- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #29694 üzenetére
Mer' burzsujok voltatok. Nekünk 40 MB volt a szintén '93-ban kapott, céges 386-os notiban (anyám gépe és kábé pasziánszra használta ő, mi meg még Doom-oztuk is rajta, 4 MB RAM ide vagy oda).
-
Tim82
félisten
"A Belügyminisztérium hivatalos becslése szerint délután 20 ezren voltak a Milla rendezvényén."
Erről csak ez jut eszembe:
-
Tim82
félisten
Eddig még egy választáson sem azokra szavaztam, akik nyertek, szóval meglehetősen igazságtalan dolog, hogy én egyem meg mások szar főzelékét.
Amúgy Index-videó gyöngyszemek a Békemenetről: "kellett volna csinálni egy tabula rázást" (sic).
A Milla tüntetésén meg olyan 300.000-en biztosan voltak kint plusz "Ria-Ria Hungária"
akarom mondani bécsi száztagú fiúkórus. -
Tim82
félisten
válasz
lujó55 #29421 üzenetére
A WC tekercses kihangosítót amúgy továbbfejlesztették.
-
Tim82
félisten
LOLler.
(a távirányítós trükk szerintem hasznos, de amúgy még én sem értem a végére)
-
Tim82
félisten
válasz
lujó55 #29363 üzenetére
Már helyreállt a közlekedés, valamilyen műszaki hibára hivatkoztak és azért állt le a hármas metró, illetve terelte ki a jónépet az enyhén idegbeteg hangú állomásfőnök, hangosbemondón 20 másodpercenként bemondva, hogy mindenki legyen szíves elhagyni az állomást. Mindenesetre a BKV megint alakított, KöKi irányba gyakorlatilag nem jött metrópótló, Újpest felé bezzeg kétpercenként (az Arany János utcai megállónál). Aztán kb. háromnegyed óra várakozás után kinyitották újra a metrót, ott már csak 10 percet kellett várni, hogy KöKi irányba is érkezzen metró.
Amúgy a Nyugati metróállomás főnökének megmondhatná valaki, hogy biztosan segít a 20 másodpercenkénti figyelmeztetés, de lehet, hogy hatékonyabb lett volna, ha esetleg leállítják a lefelé menő mozgólépcsőt és gondoskodnak arról, hogy csak kifelé/felfelé lehessen haladni...
Blackie: akkor a BKV még hülyébb, mint vártam, "elfelejtették" megmondani az embereknek, hogy a Deáktól közlekedik rendesen a metró. (Amúgy végül jött ott is busz, természetesen totálisan lehetetlen volt rá felférni.)
-
Tim82
félisten
A Nyugatinál most ürítették ki a metróállomást.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #28926 üzenetére
Ja, ja, én "vitamin túladagolás" keresőszavakkal keresgéltem, meló mellett nem mélyedtem el túlzottan a keresésben.
bandus: nem mondtam, hogy halál megbízható forrás (sőt, céloztam rá, hogy nem), de nem mintha te bármivel is alátámasztottad volna a nagyívűen bedobott állításodat. Tudod, azért a vitamintúladagolás létével kapcsolatban némileg több alátámasztást találtam egy felületes Google kereséssel is, még ha te "nem is hallottál róla".
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #28923 üzenetére
vitamintúladagolásról még nem hallottam
Nyilván bulvárjellegű cikk, de ahogy nézem, szükséged van némi fejtágításra.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #28697 üzenetére
Láttam, nem is azért linkeltem be, hogy elkedvetlenítselek, vagy azt jelezzem, hogy felesleges lenne a Te cikked. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy lehet-e, érdemes-e egyáltalán "nagy" Logout-os cikket kihozni ebből. (Szerintem nem.)
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #28694 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #28286 üzenetére
Jól rémlik, hogy Szatmárcseke az egyetlen olyan település, ahol tradicionálisan csónakra emlékeztető formájú fejfákat faragnak? Érdekes hagyomány.
-
Tim82
félisten
A mai naphoz még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem mostantól kérhetünk politikai menedékjogot Örményországban. Ez is elintéződött!
-
Tim82
félisten
Mai napi LOL #1.: Megújult a Sztaki
Mai napi LOL #2.: Honnan tudhatom, hogy nem Boltzmann-agy vagyok?
Mai napi szívlapát-díj: az a bringás, aki a hátizsákjára keresztben (!) felkötözött horgászbottal, egyik kézzel telefonálva (!!) szlalolomozik a járdán, a tömött buszmegállóban várók között (!!!).Köszönöm a figyelmet.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #28000 üzenetére
Én ebből csak a gitározást nem kérem (mert nem tudok gitározni), meg a fűszoknyás lányokat (mert nem tervezem lecserélni az asszonyt - minek elrontani azt, ami úgy jó, ahogy van). Amúgy teljes szívemből egyetértek (bár nekem jelenleg nincsen gondom a szomszédaimmal), szóval ez itt a pluszegyezés helye.
-
Tim82
félisten
válasz
Bjørgersson #27825 üzenetére
Game Of Thrones felé kell keresgélned.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #27737 üzenetére
Vezetőink valami olyasmi hadviselésben gondolkodnak, hogy "senki sem számít a spanyol inkvizícióra - fő fegyverük a meglepetés; a meglepetés és a félelem"!
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #27734 üzenetére
Készülünk a kalandozásokra - tankjaink nincsenek, lovaink vannak.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #27679 üzenetére
Asszem, harmadik vagy negyedik HP nyomtatómat nyűvöm éppen. (Nem mintha az előzőnek baja lenne, csak épp egy wifis all-in-one-ra váltottam az alap tintasugarasról.)
Amikor feltettem a drivert a hozzáadott CD-ről, akkor fel akart tenni "HP élményfokozót", "HP online tintapatron vásárlási segédletet", "HP közvéleménykutatást segítő segédprogramot" és még vagy 6-8 szart, nekem meg kb. a nyomtatódriver és a szkennerhez használható segédprogram kellett. Nem győztem a "Nem" gombokra kattintgatni.
Amúgy viszont tök jó cucc, tudok telefonról és tabletről is nyomtatni, mert van Android-os segédprogram is, ami elérhető a Play-ről.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #27666 üzenetére
Tegnapelőtt még mi is belefagytunk szabályosan a Velencei-tóba, pedig már napok óta 27-28 Celsius volt az átlaghőmérséklet - a tónak viszont nem volt elég 4-5 nap a felmelegedéshez.
Mondjuk labdáztunk meg mozogtunk, szóval annyira nem volt vészes.
Agárdon amúgy mindenkinek ajánlom a Szomjas Horgász éttermet, közel a vasútállomáshoz; finom kajákat ettünk ott megfizethető áron. (Megkockáztatom, hogy kifejezetten olcsó volt.)
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #27435 üzenetére
SzokeBeby elo ken kerulni
Nyaralok, meg különben sem vagyok pszichológus. Az a kukac csajának az asztala.
Btw, nem rémlik, hogy Agárd ennyire halott hely lett volna (régi boltok fele bezárt, a házak egyharmada "eladó", alig van vendég, normális vegyesboltról, közértről nem is beszélve).
Kiültem a hotel teraszára, mert ott van némi 3G, bent szépen árnyékolja az épületszerkezet... Ja igen, a barátnőmmel reggelizünk, szintén a teraszon, erre négy szépen megtermett darázs einstandolni akarja a chilis párizsit.
-
Tim82
félisten
Akkor nekem meg három perc múlva tör ki a szabadság. 21-éig. Milyen "szerencse", hogy jó alaposan meg vagyok fázva...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #27147 üzenetére
Félre ne érts, én előbb olvastam az "ihlető" nyilatkozatot, azután meg egyértelmű. Magában olvasva ez valóban szerencsétlen cikk lenne.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #27139 üzenetére
Nekem elsőre leesett, hogy irónia. Btw, ráadásul valamelyik nagyfejű hivatalos megnyilvánulása ihlette.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #27084 üzenetére
Túl nagydarab vagyok, valamint csóró és barátságtalan.
-
Tim82
félisten
Na, akkor ez is halmazati csapás (#42 és #46). Ezek vajon összeadódnak és igazából 12 nap?
Amúgy nagyon nem értem, hogy egy tengerimalacokról szóló, amúgy meg jól megírt cikkbe (és az írójába) miért is kell belekötni. A Logout-on voltak sokkal kevésbé színvonalas cikkek is.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #26707 üzenetére
A másodikon most röhögtük magunkat könnyesre.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #26704 üzenetére
Én is erre kattantam rá az előbb.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #26671 üzenetére
Szerk.: közben érkezett a hír, hogy a németben mindenféle ragozások is vannak, de egyelőre nem hiszem el, milyen hülyeség lenne ez már?
Az akár végtelen hosszúságú szóösszetételekről nem is beszélve, amelyek olyan szavakat eredményeznek, mint a Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #26615 üzenetére
Én inkább a nemes, ámde gutaütésben kicsúcsosodó indulat artisztikus előadásmódjának gondolom.
-
Tim82
félisten
Igen, örültem, hogy egyrészt nekik is segítség, hogy vevőjük van, másrészt meg akkor az a nyaklánc, amit vettem tőlük, tényleg nagyon jó ajándék volt. (Kár, hogy már nincs fent róla fénykép a neten, azt hiszem, nem is árulnak hasonlót azóta - pár napja végignéztem újra a kínálatukat.) Az a baj viszont, hogy a legtöbb mostani ékszerük kicsit túlcifrázott (nem tudok rá jobb szót, de nem értékítélet, mert persze szépek) a barátnőm stílusához képest.
Köszönöm.
lujó55: köszönöm, Te is megerősítettél, hogy azok + még a gyűrű lesz (meg a dobozka).
-
Tim82
félisten
Igen, a karácsonyi ajándékom a barátnőmnek azok közül való. Viszont jelenleg nem tudok olyan ékszert mondani a kínálatukból, amelyik tetszene is és a keretből kijönne.
lujó55: megbecsülöm és ő is engem.
A hajszíne világosbarna, a szemszíne zöld, némi barnával. Nem állna rosszul neki a türkiz, de a réz ékszerek sem. Semmilyen fémallergiája nincsen szerencsére.
-
Tim82
félisten
Na, akkor gyors tanácskérés.
Barátnőm születésnapja közeledik. Drága ajándékot nem szeretne (nagyon nem - hónapokba került, amíg sikerült rábeszélnem arra, hogy engedje meg, hogy a döglődő kínai mp3-lejátszóját egy Sandisk Sansa Clip+-ra cseréljem) és arra most nincs is nagyon keret.
Ismerve az ízlését, valamilyen olcsóbb, de mutatós, kézzel készített ékszert keresnék neki. (Hasonlót ajándékoztam már neki karácsonyra.) Ilyen célra szerencsére van már több magyar online "bolt", én a meska.hu-n nézelődtem.
A következőket néztem ki:
- türkiz medál
- ónix gyűrű
- sárkány medál (ha még nem mondtam volna, nagy fantasy-, szerepjáték- és Game Of Thrones-rajongó)
- Game Of Thrones-os medál (ez csak a témája miatt, de szerintem picit igénytelen)
- három csigás nyaklánc
- spirálos karkötő
- és hát valamiben át is kellene adni.Ti a fentiek közül melyik(ek)et ajándékoznátok szívesen? (Nem csak egyet szeretnék közülük választani, de az összeset azért nem, ezért is dobnám be itt a kérdést.)
Nekem egyelőre az ónix gyűrű + három csigás nyaklánc + spirálos karkötő összeállítás tetszik a legjobban (mert ezek valamennyire stilárisan is összeillenek), természetesen dobozkával együtt.
-
Tim82
félisten
válasz
AMD Power #26417 üzenetére
Szentendre belvárosa úgy összességében, gödöllői kastély, zsámbéki templomrom, ráckevei kastély... most ami kapásból eszembe jut. Ja igen, a gödi biológiai állomás is jó hely, gyerekkoromban sokszor voltam ott. (Most már azt hiszem, pár száz forintot elkérnek a belépésért, akkor még ingyen volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest