Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
rErEaT
senior tag
válasz
attilav2
üzenetére
igazad volt, miután bekapcsolom és elkezd villogni a led, még hagytam 5-10 másodpercig benyomva a reset gombot és így nem indul el magától

felraktam a tiédet most

valakinek volt még ilyen problémája, hogy újraindult a router flashelés közben, akkor tegye ezt:reset gombot nyomva tartva kikapcsolt router állapotban kb 5-10 másodpercig
ezután bekapcsolni és még mindig nem engeded fel a gombot hanem utána is vársz 5-10 másodpercet az a tuti
-
rErEaT
senior tag
válasz
attilav2
üzenetére
recovery módba belép, addig jó, lassan villog, de pár perc után pedig elindul a router magától

és betudok lépni a router felületére igen, a visszaállítás elmenne 100ig, de ahogy néztem az csak egy számláló, semmi jelentése sincs mert ha lehúzom a gépről a routert akkor is megy a %

még nem a tiédet tettem fel

de lehet kipróbálom ma este, csak még másolok pár cuccot a HDD-re aztán addig nem nyaggatom a routert, utána kimentem a beállításaimat és kipróbálom a tiéd

Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- OLED TV topic
- Windows 11
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest