Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok! Elég furcsa dolgot észleltem a routerhez csatolt 64 GB-os Kingston pendrive-val. Másoltam rá Windows alatt megosztott meghajtóként egy fájlt, történetesen egy videó fájl volt, de visszaolvasáskor (tv-n kezdtem el nézni) már hibás volt egy része, ezért töröltem és újra másoltam, egy másik fájlt, majd megnyitáskor az előző videó indult el a második fájl neve alatt, törötem, de újra megjelent... szóval úgy döngöttem, hogy formázom az egész drive-ot, de nem tudom. A routerről leválasztottam, olvasni mindent tudok, de írásvédetté vált a pendrive, és nem tudom formázni vagy akár rá írni a gépen.
Találkoztatok már ilyen problémával? Feltételezve, hogy a pendrive fizikailag jó...
Hogy kell formázni a routeren? A pendrive-on lévő adatokat már mentettem, szóval mehet minden róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Alkoholista nevelde
- PayPal
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- iPhone topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest