- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Ha akarjuk, lehet 2 oldalas is, igaz az 2 szita lenne. +150 HUF/póló sacc.
Illetőleg lehet variálni is. Csak elől van logó, stb.
A pólót pedig vki, ill többen is elkezdhetik tervezni, pár koncepciót tuti kell csinálni, hogy aztán majd választhatunk közülük. Asszem én is előállok, majd vmi tervvel, rövidesen. Legalábbis ha vmelyik házigazda áldását adja a logó, meg a feliratok használatára.
A dolgok menete pedig a továbbiakban ilyen lehetne.
1. póló tervezése. Nyertes pályamű kiválasztása.
2. rendelések bonyolítása. Ez nem lesz 1xű. Itt javaslom, hogy 1 fix határidőt szabjunk meg, aki lemarad, az kimarad.
3. fizetés: igen, mindig a legkényesebb kérdés. Az alábbit eszeltem ki. Mivel legalábbis átadáskor kell fizetni, így az odaadom a pólót, és akkor te kifizeted dolog nem műxik. 1részt azért, mert nincs ennyi tőkém, másrészt, ha lenne, akkor is óriási kavarodás lenne belőle. Tehát: vmelyik HIVATALOS PH! emberke nyit 1 szlát, és oda lehet befizetni, előre a pénzt. Nyilván azt se kérhetem tőletek, hogy bizzatok meg bennem vakon. Ő kénytelen lesz utazni 1et, és átvenni a pólókat.
4. Átvétel: még 1 nagy kavar: a cucc jobb ha pesten van, onnan van a legtöbbünk. Innentőlezdve lehet postázni, értemenni, etc. Ez a pont egyenlőre még időben elég messzinek tűnik.
Aktív témák
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest