- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
Simba86 #2967 üzenetére
Üdv, a mélyvízes profiktól kérdem, hogy milyen mikrofonos fülhallgató passzol ebbe a tabba, amin a füleshang és a mikrofonhang is szépen megy, azaz lehet vele voip-telefonálni?
Nekem van egy sima mikrofonos fejhallgatóm, amivel eddig az asztali számítógépen skype-oltam, de annak ugyebár két vége van, külön-külön a mikrofonnak és a fülnek. Én vettem hozzá az ebay-en egy adaptert, ami a tabon lévő egy jack-csatlakozót kétfelé szedi, ami meg is jött egy hónap alatt Kínából, de sajnos nem jó, mert a mikrofonhang nem megy rajta át. Ha tud valaki jó adaptert, akkor linkkel együtt kérem mutassa meg nekem, hogy meg tudjam rendelni.
Tehát vagy egy jó mikis fejhallgató, vagy egy jó adapter kellene nekem, utóbbit preferálnám, de már mindegy is melyik csak működjön végre. Hihetetlen hogy nem tudom rendesen használni pedig már több mint egy hónapja megvettem és pont a voipolás lenne a fő célom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő