Hirdetés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog74
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Kijött, köszi
-
szabog74
aktív tag
Kombi Astra H-nál ki lehet nyitni valahogy a tanksapka fedelet csomagtér felől? Zárva maradt ma tankolás előtt sajnos.
-
szabog74
aktív tag
válasz
cszolee79
üzenetére
Köszi a válaszokat csomagtérkapcsoló témában. Kombihoz, ha jól látom a GM 6240398 cikkszámú kell, ami patacsinál is majdnem annyiba kerül használtan, mint Cromaxnál az új.
Ma reggelre egyébként már meg se nyikkant, hétvégén szétszedem és multiméterrel megnézem kapcsol-e egyáltalán. -
szabog74
aktív tag
Astra H kombi csomagtartója esős időben nem nyílik. Szétszedtem, a képen látható mikrokapcsoló a bűnös. Cserélt már valaki ilyet? Cromaxban láttam 20-ért kompletten. Tud valaki ennél olcsóbb megoldást?
-
szabog74
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi, 16-ért 10 perc alatt megcsinálta Errebi kulcsból. Nem távirányítós, az 28 lett volna. Gyári kulcs pedig 62 márkaszervizben.
-
szabog74
aktív tag
Elhagytam az egyik Astra H távirányítós kulcsomat, tudnátok ajánlani kulcsmásolót Bp. környékén? Kódkártyám megvan. Márkaszervíznél olcsóbb hely érdekelne.
köszi -
szabog74
aktív tag
Astra H kombi csomagtér ajtó nem nyílik. Meg se nyikkan, ha nyomkodom. Mi lehet a gondja? 🤔
-
szabog74
aktív tag
Astra H hátsó ajtókárpitot mennyire nehéz leszedni? Nem szól a bal hátsó hangszóró, remélem nem a rádió vagy a kábelezés döglött meg. Tekerős az ablak.
-
szabog74
aktív tag
Az egyik Astra H kombi csomagtér ajtó teleszkópom megadta magát, van ajánlott típus esetleg? 3e és 11e között láttam cromaxnál.
-
szabog74
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi, megtaláltam őket. Kérdés ajánlottak-e.
-
szabog74
aktív tag
Astra H-ba tempomat beépítőt tudna valaki ajánlani Pesten?
-
szabog74
aktív tag
Alapjáraton bejelez az olajnyomás 1.4 XEP Astra H-nál tegnap este óta, olajszintet néztem hidegen és leállítás után 10 perccel is, jó volt. Biztonság kedvéért öntöttem bele jó 3 dl olajat, nem változott. (Többet nem mertem, nehogy sok legyen benne.) Szervízbe bejelentkeztem, de addig is ha van valakinek ötlete megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest