Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
rErEaT
senior tag
válasz
attilav2
üzenetére
igazad volt, miután bekapcsolom és elkezd villogni a led, még hagytam 5-10 másodpercig benyomva a reset gombot és így nem indul el magától

felraktam a tiédet most

valakinek volt még ilyen problémája, hogy újraindult a router flashelés közben, akkor tegye ezt:reset gombot nyomva tartva kikapcsolt router állapotban kb 5-10 másodpercig
ezután bekapcsolni és még mindig nem engeded fel a gombot hanem utána is vársz 5-10 másodpercet az a tuti
-
rErEaT
senior tag
válasz
attilav2
üzenetére
recovery módba belép, addig jó, lassan villog, de pár perc után pedig elindul a router magától

és betudok lépni a router felületére igen, a visszaállítás elmenne 100ig, de ahogy néztem az csak egy számláló, semmi jelentése sincs mert ha lehúzom a gépről a routert akkor is megy a %

még nem a tiédet tettem fel

de lehet kipróbálom ma este, csak még másolok pár cuccot a HDD-re aztán addig nem nyaggatom a routert, utána kimentem a beállításaimat és kipróbálom a tiéd

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest