Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
üzenetére
Igen ilyenünk van
A BIOS-beli tuning hiányáról egyikünk sem tudott. Viszont éppen az ára miatt esett erre a választás, 28eFt volt a lap, míg a gigabyte hasonló megoldása 40 ezer forint kóstálna, ha lehetne kapni
A stabilitás számomra fontos, akár a tuningról is lemondok, csak ha előre tudtam volna, akkor lehet, hogy nem várok, hanem rögtön core2-t veszek bele
Clockgennel játszottunk picit és egy ics-es gen-t találtunk, amivel helyesen olvassa ki az értékeket, de a változást csak a program mutatta effektíve semmi nem történt. Kis utána olvasással arra jutottam, hogy az adott chip az ati xpress chipsetjein teljesít szolgálatot, ami persze nem zárja ki, hogy ebben a lapban is ilyen van, de félek csak véletlen egybeesés a helyes olvasás 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A BIOS-beli tuning hiányáról egyikünk sem tudott. Viszont éppen az ára miatt esett erre a választás, 28eFt volt a lap, míg a gigabyte hasonló megoldása 40 ezer forint kóstálna, ha lehetne kapni
A stabilitás számomra fontos, akár a tuningról is lemondok, csak ha előre tudtam volna, akkor lehet, hogy nem várok, hanem rögtön core2-t veszek bele