- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
nos, haladtam tovább...
3,05GHz volt a legtöbb amit eddig elértem, ehhez 1,525-ről 1,575-re emeltem a feszültséget és stabilan ment 100%os terhelés mellett 5 percig
a ramokat ekkor mégjobban vissza kellett osztanom, magyarul effektív 360 körül mentek a 400-as ramok
ezen a feszültségen tovább már nem jutottam mert a windows általában nem bírt bebootolni...
gondoltam emelek tovább így 1,6ra álítottam a feszültséget az órajelet meg 3,1 GHz re, itt a melegedés sem volt vészes, szóval az újrapasztázott gépezet 2,9GHz-n 40-44 fok körül volt/van 0% terhelés mellett itt pedig biosban 45-48 fokon volt... szal még ez sem volt vészes... de amikor a windows elindult én már megőrültem magamnak, beírtam a jelszavamat és akkor fagyott meg a rendszer és újraindult...
szóval kérdés: ez akkor processzor korlát lehet, hogy az alap feszültségen 2,95Ghz-ig tudom húzni és ha emelem a feszt akkor se megy túlzottan 3,0GHZ fölé???
vagy itt már más korlátoz?
és ha igen akkor mi lehet az?
a ramokat tudom hogy lekéne cserélnem mert kábé 7-8 MHz overclock után kipusztulnak és azmiatt nem képes elindulni a gép rendesen, de akkoris vissza osztva már más a szitu...
válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest