Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
A Tesc0-ban láttam S-VIDEO bementes SCART átalakitot amin lehett kapcsolagtni hogy ki vagy be menjen a jel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
1. Az S-Video-RCA átalakitó csak kényszermegoldás, ha a jelet kompozittá konvertálod, akkor már ugrott az a minőségbeli többlet, ami miatt az S-Video csatlakozót használnád. Akkor használatos, ha a grafkártyán CSAK S-Video kimenet van, a TV-n viszont csak kompozit.
2. Az átalakitó visszafelé nem müködik, a topicnyitó viszont videóról lejátszott film bedigizésére használná sima VHS-videóról. Tehát nem tudsz a kompozit videojelből jeleket szétválasztani a VIVO-s kártya S-Video bemenete számára.
3. Nálunk a szervizben (igaz, hogy csak 5 méteres) aranyozott csatlakozós S-Video kábel bruttó 600,- forint. -
Jancsi
aktív tag
Szépjoreggelt!
Egy S-VIDEO RCA átalakitó kb 700Ft és RCA kábelen olcsobban lehet vinni a jelet.
Szerintem ez a legolcsobb én mikor nézegettem kábeleket egy 10méteres S-VIDEO volt 3,5E az rca-t meg megusztam 1000Ft-bol aszem 80Ft volt a kábelnek métere és 100Ft egy csatlakozo, de ha nem akasz forraztani boltban is van készen és tuti olcsobb mint az S-VIDEO. Ha a készüléken nincs RCA bemenet akkor még be lehet ikatatni egy SCART átalakitot az is kb 1000Ft. -
Jamdxp
csendes tag
Tudna valaki ebben segíteni hogyan jobb összekötni a kártyát videóval kompozit vagy S-videó csatlakozóval?
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest