- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank0309
tag
Hát én valahol évekkel ezelőtt bukkantam rá erre a címre, még csak képek formájában, akkor eléggé survivor jellegűnek nézett ki, mint mondjuk egy Dayz. Aztán bejöttek a cinematic trailerek a 4 karakterrel, hú mondom de várom.... És kijött a gameplay, hatalmas csalódás, kb. ugyan ezek jöttek le mint amiket te leírtál. Én kicsit ilyen Division (aminek csak a betajával játszottam) jellegű játékteret vártam volna, szabad kóborlás, rendes lootolás és bázis, nálam az számít minél realisztikusabb legyen a játék. De ahogy elnézem ez is egy "gyerekjáték" lett. Sajnos a fejlesztők inkább a 20 év alattiakat célozzák meg és az a céljuk hogy a "leggyíkabb" emberek is tudjanak vele játszani, ott volt a GR Wildlands is, hatalmas elvárásaim voltak vele szemben, és hatalmas csalódás lett, előrendelésben megvettem sajnos, alig 227 órám van benne ennek nagy része az idei pvp. Lehet hogy velem van a baj hogy már "öregszem" és élethű elvárásaim vannak. Ilyen elvárásoknak csak a DayZ Arma és a Tarkov felelt meg az utóbbi időkben, de ezek is csak nagy részben. Nálam nem lesz ebből vétel sajnos.
-
spank0309
tag
Hát én is így látom az a sajnálatos helyzet, komolyabb játékra számítottam, lehet az a baj hogy öregszem és komoly dolgokat akarok, pedig még csak 29 vagyok. Én már a legelső gameplaynél láttam hogy ez is egy "gagyi" game lesz, legalábbis számomra. Pedig rettenetesen vártam.
-
spank0309
tag
Megérkezett az utolsó karakter Trailer is. Nagyon várós játék lesz, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
-
spank0309
tag

Az idén ősszel megjelenő OVERKILL's The Walking Dead-et szerintem sokan várják, mind a széria szerelmesei és talán a zombis játékok kedvelői. Amit eddig tudunk hogy 4 fős coop fps lesz, Washington D.C.-ben foglal majd helyet. Négy, egyedi képességekkel és történetszállal rendelkező alak közül választhatunk akiknek mind közös céljuk van. Egy sztori is helyet kapott a játékban, melyben előtérbe kerül a kormány szerepe a fertőzés elharapózásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga GEN 9/14"WUXGA /2-in-1/Ultra 7/165U vPro/32GB/512GBB SSD/ÚJ/GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V051 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest