat, hosszabb gombnyomásra
(1-2 sec.) pedig automatikusan felhúzza az összes ablakot + ha van elektromos napfénytető,
akkor bezárja azt is.""Vezérlőegységek beállításainak módosítása (1 funkció beállítása 1.000 Ft, 2 vagy több funkció: 2.000 Ft)"
Klikk[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Ck.
addikt
2000-es évjáratú A6-hoz nincs vkinek kezelési manualja? Akár emilben, akár neten fellelhető formában...ingyé.
-
FoBCRaistlin
őstag
Jól sejtem, hogy a Calibrából egyedül a 2 lityis de turbós ami ér valamit?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
t1
addikt
válasz FoBCRaistlin #19292 üzenetére
Volt belőle 16V 2.0 mint a GSi Astrákba az is 150 paci elég szépen tud menni, de a turbós összkerekes változat az baba, vittek már egy olyannal de nem gyári volt
2.0 8V 115 paci körül jó motor de elég gyenge a kocsihoz.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #19294 üzenetére
Akkor megjött a rég várt kapás? Csak retur volt.
Jah 4x4 turbó már haladós, főleg a piszkált.
Mod: van belőle V6-os is, 170 lóval.t1: lehet vele meglepetéseket okozni, az tuti.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #19295 üzenetére
Tegnap gyógyszer gurulás volt Veszprém-Vpalota-Fehérvár
Odafelé Toledo, visszafelé Cali.
Nézegettem mik vannak belőle. Sztem 2.0 T ami már értelmes.
Najó talán még a V6 2,5t1: Inkább Raist
Egy 150 pacissal mennék egyet
Amivel összefutottam az valami agyonbarkácsolt fos volt, valami hülyegyerekkel... Nem pálya.[ Szerkesztve ]
-
Templomegere
senior tag
válasz FoBCRaistlin #19297 üzenetére
tájkép nem készült róla?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Templomegere #19299 üzenetére
Mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest