Új hozzászólás Aktív témák
-
tomspice72
tag
válasz
oxide83 #6014 üzenetére
'Még plusz méduajátszót sem kell venni 40 ért'. Dehogynem kell. NINCS olyan tv, aminek a médiajátszója felér egy külön hardverrel. Hogy gondolhatjátok ezt?
Ha nem veszel, egy bizonyos szintű képet kapsz. Ha van külön jó médiajátszód, sokkal jobb képet kapsz.
A Sony egyébként nem jobb a Panánál, másabb. Minden teszt ezt hozta ki. HDR re jobb. amúgy nem. -
sakal83
addikt
válasz
oxide83 #5997 üzenetére
DTS hangot nem fogsz kapni Panára.
Én most próbáltam ki az ex700 kontra 49XE8005-öt.
Mivel h a jól tudom az 55XE Va, így a képminőségről véleményt alkotni nem tudok relevánsan.
De, amit vegyél figyelembe:
- A Triluminos kép vagy tetszik vagy nem. Nekem bejött.
- A Pana médialejátszója a Sonyra letölthető Kodihoz képest nagy 0. Vannak fájlformátumok, amiket nem játszik le a Pana vagy csak akadozva.
- Az android lényegesen lassabb (bár nem vészes, mint a hírekben a XE esetén), főleg a csatornaváltás (ami viszont borzolja a kedélyeimet)
- 5 év gari a Panára!!! nagy előny
- nagyobb a pana!!!Szerintem vegyed meg online a kettőt - ha megteheted - és tesztelgesd le, és ami tetszik tartsad meg. Nem szép dolog, de ezért van a netes rendeleés, mert áruházban Te nem fogod látni a különbségeket (bár érdemi nem lesz
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest