- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
fi:zi'k #52150 üzenetére
Tényleg baszki!
Bevallom, ebben az aspektusában nem vizsgáltam a mondandóm.No, akkor leírom, hogy nekem milyen problémám adódott a DisplayPort-tal.
Adott egy Dell Ultrasharp U2410f, amit ...khmm....DP-n keresztül használnék egy R9 280X-es AMD vga-n. Ha a pc működése közben dugom rá a monitort, akkor tökéletesen működik. Ellenben, ha úgy kapcsolom be a gépet, hogy be van dugva a DP-be, akkor egyfolytában készenlétbe kerül a kijelző. Hiába kapcsolom ki/be a monitort; hiába váltogatok a források között; egyszerűen standby-t kapok.
A szép az egészben, hogy ha DVI-n és DP-n keresztül is csatlakozás van a pc-vel, és a monitoron a DVI forrást állítom be, akkor is készenlétbe kerül a dög.Összegezve, ha a pc induláskor DP-n keresztül bármi módon csatlakoztatva van a monitor, akkor képtelen vagyok feléleszteni, egész addig, amíg a DP-t ki nem húzom. Ha menet közben dugom rá a DP-t, akkor tök rendben van.
Valami megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest