Hirdetés
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Csabeeweb
üzenetére
Érdekes hogy pont a lényeges részét hagytad ki a példámnak, a lényegtelenebbet(amit már mondtad hogy megcsináltad), azt meg kiemelted. Akkor kipótolom a lényeg idézésével :
''...Ezek közül a CPU External Frequency pontra mentem a lefelé-nyíllal, és amikor a kijelölés ezen a soron volt, akkor megpróbáltam a számbillentyűkkel beírni a 200 helyett hogy 215. Mivel nem történt semmi, ezért megpróbáltam a + és a - billentyűkkel is változtatni,...'' Na ezt a részét meséld el hogy is csináltad! Minthogy a belinkelt képen bekarikáztam a biosodban a +- billentyűkkel tudsz állítani felfelé vagy lefelé értékeket(vagy a biosod hazudik?)
Ha véletlenül mégis sikerül átállítani a procifrekvenciát, akkor addig érdemes húzni, amíg túl nem melegszik(kb 65°C) Kísérletezz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest