Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
-
brownus
veterán
-
FehérHolló
veterán
2000 ojró szja túlfizetésem van!!!
Skynet is real. It's called Google.
-
Integra
titán
válasz brownus #54706 üzenetére
a chemtrail is megér egy misét az biztos... meg pár headshotot
gondolkodom rajta, hogy hol tárolják azt a rengeteg permetező repülőt, hogy soha senki sem tudott lebuktatni egyet sem.... meg hol szállnak fel és le, kik dolgoznak ott.. na mindegy...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz FehérHolló #54709 üzenetére
akkor tuti már az üzemanyag van bekeverve
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BlacKSouL
addikt
válasz brownus #54697 üzenetére
Eddig is a fejem fogtam ezektől, de most végiglapoztam azt ott vagy 3 napra visszamenőleg...
Óóóóbbbazmeggg...Az biztos, hogy elképesztő, mennyire a dns-ében van néhány embernek ez a fajta tömegpszichotikus hajlam.
Milliószor idézett Brian élete jelenet...Valamikor régen sok ember elkezdte mondani, hogy Isten van, meg Jézus, és voltak akik szerint csak Allah van, megint mások szerint sok isten van, és voltak akik szerint van Buddha, stb... Mikor elég sok ember gyűlt össze, akkor elkezdték egymást meggyőzni, és mikor nem ment, akkor vallási háborút hirdettek, oszt leeresztettek véréről pár embert a másik táborból..
Nem az a baj, hogy ezek a kemtréles faszságok milliószám ragadnak át emberekre (bár bántás, és minden ember ismerete nélkül szerintem ez egy bizonyos valódi(értelmes, felvilágosult, tanult) IQ szint fölött nem jellemző ilyen elvakultan) és emberek százai, ezrei vannak meggyőződve róla, hogy a Föld lapos, és le fognak esni róla hajóval, hanem hogy ezek az emberek b.ssza meg bármikor szembejönnek velem az utcán, autóval is, ugyanúgy szavazhatnak, mint én, ugyanolyan jogaik vannak, ugyanezt nevelik a gyerekeikbe, és a többiek már rég belefáradtak az érvek magyarázásába, mert mint tudjuk, nem érdemes vitatkozni a hülyékkel, mert lesüllyedünk a szintjükre, és tudjuk mi lesz... És ha szembejön egy ilyen autóval, és nekemjön, megöl, mert szerinte én "tudjukmi" vagyok...
Szörnyű tudni, hogy valaki a saját szemének, fülének, érzékszerveinek nem hisz, mert az agyában valami hanyattesett, és sem érv, sem bizonyítékok, sem semmi és senki nem győzheti meg az ellenkezőjéről, mint amit az agya megszült.
Én nem állítom, hogy a - nevezzük most csak úgy - normálisak a világ minden titkát, részletét ismerik, és vannak olyan dolgok, amikre senki, még a fantáziavilágban élők sem tudják a magyarázatot, de az ő álláspontjuk alapján azonnal öngyilkosnak kellene lenniük, hiszen mindenki és minden ő ellenük van, és akkora az összeesküvés szintje, hogy nincs menekvés.De ki lesz ezeknek az Onoda Hirooknak a Yoshimi Taniguchija, aki egyszer megmondja, hogy nincs háború, és vajon elhiszik-e?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BlacKSouL
addikt
válasz BlacKSouL #54713 üzenetére
Neeem bírom, sírok, komolyan...
"- Sokszor megfigyeltem már a távcsővel a Jupiteren található vihart, amely már több mint 300 éve tombol. Normális ez???!
...
- És a földet összehasonlítani a Jupiterrel?
...
- Hát ki tudja.. lehet, hogy a Jupiter is támadás alatt van ki garantálja, hogy azok az űreszközök, amiket feljuttatnak mind békés érdekeket szolgál? Lehet, hogy Háttérhatalom tolja ezeket is nem csak globálisan, hanem Galaktikus offenzíva alatt állunk."Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
Nope, jobb helyeken nitrogénnel * feszítik a palackot, hogy minél kevesebb pet-alapanyagból készülhessenek, így nem érzed, hogy van-e benne gáz (illetve mindenképpen van). Amúgy rengeteg helyen a kupak árnyalata adja a szénsavasság fokát: sötétkék - szénsavas, világoskék - szénsavmentes.
Ja, ezzel kapcsolatban is kaptunk már reklamációt, hogy nitrogénnel 'mérgezzük' a vizet. Ja, nyilván halálos méreg, a levegőben is csak 70% van belőle... Persze lehet, hogy azt is a tuggyukkik tették oda.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz FehérHolló #54717 üzenetére
Ja, mondjuk ha elég sok gandzsát tömsz le egy rák torkán, biztos meghal szegény. No, és akkor valami ügyeletes keresőrobot keresse meg plíz a kenyérfogyasztás káros hatásairól szóló összefoglaló anyagot valahol, valamilyen archívumban.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #54717 üzenetére
Van itt Rákné is, aki aszondja: "Kiss Gábor repült! mert ő troll", azonkívül cionista, hazaáruló, de még parazita is... :
patakokban folynak a könnyeim...
ja, és csótányördög
kész, megöltetek, meghaltam, holnap reggel főnixként támadok fel újra....
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bobsys
veterán
válasz parandroid #54718 üzenetére
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #54716 üzenetére
Akkor en lehetek urmagus, mert eddig minden kontinens minden altalam meglatogatott orszagaban elso tapintasra ereztem melyik a bubis
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Tim82
félisten
Akkor en lehetek urmagus
Te reptilián vagy és a leigázásunkra törsz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
parandroid
félisten
Mondanám, hogy szeretettel várlak egy nitrogénnel feszített vs széndioxiddal töltött víz tapintásos felismeréses tesztjére, de már elhagytam a céget, meg van köztünk vagy 5-600 km. No meg nem is tudom, melyik gyártók használnak még hasonló technológiát. Mindenesetre ha legközelebb Mo-n jársz, és érdekel annyira a téma, akkor a nagy piros üdítős multi által forgalmazott ásványvíz rózsaszín és kék fél literes verziójával tehetsz egy próbát (benzinkútakon szinte mindenhol van ilyen, megtapizol a hűtőben két palackot), aztán majd beszámolsz.
A foltosmacska meg nemhogy linkelni nem tud, de látom talált valakit, aki nem tudja, mi az a domain szerinti keresés. Nehéz az élet.
p
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz parandroid #54727 üzenetére
Google használat lvl2 basic tanfolyamot végzett. Ott még nincenek ilyen varázsszavak.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
parandroid
félisten
"Meghalt Welsz Tamás, a Simon-ügy egyik szereplője"
Ha már az összeesküvés-elméleteknél tartunk, ez rövid időn belül a második olyan haláleset, ami borzasztóan jól jön a magyar kormányoldalnak (az első ugye a Welt 2000 tulajdonosa volt, aki nagyon nem akarta a magyar államnak eladni a cégét, aztán egyszercsak hirtelen mégis, és másnap meghalt), most meg ez az ügy.
"A police.hu közleménye szerint rendőrségi eljárás során halt meg. A 41 éves vállalkozóért egy rendőrautó ment a budai Várban található irodájához, hogy kihallgatásra vigyék, azonban az autóban rosszul lett és meghalt – írja a hvg.hu. Az Index belügyminisztériumi forrásai szerint a rendőrautóban lett rosszul, kórházba vitték, de nem tudták újraéleszteni. Állítólag nagyon rossz idegállapotban volt, mióta kirobbant az ügy."
Őszintén nem lepne meg, ha a TEK kiadna egy közleményt, miszerint a kihallgatott halálához és rossz idegállapotához semmi köze nincs a kollégájuk által véletlenül ebben az autóban elsütött fegyvernek, és minden ellentétes információért rágalmazásért indítanak pert.
Mondjuk az egész ott teljesen abszurd, hogy nyilván nem nézek ki az említett szervezetből egy Nikita-szerű titkosügynököt, aki elvégezné nekik a piszkos munkát. Valami Johnny English-szerűt esetleg igen, bár erre a szerepre meg ott a vezetőjük személyesen.
p
-
félisten
-
concret_hp
addikt
"El akarta árulni, kik rendelkeznek bissau-guineai útlevéllel, de nem a hatóságok, hanem a nyilvánosság előtt szeretett volna kipakolni."
ki tudja...
mindenesetre az hogy 1 valaki hal meg vmi gyanús üggyel kapcsolatban , az még úgy ahogy lehet véletlen, de a 2 az már mondjuk úgy, kezd gyanús lennivagy fullba vagy sehogy :D
-
félisten
Az uj Firefox beta (29) font renderingje valami szuperul nez ki itt nalam. Mindjart csinalok shotot.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
FF:
Chrome:
IE:while (!sleep) sheep++;
-
parandroid
félisten
Eredetileg arra céloztam, hogy véletlenül leőtték (ahogy egymást is néha), de ha ezt a gondolatmenetet követjük, akkor konkrét kollégával értek egyet, és valószínűnek tartom, hogy ez a Simon-ügy ez nem csak és kizárólag Simonról szól, vannak ott még jópáran, akik nyakig sárosak, és nem csak az egyik oldalon. Azért az valószínű, hogy a választások előtt pár héttel azért vannak olyanok, akik rendesen oda tudnának szarni az asztal közepére. Ha pedig valakit úgy sarokba szorítanak, mint Simont, vagy ezt a Wellst, akkor minden mindegy alapon elég komoly pusztítást tudnak végezni - különösen a jelenlegi időzítéssel. Ismerve pártunk és kormányunk proizmusát (lásd a Matolcsy-tényregényt) teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy olyasmivel dobálták meg a túloldalt, amiben ők is nyakig benne vannak, és későn kaptak észbe, úgyhogy most égig ér a pánik. De ezzel már kicsit messzore mentünk.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ha Frei Tamás ír erről egy kémregényt, akkor az alapján nyomozást indít-e az ügyészség, készpénznek véve mindent, ami abban a kémregényben szerepelne (ahogy Matolcsy korábban szintén egy Frei-regény alapján leplezte le az ország ellen irányuló nagy, nemzetközi összeesküvést). Képesek ezek bármire, komolyan, el kéne őket tiltani minden olyan irodalomtól, amiben több ármány van, mint a Dörmögő Dömötörben. Beleértve azt is, ha ők írják esetleg, mint a Sakk és pókert...
p
-
NoLF
veterán
Vegre tavaszodik... Mostmar neha napsutest is kapunk az eso melle
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Integra
titán
-
FehérHolló
veterán
Vásároltam pár terméket, és centre pontosan annyi pénz volt nálam, amennyibe kerültek. A pénztáros nem értette, hogy min nevettem olyan jót.
Az élet apró örömei.[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
-
FehérHolló
veterán
Valaki mondja meg milyen az élet, valaki mondja meg miért ilyen.
Szóval mi a frász különbség van a 2004-es, illetve 2005-ös USA-i és ojrópai Celica-k között?
-
veterán
válasz FehérHolló #54742 üzenetére
Egy ev!
Kornyezetvedelmi szint? O.O
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #54742 üzenetére
teljesitmeny? Az integranal volt ilyen az usa verzio 140 loeros volt
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #54745 üzenetére
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
jön az email, hogy e-számla jött, fizessem be. ez amúgy vagy jön, vagy nem, mikor milyen kedve van. befizetem. jön is az sms, hogy befizettem. órával később jön az sms, hogy fizessem be. vodafone
-
neduddki
nagyúr
HI!
elvtarsa slowfoodan jarato svki? a terv masfel kilo tarja+max95fok szaki vagyon erre?
udv
neduddki
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #54740 üzenetére
én múltkor oylat csináltam, hogy 1365-ft mondtak be, kivettem 1 marék aprót, hogy már úgyis van egy csomó hátha kifutja és az pont annyi volt. (egy 100as meg egy 50es maradt az aprópénzes részben), én is csak néztem
vagy fullba vagy sehogy :D
-
lorcsi
veterán
válasz parandroid #54729 üzenetére
tökmindegy, semmi nem fog ebből soha kiderülni
600 évre titkosítják oszt meg van oldva, de még ápr 6 előtteladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Trade (csak csere!)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest