Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Szerintem te most a legjobban azzal járnál, ha vennél egy Asus AC65P-t 25000 Ft környékén, és feltennél rá egy OpenWRT-t. Mind az Asus routereknek, mind az OpenWRT-nek van fóruma itt a PH-n. Persze nem elhajtani akarlak innen, de árban ezzel jönnél ki a legjobban és meglenne a wifi is. Sajnos pfSense-ről én azt olvastam, hogy nem kezeli olyan faszányosan a wifi-t, hiába tudná, illetve hiába van a kiszemelt gépben wifi lehetőség, mint a qotom-oknál lehet kérni. Aztán ha még mindig vágyat éreznél rá és már több befektetni való pénz is a rendelkezésedre áll akkor vissza is térhetnél a pfSense-hez, vagy ha nagyon hajt a kíváncsíság akkor meg dobd fel VM-ként a szerveredre és az OpenWRT-vel egyetemben tudnád tesztelni ezt is. Nekem is van egy asus ac65p-m, 20-ért vettem ismerkedni az openwrt-vel, illetve szemezgetek egy olcsóbb mikrotikkel is. Viszont ha vársz egy kicsit és összejönne egy qotom gép rendelésed, máris kinyílna a világ számodra ami a router os-eket illeti: untangle, sophos, pfsense, opnsense, vyos, stb... Illetve a későbbiekben az asus-t be tudod lőni majd AP-nak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLC programozás
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest