- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
lionshamlet #4104 üzenetére
vedd ki a kártyát és nézd meg, hogy az érintkezők a kártyán és adapterben nem koszosak-e vagy sérültek/görbék
-
-
Zola007
veterán
válasz
King Unique #4087 üzenetére
"Copy of your Proof of Purchase
Attach proof of purchase"
Documentation indicting place and date of purchase is required for warranty replacements."Nem gondoltam, hogy továbbenged számla nélkül is, de majd akkor végigviszem
-
Zola007
veterán
válasz
King Unique #4084 üzenetére
Bizony.
Éppen ezért nem is szeretek pendriveot használni.
Van pár, mert muszáj vagy ingyen volt, de általában csak OS-t telepíteni vagy kisebb hurcibálásra használom.
G3
Megnéztem, de Kingstonhoz kell a számla, majd megpróbálom kideríteni hol lett véve -
Zola007
veterán
válasz
Ciccuka #4081 üzenetére
sajnos Sentinel sem mutat kondíciót, mert pendriveon nincs SMART
Azért érdeklődtem, hogy újabban van-e már jobb program mint a Sentinel
Amiket én szoktam használni tesztelésre (HDD, SDD, USB, SD, CF) azok "klasszikusok", évek óta ezekkel ellenőrzök.
- Checkflash
- ATTO
- AS SSD
- Crystal
- H2testw
- Sentinel
- SSDok
- trimcheckÉn ezért szoktam pár havonta futtatni a pendriveokon, kártyákon is egy tesztet, mert ha elkezdenek hibázni, akkor nem használom tovább, mert az adataim fontosabbak mint egy 5e Ft-os pendrive.
HD Tune most nincs kéznél, de szintén úgy rémlik, hogy nem ismeri fel a pendriveot.
-
Zola007
veterán
válasz
Ciccuka #4075 üzenetére
A kérdés nem a méret volt, hanem a konzisztencia
A H2testwnek ehhez semmi köze, mert sérült szektor tesztelésre alkalmatlan
Csak volument tesztel, nem ellenőrzi, hogy azt kapja-e vissza az adott szektorból, amit beleírt, csak annyit néz, hogy olvasható-e.A Sentinel, Checkflash saját fix vagy választható mintázattal tölti fel a szektorokat és azt is nézi, hogy azt kapja-e vissza, amit oda írt.
Sérült szektorok ugyanúgy olvashatóak lehetnek, csak beleírod, hogy FFF000 és visszakapod, hogy FFF0A0 -
Zola007
veterán
válasz
King Unique #4073 üzenetére
a kérdés akkor merült fel, mikor 3db nagyobb tömörített fájlt (50-600 MB) nem tudtam byte-to-byte visszaolvasni a pendriveról, mert kibukott az SHA256 checknél
Akkor néztem meg H2testw-vel, majd Sentinel és utána Checkflash
H2testw lehet, hogy nem olyan alapos a szektorok állapotát nézve
Talán a Sentinel újrainicializálás megoldotta, ezért ment végig a Checkflash is normálisanAz írás+olvasás teszt szintén jól lefutott bár 1 hibát dobott
A kérdés, hogy pendrivenál mennyi tartalék szektor van?
Illetve, mivel nincs SMART, merjem-e használni?
Kingstonra most hogy van a gari?
ha náluk RMA-zok közvetlenül, akkor kell számla vagy élettartam gari van?
~2 éve lett véve, de nem tudom hol, mert én csak kaptam egy munka miatt tavasszal -
Zola007
veterán
válasz
King Unique #4071 üzenetére
Professional van
H2testw és Checkflash teszten átment egy Kingston pendrive, de Sentinel mély teszten 1736 hibát dobott -
Zola007
veterán
válasz
King Unique #4069 üzenetére
Sentinel írás+olvasás vagy mély-tesztjétől van jelenleg jobb?
-
Zola007
veterán
válasz
thefreeman #2464 üzenetére
próbáltad már a Win saját lemezkezelőjében formázni, partícionálni?
-
Zola007
veterán
lehet hibás a csatlakozó.
Én pl kaptam egy kábelt a külső vinyóhoz, amivel egyszer ment usb3-al, egyszer nem. Vettem másik kábelt, azóta minden oké.
Az usb3 második szálja ha kontaktos akkor lehet ilyenkingston cseréli ha ilyesmi gond van, én inkább kicseréltetném, mielőtt más problémát okoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest